|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
|
View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
|
|
Igen
|

|
28 |
35.44% |
|
Nem, maradjon.
|

|
26 |
32.91% |
|
Nekem mindegy.
|

|
9 |
11.39% |
|
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel.
|

|
16 |
20.25% |

08-08-2006, 01:17
|
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Bobi, tudod, törpén kívül elég nehézkes a játék piac nélkül...arénába van lehetőséged, hogy pl. alakits egy szovit ugy, hogy van van torpe a szovibe es eltud latni nyerssel...hetvegiben talan joval kevesebbet vagy szerintem, hogy egyaltalan a szovi mint olyan mukodjon...
Beelordnak adok egy pontot, mert felismerte, hogy el is lehet kapni az utalasokat, mivel azok nem fix idopontban ernek ki...bar ha azt nezzuk, hogy 2 ori teljesen letudja fedni azt az idot folyamatos figyelessel, amikor kimegy az utalando kattincs a piacra, akkor tenyleg nehez megfogni az utalast...
En kiprobalnek nehany hetvegit piac nelkul a valtozatossag kedveert, de szerintem hosszutavon megolne a jatekot, ha mindharom piac megszunne.. 
De ha sima hetvegiben nincs katonapiac, akkor vipesbe miert van?
Ezt sosem ertettem viszont 
|

08-11-2006, 18:46
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Én nemmel szavaztam..
S nem azért, mert engem így segítenek a hétvégi játék közben, hanem azért, mert szvsz semmi értelme sem lenne bezárni a kati piacot..
Azért gondolom így, mert ha valakit segíteni akarnak, akkor kati piac nélkül is segíteni fogják. Szóval, ha vki csal, akkor kati piac nélkül is csalni fog, mivel pénzt a maradék 2 piacon is lehet utalni, s mindemellett a "véletlenül" teljes sereggel kitámadó orikat nyugodtan beütheti akkor is..
Abban meg nem találok semmi kivetni valót, hogyha valaki egész éjjel virraszt, s figyeli a piacot, akkor elkapjon néhány utalást..
Azt sokkal undorítóbbnak tartom, hogy pl. ha első vagy, akkor az alattad levő orik összefognak ellened..
Hiába van sok varid, sok tolid már nem lehet.. így akinek több tolija van, az leöli a varikat, s utána meg mehetnek a tűzgolyók a seregre..
|

08-12-2006, 14:43
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
szerintem azért nem mind1, hogy katit utalnak át vagy pénzt. hiába van 1 csomó pénzed, ha nem tudsz katonákat venni.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

08-13-2006, 11:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Azt elfelejtettem leírni, hogy ha bevernek földre/lelopnak lakáshelyzeti tekerccsel, akkor ugyebár a helytartó kidobja az el nem férő komákat a piacra 50Kért. Viszont amint tudok nekik helyet biztosítani, azonnal(amint kiértek a piacra) vissza is tudom őket vásárolni, és a saját egységeim nekem nem kerülnek semmibe! Szóval a katonapiac akár "raktárként" is jó szolgálatot tud tenni.
|

10-10-2006, 20:53
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
én nem szüntetném meg a kati piacot
bár engem még sose segítetek
de volt már hogy tudtam venni a katona piacon ijjászt vagy varit vagy tolit
és szerintem a szövinek is van ot is értelme
én az első VIP HV mat szöviben nyertem meg

|

10-12-2006, 00:06
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by totya973
én nem szüntetném meg a kati piacot
bár engem még sose segítetek
de volt már hogy tudtam venni a katona piacon ijjászt vagy varit vagy tolit
és szerintem a szövinek is van ot is értelme
én az első VIP HV mat szöviben nyertem meg

|
hát ez csak azért lehetett, mert nem játszottak olyan emberek, akik tudnak is játszani
Sztem egyébként ne legyen kati piac, nélküle tisztább lenne a játék...
|

10-13-2006, 09:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Látom szépen lerágtátok a katonapiacosdit.
Azért kiegészíteném én is.
Ha valaki át akar játszatni xy mennyiségű egységet, annak nagy valószinűséggel sikerülni is fog. Mert ő minden mp-ben figyeli a piacot, vagy éppen figyelteti, nem úgy az olyan aki csak betéved 10 percente.
A Másik pedig az, hogy a piacon sosincs egység mivel a drágakő magas ára miatt, azonnal megveszik még az 50k-ért kitett egységet is, így értelmetlen a katonapiac. 
|

10-21-2006, 01:20
|
|
Member
|
|
|
|
Amúgy meg nem tudom miért tépem magam. Hiszen a 7végizők 10%-a se nyilvánított véleményt. Vagyunk 4-5en akik próbáljuk meggyőzni egymést a magunk igazáról természetesen sikertelenül. Akinek nem kell tudja miért nem, akinek meg igen az + tudja miért kell 
Kicsit nehéz így. Több emberke véleméney kéne ide 
|

10-21-2006, 07:04
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Amúgy meg nem tudom miért tépem magam. Hiszen a 7végizők 10%-a se nyilvánított véleményt. Vagyunk 4-5en akik próbáljuk meggyőzni egymést a magunk igazáról természetesen sikertelenül. Akinek nem kell tudja miért nem, akinek meg igen az + tudja miért kell 
Kicsit nehéz így. Több emberke véleméney kéne ide 
|
ez igaz, feldobom a vip 7végiben a fórumra
|

01-26-2007, 12:44
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smith
Azért gondolom így, mert ha valakit segíteni akarnak, akkor kati piac nélkül is segíteni fogják. Szóval, ha vki csal, akkor kati piac nélkül is csalni fog, mivel pénzt a maradék 2 piacon is lehet utalni, s mindemellett a "véletlenül" teljes sereggel kitámadó orikat nyugodtan beütheti akkor is..
|
Volt egy másik téma valahol, ami a lassú csoportról szólt. Nekik az volt a problémájuk, hogy hiába van sok pénzük, nem tudnak katonát venni. Innentől ugye lényegtelen, hogy mennyi pénzed van, ha a katonákat magadnak kell megtermelni, akkor nyugodtan lehet 10x annyi is, mint másnak, semmi előnyöd nem származik belőle.
Quote:
Originally Posted by Smith
Azt sokkal undorítóbbnak tartom, hogy pl. ha első vagy, akkor az alattad levő orik összefognak ellened..
|
Ez nem tartozik a témához, de azt hiszem ez teljesen természetes.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules