|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

12-04-2010, 15:34
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ui: csak azért kérdezel, hogy minden válaszomra nyomhass egy "nem tetszik" kezet? Ennek aztán marha sok értelme van...
|
Nem. A mai napig szerintem egy HSZ-edre sem raktam sehol "nem tetszik"-et. Nem volt velem probléma, nem veszekedtem senkivel, se itt, se zöldbe, se fórumon. Egyszer voltam büntetve, mert azt mondtam, hogy milyen drága a tekercs kezdőkön. Annak is vagy fél éve. Úgyhogy nem sorolhatsz / sorolhatom magam a "problémás játékosok" közé... Ez alkalommal is mondtam szegény szövimnek, hogy írjunk Atinak, biztos segít, mert egyértelmű, és még csak nem is bántottak utána... Bizalommal fordultam Hozzád a problémánkkal... és ez lett belőle...  nem tudom Te hogy bírod ezt csinálni 10-en éve, én a mostani 1 óra alatt belefáradtam...
|

12-04-2010, 15:40
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dew
Bizalommal fordultam Hozzád a problémánkkal... és ez lett belőle... 
|
Ez? Mi? Az, hogy normál csoportban se nem szivatunk meg többszáz embert, se nem kivételezünk és építjül fel valakinek az országát jogtalanul?
Valóban nem. Ezen nincs is mit mérlegelni, olyan szintű beavatkozást tenne szükségessé egy ember felelőtlensége, ami nem vállalható be.
Igyekeztem részletesen kifejteni, hogy miért nem. Lehetséges, hogy az adott lelkiállapotban nem ment át a lényeg; BimmBimm "kívülállóként" úgy láttam, hogy értette az okokat.
|

12-04-2010, 15:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez? Mi? Az, hogy normál csoportban se nem szivatunk meg többszáz embert, se nem kivételezünk és építjül fel valakinek az országát jogtalanul?
Valóban nem. Ezen nincs is mit mérlegelni, olyan szintű beavatkozást tenne szükségessé egy ember felelőtlensége, ami nem vállalható be.
Igyekeztem részletesen kifejteni, hogy miért nem. Lehetséges, hogy az adott lelkiállapotban nem ment át a lényeg; BimmBimm "kívülállóként" úgy láttam, hogy értette az okokat.
|
én is értem. Az a lényeg, hogy nem akarod megtenni, mert attól félsz, más is ilyet kér majd, ha véletlen lebont 1 (azaz EGY) darab épületet, és azt kéri építsd vissza, Neked meg muszáj lesz megtenni, mert itt a precedens, hogy 2000 (azaz KÉTEZER) épületet visszaépítettél valakinek, meg visszaadtál x pénzt, amit a népnek osztottak tőle.
A másik indok amit folyton felhozol, hogy ez a visszaállítás abban az egy országban (visszaépíteni az épületeket, és visszaszedni a pénzt az emberektől) 5 csoportot érintene. Azt már meg sem hallod (el sem olvasod), hogy az első HSZ-emtől kezdve szinte az összesben, illetve a Neked küldött emailben is írtam: nem volt konfrontáció (azaz NEM ütötte be senki, NEM lopott tőle senki, egyszerűen NEM érintkezett más országgal, a 38 körre lévő betámadotton kívül).
Illetve mindenféle jótanácsot adsz a megelőzésre, de jelen esetben ez olya, mintha a harctéren egy húscafatnak kezdenél prédikálni arról, hogy hogy kell eldobni azt a nyamvadt gránátot.
Szerintem mindent megértettem, felfogtam. De a legegyenesebb, legőszintébb az lett volna, hogy ha a legelején annyit mondassz: "nem akarom, nem fogom megtenni, mert nincs kedvem. így jártatok."
Last edited by Dew; 12-04-2010 at 15:58..
|

12-04-2010, 16:02
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dew
Szerintem mindent megértettem, felfogtam. De a legegyenesebb, legőszintébb az lett volna, hogy ha a legelején annyit mondassz: "nem akarom, nem fogom megtenni, mert nincs kedvem. így jártatok."
|

1, Már a regisztrációs szabályokba be van írva pontosan ez.
2, A témához való legelső hozzászólásom az volt, hogy ezt a részt beidéztem.
Én úgy érzem, hogy már az első hozzászólástól fogva egyértelművé tettem, hogy ezzel kapcsolatban nem lehet segíteni. A többi hozzászólásban próbáltam -- sajnos úgy látom sikertelenül -- ennek az okait is elmagyarázni, hogy ne csak annyit láss, hogy menthetetlenül a leírt szabályokhoz ragaszkodom.
|

12-04-2010, 16:17
|
Administrator
|
|
|
|
És az a baj, hogy hamarosan jön egy olyan szitu, ahol viszont segítek valakinek. Arra kérlek majd, hogy gondold át, hogy van különbség a két eset között.
|

12-04-2010, 16:25
|
Banned
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
És az a baj, hogy hamarosan jön egy olyan szitu, ahol viszont segítek valakinek. Arra kérlek majd, hogy gondold át, hogy van különbség a két eset között.
|
Áááá, köcc Ati, hagyjad, megoldom egyedül is. 
|

12-04-2010, 16:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
felőlem aztán nyugodtan segíts. nem az a baj, ha segítesz valakin, hanem az esett/esik rosszul, hogy szegény szövimen nem, amikor minden adott volt hozzá...
még mindig úgy érzem, hogy amíg a sereg még nem ütött be Atilláéknál, addig nyugodtan megtehetted volna. ténleg csak ő volt érintett a dologban.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|