Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-06-2006, 09:49
kp_ kp_ is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

firefox ba a menuk tagoltak es szovegmeret valtoztatasra reagal ,IE ben viszont nincs tagolas es szovegmeret valtoztatasra csak az uj forum felirat valtozik
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 08-06-2006, 10:13
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by kp_
firefox ba a menuk tagoltak es szovegmeret valtoztatasra reagal ,IE ben viszont nincs tagolas es szovegmeret valtoztatasra csak az uj forum felirat valtozik
A játékosok nagy része tutira ay IE-t használja... pld nekem munkahelyen sem lehet felrakni mást... tehát a tagolódást az IE-n is meg kéne oldani...
És születnek emberek.
Reply With Quote
Old 08-06-2006, 10:24
karesz6 karesz6 is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by aúú
A játékosok nagy része tutira ay IE-t használja... pld nekem munkahelyen sem lehet felrakni mást... tehát a tagolódást az IE-n is meg kéne oldani...
Én is explorert használok de semmi hibát nem találtam rajta. max a felbontás nem ugy müködik. Egyébként csak gratulálni tudok sztem nagyon jó lett. Bár eléggé meglepődtem amikor először megláttam ugyanis épp fent voltam rámentem a szövifórumra és a jol megszokott helyett az ujj design jött be de ugy hogy az ujj neü nem hanem az ujj design a régi menüve. Na mondem ezt nem gondolja itt senki komolyan valaki elszabadulhatott a szerveretekben de aztán explorer restart bejött ugy ahogy kelett és az már kifejezetten tetszett. Bár még keresgélnem kell szinte mindent a menüben de majd megszokom.
Reply With Quote
Old 08-06-2006, 10:30
Toto's Avatar
Toto Toto is offline
Member

Nah, jövök növelni a "cikifazonok" táborát.
Nekem nagyon tetszik az új design, az új füles megoldások, meg hogy a szövetségeseknél minden egyhelyen található. Akárki akármit is mond sztem a rajzok pont jók. Egy-egy jellemző cselekmény, vagy tárgy skicce. Nem kell azt túlbonyolítani.

Mostmár jók a szinek is, bár a betűméret kicsit kicsi. Ez főleg a pontoknál észrevehető. Támogatom a menüpontok jobb oldalra kerülését is.
Gratulálok, és köszi szépen.

Ui.: Nem tudom megkülönböztetni a pontokban a védett játékosok színét (bordó vagy mi) meg a sima hátteret.

Last edited by Toto; 08-06-2006 at 10:47..
Reply With Quote
Old 08-06-2006, 10:48
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 28%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Toto
Támogatom a menüpontok jobb oldalra kerülését is.
Ezt már írtam előzőleg, hogy technikailag miért nem megvalósítható.
Old 08-06-2006, 10:52
stefanus's Avatar
stefanus stefanus is offline
Banned

Longevity: 97%
Default hmmm

Na mar szavazott 60 ember a listan, s vilagos az eredmeny. Ati ha te azt gondolod, hogy nem lesz kovetkezmenye a rosz donteseidnek akkor csalodsz.
A rossz donteseket szankcionalja a piac. Majd rajosz te is erre mikor nem ugy fogod fel a hoditot hogy te vagy Fidel Castro, s van egy par tanacsadod a forumokon. Latogatok szama csokken, stb....
Reply With Quote
Old 08-06-2006, 10:59
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by stefanus
Na mar szavazott 60 ember a listan, s vilagos az eredmeny. Ati ha te azt gondolod, hogy nem lesz kovetkezmenye a rosz donteseidnek akkor csalodsz.
A rossz donteseket szankcionalja a piac. Majd rajosz te is erre mikor nem ugy fogod fel a hoditot hogy te vagy Fidel Castro, s van egy par tanacsadod a forumokon. Latogatok szama csokken, stb....
Azt hiszem, hogy a legelső beírásomban kértem valamit. Bocs, de az ennyire értetlen emberekkel nem foglalkozom.
Old 08-06-2006, 11:04
SiMON SiMON is offline
Member

Ati a piaccal nem tudtok valamit csinálni, hogy ne folyon össze a nyersanyag meg minden, valami elválasztó csik fain lenne.
Reply With Quote
Old 08-06-2006, 10:52
vonos82
Guest

Longevity: 0%

Ati, a Súgó kategóriáit nem lehetne más szinnel? fekete alapon mélyvörös... Maga a sugó olvasható, de 10 cm-ről sem tudom elolvasni az altémákat.
Reply With Quote
Old 08-06-2006, 10:45
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by kp_
Szövegméret változtatásra valóban nem reagál. Kérek mindenkit, akinek a szövegmérettel problémája van, hogy itt ezen a fórumon, külön topicban írja össze, hogy melyik oldalakkal. A pontlistáról tudok, annak már van téma, annak a megbeszélése szépen halad.

A menü nálam IE alatt is tagolt, csak megfelelő felbontás kell hozzá. Direkt dimanikusra lett a menü csinálva, hogy minden felbontás mellett látszódjon, kisfelbontás mellett a tagolás nem fér el, de ha kicsit feljebb veszed, vagy IE-ben a felesleges sallangokat eltünteted fentről, akkor látszódni fog ott is szépen.

Sose szerettem ilyet mondani, de IE7-tel például egész pofás. Az alap IE hibái persze megvannak ebben a verzióban is, mint pl a táblázatok egybefolyása, de az IE ettől IE.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules