|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

02-04-2011, 22:20
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Nekem jo a 4 szint, nem mintha tulzasba vinnem a jatekot, mert ket orit forgatok osszvissz.
A klanozas meg nekem nem jon be :P
|

02-04-2011, 22:25
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Szerintem sem kellene piszkálni a szinteket. Maradjon ugyanígy ez a 4 szint.
A másik hogy nem ez a téma, hanem hogy ki, miért játszik ott :P
|

02-04-2011, 22:29
|
Member
|
|
|
|
ok
en azert jatszom, h forgassam a 2 orit 
|

02-05-2011, 00:37
|
Member
|
|
|
|
Én amíg anarchoztam,azért tettem,h minél többet elérjek Y-ban.Amint nagyjából sikerült,elkezdtem unni az egészet,és most már az is nehezemre esne,h 2 orit normálisan vigyek akár csak 1 hétig is  Változik az ember,most már sajnálnám erre az időmet,vipet.Így utólag el se tudom képzelni,h hogyan vittem régen akár 100 orit is egyszerre.Persze valami rémlik,h a hódon kívül gyakorlatilag nem volt életem 
Sok a 4 szint anarchban,ez egyértelmű,meg sztem az is,h az anarch döglődése visszafordíthatatlan.Túl sok olyan játékos hagyta abba,aki képes volt komolyan venni a játékot,és sok orit tudott cipelni egyszerre.Miattuk volt izgalmas az anarch.
|

02-06-2011, 20:47
|
Member
|
|
|
|
szerintem nem a szintekkel van a gond...
nem is az óriás orikkal...
egyedül az emberek hozzáállásával. Ha arra akarod használni a hodito-t ami, akkor te vagy a közellenség, a rend megbolygatója, aki hátba szúrja a többieker ... pl megtámadsz egy országot, és válaszként egyszerre 15 ország kezd el legyakni...
az anarchistát is valamiféle keretek közé kéne szorítani...
azt kellene megoldani, hogy ne legyen olyan, hogy valaki visz mondjuk 20 orit, de 220 másik szabin van. aztán egyik oriját betámadják és előszed 40 kiélezett orit.. ha ez a dolog valahogy kezelhető volna (a kevés számú országosok védelmében), akkor sokkal játszhatóbb lenne az egész anarch...
|

02-06-2011, 20:53
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
anarchban éppen ez jelenthet némi előnyt, és ebben is különbözik a normáltól hogy nincs megszabva ki hány orit visz. nem értek azzal egyet, hogy ezt meg kellene szabni. Mindenkinek adott a lehetőség hogy sok országgal játszon.
|

02-06-2011, 21:32
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
szerintem nem a szintekkel van a gond...
nem is az óriás orikkal...
egyedül az emberek hozzáállásával. Ha arra akarod használni a hodito-t ami, akkor te vagy a közellenség, a rend megbolygatója, aki hátba szúrja a többieker ... pl megtámadsz egy országot, és válaszként egyszerre 15 ország kezd el legyakni...
az anarchistát is valamiféle keretek közé kéne szorítani...
azt kellene megoldani, hogy ne legyen olyan, hogy valaki visz mondjuk 20 orit, de 220 másik szabin van. aztán egyik oriját betámadják és előszed 40 kiélezett orit.. ha ez a dolog valahogy kezelhető volna (a kevés számú országosok védelmében), akkor sokkal játszhatóbb lenne az egész anarch...
|
szerintem elég rosszul látod a dolgot
egy olyan problémát hogy oldasz meg ami a normálban is 10-en éve gondot jelent ?
ott is vannak dogivel akiket nem érdekel hány orijuk lehet, és tudják is hogy lehet kijáccani a rendszert
emiatt irtozat elonybe kerulnek mással szemben mivel 2-3 szor annyi orit visznek
az anarchban pont ez a lényeg hogy nem kell csalni
és rajtad mulik hány orit viszel
angol anarchban is ott a 4 oris limit
semmi ertelme nincs kb mert mikor elkezdodott akkor is a 6 ember kozul akik versenyeztek az elsőségért 2 ember nem foglalkozott az limittel és 8meg 12 orikkal kezdték tultermelni a tobbieket(és tudták is hogy ne akadjanak fenn a szurésen)...
gondolom nem kell részletezni hogy ettol mennyire egyenlotlenné vált a kuzdelem...
az az igazság ahogy már ati is irta párszor
hogy nem lehet normálisan szurni a csalásokat az adatvedelmi meg a franctudja milyen torvények miatt...
betarthatatlan torvényeket meg folosleges csinálni anarchba
ha ott csalna valaki hogyan szankcionálnák ?
akik pl kozos netrol nyomják ketten mint pl totya es a tesoja...
nekik csak feleannyi orijuk lehetne hogy ketten se lépjék át a limitet ?
ne vicceljunk már
orilimit anarchba egy nagy ostobaság lenne
igyis megvannak az embereknek a korlátaik amit nem a szabályok hanem a fizikai korlátok (szabadidő,koncentáciokészség stb.) tartanak kordában
Last edited by NewJackCity; 02-06-2011 at 21:35..
|

02-07-2011, 12:09
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Egy olyan csoportban, ahol az a lényeg, hogy akárhány országod lehet, értelmetlen bekorlátozni, hogy hány országod lehet.
Egy nap viszont mindenkinek csak 24 órából áll.
(Nem, nem áll néha csak 23-ból, és nem áll néha 25-ből.  Egységes nemzetközi időt használ a Hódító, így minden nap 24 órából áll.  )
|

02-07-2011, 12:25
|
Junior Member
|
|
Longevity: 79%
|
|
Üdv Mindenki!
Én körülbelül 3 éve kezdtem el ismerkedni anarchal. Először 1 országgal, majd kicsit többel, mostanra sokkal többel. Egy ideje aktívabb vagyok itt, mint a normál csoportokban. Megtetszett, jó a hangulat, közösség, persze amikor nincs kihalva az egész. Megismerkedtem új és régi játékosokkal. Célom hogy elismert játékos legyek, sikereket, céljaimat elérni. Nagyobb birodalmat szeretnék kiépíteni minden szinten, és könnyíteni a szintlépés feltételeit mindenki számára. Több oriról lévén szó, általában fedezgetéssel jutok egyre feljebb, bár a hadis orikkal szívesen harcolok is  Első 50 országomat általában "életképtelen oriknak" nevezték, jogosan  Azóta úgy gondolom javult a helyzet  Szívesen segítek új, és régebbi játékosoknak mikor olyan helyzet adódik. Más nem jut eszembe 
|

07-20-2012, 09:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NewJackCity
szerintem elég rosszul látod a dolgot
egy olyan problémát hogy oldasz meg ami a normálban is 10-en éve gondot jelent ?
ott is vannak dogivel akiket nem érdekel hány orijuk lehet, és tudják is hogy lehet kijáccani a rendszert
|
Nem is az indítható ország számát gondoltam korlátozni. Hanem a játszhatóságot védeni... Én nem bánom, ha van 1234 országa valakinek, de például ugyanazon a pontértéken 123db ország. (gondolok itt a B orikra a D-csoportban). Teljesen szétszedi a pontlistát a semmiért, mert beton elfek és meg se mozdulnak... Ha persze egyik felé sereg megy, előkerül 20 kiélezett ork...
Nos ilyenkor mi értelme a játéknak???
Ez kb ugyanaz az elmélet, ami alapján fórumon se lehet 3 gyors beírásnál többet írni... pedig talán egy fórumnak kisebb jelentősége van, min magának a játéknak.
Egész egyszerűen azt kéne, hogy az 1 hétnél tovább inaktív orikat automatikus szabira küldeni. Persze itt most felháborodik minden óriás termelő... de kérem, minek termelünk , ha nincs háború??? A D csopit ketté kéne szedni: D-be való fellépés előtt lehessen választani: szeretnél harccal feljebb jutni, vagy egy tamagocsi csoportba kívánsz fellépni, ahol saját termelésből és felfedezéssel akarsz elérni a topig...
Nem gondolom, hogy ez egy annyira földtől elrugaszkodott ötlet...
Nem tudom ki élvezi, hogy van 10db óriás termelője és a nap legfontosabb eseménye, hogy valaki megint túlcsorgatta piacon...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|