|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

08-06-2006, 09:49
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
firefox ba a menuk tagoltak es szovegmeret valtoztatasra reagal ,IE ben viszont nincs tagolas es szovegmeret valtoztatasra csak az uj forum felirat valtozik
|

08-06-2006, 10:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by kp_
firefox ba a menuk tagoltak es szovegmeret valtoztatasra reagal ,IE ben viszont nincs tagolas es szovegmeret valtoztatasra csak az uj forum felirat valtozik
|
A játékosok nagy része tutira ay IE-t használja... pld nekem munkahelyen sem lehet felrakni mást... tehát a tagolódást az IE-n is meg kéne oldani... 
És születnek emberek.
|

08-06-2006, 10:24
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
A játékosok nagy része tutira ay IE-t használja... pld nekem munkahelyen sem lehet felrakni mást... tehát a tagolódást az IE-n is meg kéne oldani... 
|
Én is explorert használok de semmi hibát nem találtam rajta. max a felbontás nem ugy müködik. Egyébként csak gratulálni tudok sztem nagyon jó lett. Bár eléggé meglepődtem amikor először megláttam ugyanis épp fent voltam rámentem a szövifórumra és a jol megszokott helyett az ujj design jött be de ugy hogy az ujj neü nem hanem az ujj design a régi menüve. Na mondem ezt nem gondolja itt senki komolyan valaki elszabadulhatott a szerveretekben de aztán explorer restart bejött ugy ahogy kelett és az már kifejezetten tetszett. Bár még keresgélnem kell szinte mindent a menüben de majd megszokom.
|

08-06-2006, 10:30
|
 |
Member
|
|
|
|
Nah, jövök növelni a "cikifazonok" táborát. 
Nekem nagyon tetszik az új design, az új füles megoldások, meg hogy a szövetségeseknél minden egyhelyen található. Akárki akármit is mond sztem a rajzok pont jók. Egy-egy jellemző cselekmény, vagy tárgy skicce. Nem kell azt túlbonyolítani.
Mostmár jók a szinek is, bár a betűméret kicsit kicsi. Ez főleg a pontoknál észrevehető. Támogatom a menüpontok jobb oldalra kerülését is. 
Gratulálok, és köszi szépen.
Ui.: Nem tudom megkülönböztetni a pontokban a védett játékosok színét (bordó vagy mi) meg a sima hátteret.
Last edited by Toto; 08-06-2006 at 10:47..
|

08-06-2006, 10:48
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Toto
Támogatom a menüpontok jobb oldalra kerülését is. 
|
Ezt már írtam előzőleg, hogy technikailag miért nem megvalósítható.
|

08-06-2006, 10:52
|
 |
Banned
|
|
Longevity: 97%
|
|
hmmm
Na mar szavazott 60 ember a listan, s vilagos az eredmeny. Ati ha te azt gondolod, hogy nem lesz kovetkezmenye a rosz donteseidnek akkor csalodsz.
A rossz donteseket szankcionalja a piac.  Majd rajosz te is erre mikor nem ugy fogod fel a hoditot hogy te vagy Fidel Castro, s van egy par tanacsadod a forumokon. Latogatok szama csokken, stb....
|

08-06-2006, 10:59
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by stefanus
Na mar szavazott 60 ember a listan, s vilagos az eredmeny. Ati ha te azt gondolod, hogy nem lesz kovetkezmenye a rosz donteseidnek akkor csalodsz.
A rossz donteseket szankcionalja a piac.  Majd rajosz te is erre mikor nem ugy fogod fel a hoditot hogy te vagy Fidel Castro, s van egy par tanacsadod a forumokon. Latogatok szama csokken, stb....
|
Azt hiszem, hogy a legelső beírásomban kértem valamit. Bocs, de az ennyire értetlen emberekkel nem foglalkozom. 
|

08-06-2006, 11:04
|
Member
|
|
|
|
Ati a piaccal nem tudtok valamit csinálni, hogy ne folyon össze a nyersanyag meg minden, valami elválasztó csik fain lenne.
|

08-06-2006, 10:52
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Ati, a Súgó kategóriáit nem lehetne más szinnel? fekete alapon mélyvörös... Maga a sugó olvasható, de 10 cm-ről sem tudom elolvasni az altémákat.
|

08-06-2006, 10:45
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by kp_
|
Szövegméret változtatásra valóban nem reagál. Kérek mindenkit, akinek a szövegmérettel problémája van, hogy itt ezen a fórumon, külön topicban írja össze, hogy melyik oldalakkal. A pontlistáról tudok, annak már van téma, annak a megbeszélése szépen halad.
A menü nálam IE alatt is tagolt, csak megfelelő felbontás kell hozzá. Direkt dimanikusra lett a menü csinálva, hogy minden felbontás mellett látszódjon, kisfelbontás mellett a tagolás nem fér el, de ha kicsit feljebb veszed, vagy IE-ben a felesleges sallangokat eltünteted fentről, akkor látszódni fog ott is szépen.
Sose szerettem ilyet mondani, de IE7-tel például egész pofás.  Az alap IE hibái persze megvannak ebben a verzióban is, mint pl a táblázatok egybefolyása, de az IE ettől IE.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|