|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

12-08-2010, 12:58
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
nem igaz, hogy nehezetekre esik naponta egyszer belépni és megnézni egyetlen egy kattintás nélkül, hogy mikor jár le a vip.
köszi, elég volt az arénás üzi, körönként jött egy, hogy már csak 40 körig érvényes a viptagsáom. Elég volt akkor belőle
|
azt nem értem téged miért zavarna, ha ez egy ki-be kapcsolható funkció lenne!? 
|

12-08-2010, 13:03
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
azt nem értem téged miért zavarna, ha ez egy ki-be kapcsolható funkció lenne!? 
|
mert tartok tőle, hogy úgy fog működni nálam, mint hogy a szabisokat ne lássam a pontlistában és jó pár országnál minden egyes pontlista nézésnél el kell őket tüntetnem. Plusz nektek lesz rosszabb A-ban, ha már az elfmocsárnak általatok hívott részének be sem kell már többet lépnie a játékba és tudják, hogy mikor nincs vipjük 
|
The Following 2 Users Say Thank You to Hex For This Useful Post:
|
|

12-08-2010, 19:11
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Miért lenne nagyobb az "elfmocsár"? Gondoljátok, hogy aki orkal játszik az leújrázik egy elfre, mert van egy ilyen vipelésre figyelmeztető opció?
Vagy esetleg az a gond, hogy az így is inaktív elfek még kevesebbet lépnek majd be? Ez a gond? 
Ez kifejezetten jó, mert aki nem lép be az üthető könnyedén
A másik meg, hogy miért zavarna titeket, ha pár ember bármilyen értesítést kapna a fogyó vipköreiről? Hozzáteszem, hogy a játék fenntartásához járulnak hozzá a vipes országok, és ha valaki vipelni akar, de figyelmetlen, akkor kap egy üzit(e-mail, zöld ez min1), és rögtön vipel.
|
The Following 5 Users Say Thank You to J.Ati For This Useful Post:
|
|

12-08-2010, 19:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
lassan már tényleg csak az indít gombot kell lassan megnyomni a játékban. xd na mindegy
|

12-08-2010, 20:13
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Valahol mindkét tábornak igaza van, és akkor még nem említettem azokat, akik 1 körrel a tagságuk lejárta előtt akarnak csak hosszabbítani, ezért számukra "zavaró" lehet egy esetlegesen 24 körrel előbb jövő figyelmeztetés. Ettől függetlenül tényleg hasznos lehet egy ilyen funkció -- nem azokat megcélozva, akik be se lépnek, hanem azokat, akik aktívak (minimum belépés erejéig), csak nem biztos, hogy feltűnik, hogy már csak egyjegyű szám szerepel a VIP tagságból hátralévő időnél.
Ezért teljesen nem kell leírni ezt a javaslatot.
|
The Following 5 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

12-08-2010, 21:05
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Valahol mindkét tábornak igaza van, és akkor még nem említettem azokat, akik 1 körrel a tagságuk lejárta előtt akarnak csak hosszabbítani, ezért számukra "zavaró" lehet egy esetlegesen 24 körrel előbb jövő figyelmeztetés. Ettől függetlenül tényleg hasznos lehet egy ilyen funkció -- nem azokat megcélozva, akik be se lépnek, hanem azokat, akik aktívak (minimum belépés erejéig), csak nem biztos, hogy feltűnik, hogy már csak egyjegyű szám szerepel a VIP tagságból hátralévő időnél.
Ezért teljesen nem kell leírni ezt a javaslatot.
|
Jobban el tudnám képzelni azt, hogy HT-nál be lehet állítani, hogy x vipkör alatt pirosan írja a zöld szöveget az Országod menüpontban 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

12-08-2010, 21:46
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Jobban el tudnám képzelni azt, hogy HT-nál be lehet állítani, hogy x vipkör alatt pirosan írja a zöld szöveget az Országod menüpontban 
|
Nekem nem változna, igazából nem szoktam figyelni vagy ránézek és tovább siklok.
Ez olyan amikor ránézel az órádra ,de amikor kérdezik ,h mennyi az idő akkor megint meg kell nézned ,mert csak megszokásból nézted meg 
Gondolom ez nem csak velem fordult elő 
|
The Following 5 Users Say Thank You to csákány For This Useful Post:
|
|

01-30-2011, 19:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Én még azt tudnám elképzelni, hogy a VIP tagság hosszánál pirossal legyen kiírva, egy bizonyos hátralévő kör alatt maga a körök száma.
tehát:
VIP Ország. Köszönjük! VIP tagságod még 23 körig érvényes.
mondjuk 24 körtől lenne piros...azt csak észreveszi már az ember, hogy ott nem minden zöld, nem hinném, hogy valaki annyira csőlátó lenne
esetleg ez is ki-be kapcsolható lenne, vagy mindenki megszabhatná, hogy mikortól változzon a színe, de szerintem egy fix intervallummal is egész elviselhető lenne különösebb állítgatási lehetőség nélkül

01-30-2011, 19:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli
Én még azt tudnám elképzelni, hogy a VIP tagság hosszánál pirossal legyen kiírva, egy bizonyos hátralévő kör alatt maga a körök száma.
tehát:
mondjuk 24 körtől lenne piros...azt csak észreveszi már az ember, hogy ott nem minden zöld, nem hinném, hogy valaki annyira csőlátó lenne
esetleg ez is ki-be kapcsolható lenne, vagy mindenki megszabhatná, hogy mikortól változzon a színe, de szerintem egy fix intervallummal is egész elviselhető lenne különösebb állítgatási lehetőség nélkül
|
Ezt alapul véve, akár az egész kiírás lehetne piros és akár kicsit nagyobb is, v csak piros, bár nem tudom, h ez kit mennyire zavarn...
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

01-30-2011, 19:33
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Fefe013
Ezt alapul véve, akár az egész kiírás lehetne piros és akár kicsit nagyobb is, v csak piros, bár nem tudom, h ez kit mennyire zavarn...
|
azért nem teljes pirosat írtam, mert ha nem vagy VIP-es, akkor is teljes pirossal van írva a szöveg, és az zavaró lehetne egyeseknek
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|