| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |  

| 

08-06-2006, 00:45

|  
	| 

|  | Banned |  | 

Activity: 0% Longevity: 97%      |  |  

| 
				 ohh 

Quote: 

| 
					Originally Posted by DearCody

Senki Te elmondod, h mi zavar nagyon. Meg, h nem bírja a szemed. Én meg csak 2 algopirinnel tom olvasni a fórumot az új kamikaze videódtól.   Stefanus  Te nagyon el vagy tévedve, h ha azt hiszed, h egy 7 éve hódítózónak több joga van, mint bárki másnak. |   Hat szerintem Atit jobban kene erdekelje azok velemenye akik vippelik magukat evek ota, s egy most jott valaki aki latja, hogy szep szines lett a fomenu, s lehet beszall o is. Na de ez mind1, monopol helyzete van 1 embernek s azt csinal amit akar. Ezert nem jo ez a hod, mert olyan diktatorikus. Mindenki beleszolhat, de ugyis az lesz amit a "teremto" akar. Na szasztok.   |  

| 

08-06-2006, 00:51

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by stefanus

Ezert nem jo ez a hod, mert olyan diktatorikus. Mindenki beleszolhat, de ugyis az lesz amit a "teremto" akar. |  Ez így van, ettől működik a játék 7 éve, és nem halt meg egy fél év után.   |  

| 

08-06-2006, 00:57

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 
 Grat mindenkinek aki megalkotta az új arvulatot tényleg 3mpet vetettem rá és semmelyik gombot nem nyomtam meg de ez tényleg jobban hasonlít a többi játékra    csak ugye pont az a gondom hogy másik játék nem érdekel   
meg lusta is vagyok uj dolgokra átszoknni mostanság   
Szóval nem lehetne extra vipért felturbózott régit használni?    najó normálisabban: lesz vmi lehetőség betenni a régi arculatott mint pl archiv képet amit le tudnék menteni?  |  

| 

08-06-2006, 01:05

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 hmm hát megpróbáltam használni és az jött le mint eddig sokaknak: naggyon kicsiiii!!!! Számomra a hod a számok játéka nem lenne jó ha a grafika miatt menne tönkre a szemünk hisz az olvashatóság lenne a lényeg, nem? Szerintem a fekete alapon fehérnél jobban nem látszik sok kombináció... Asszem most kicsit pihiztetem a játékot amíg ez nem lesz korrigálva...   
amugy mondom télleg szép csak nem praktikus, mellesleg ha a relikviáknál volt szavazás itt mér nem választhattak a játékosok pár opció közül? Végülis fizetünk érte és napi 1-8 órát bámuljuk  |  

| 

08-06-2006, 03:41

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 Nekem nagyon tetszik az új grafika. Eddig mindig le kellett kicsinyítenem a betűket a böngészőben a Hód miatt, mert túl nagynak találtam    -nekem a mostani méretek negyon megfelelnek   
És még a szemem sem bántja -lehet hogy nem bámultam még eleget a képernyőt?   
Összesen 1-2 tagolást javasolnék még a fömenübe és a piac/képzés/tekercsek részekhez, hogy a négyes egységek jobban érezhetőek legyenek... bár lehet hogy egy pár nap játék után már ez sem fog zavarni (a 'kaotikus' menüt 2 perc nyomkodás után már szinte keresgélés nélkül sikerült kezelni     ) 
Köszi szépen a fejlesztést mindenkinek aki kicsit is hozzátett!
				__________________"A tanult szerencsét hívják tudásnak"
 Eben a mondatba három hiba van.
 |  

| 

08-06-2006, 06:16

|  
	| 

| Junior Member |  | 

| 
 szép lett, bár kicsit hasonlit egy másik, hamar kifújt játékra...
 A menüben a 3*10 kockán jobban eligazodik a gyanútlan látogató, mint ezen a hosszú kisbetús listán, jobb a sötét háttér, mint a világos, a táblázatokban a fehér vonalazás hamar leszoktat a nézésről.A számok kisebbnek túnnek, mégha nagyobbak is ... Ezek apróságok, könnyen kijavithatóak.
 Én szeretem a hódot, azért írok, mert jó lenne még sokáig játszani vele...
 |  

| 

08-06-2006, 07:31

|  
	| 

|  | Junior Member |  | 

| 
 üdv kispajtások!!!    
a régi hód után furcs az új verzió, de ha kiforja magát a dolog elég jó lehet még    csak pár apróságot kell még helyrehozni, elsőre úgyse lesz tökéletes sőt soha nem is lesz az semmi    ha szavaznék a régire szavaznék, mert azt szoktam meg, de hát ez van az élet megy tovább, születnek és tünnek el dolgok, változás kell szerintem hamar hozzá lehet szokni az új verzióhoz  
				__________________   ránti a legszebb nyúl a halpiacon    avagy könnyű a békát tónak ugrasztani    |  

| 

08-06-2006, 11:38

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Xeper

Nekem nagyon tetszik az új grafika. Eddig mindig le kellett kicsinyítenem a betűket a böngészőben a Hód miatt, mert túl nagynak találtam    -nekem a mostani méretek negyon megfelelnek   
És még a szemem sem bántja -lehet hogy nem bámultam még eleget a képernyőt?   
Összesen 1-2 tagolást javasolnék még a fömenübe és a piac/képzés/tekercsek részekhez, hogy a négyes egységek jobban érezhetőek legyenek... bár lehet hogy egy pár nap játék után már ez sem fog zavarni (a 'kaotikus' menüt 2 perc nyomkodás után már szinte keresgélés nélkül sikerült kezelni     ) 
Köszi szépen a fejlesztést mindenkinek aki kicsit is hozzátett! |  Nagyobb felbontás mellett tagolva van, igaz nem a 4-es egységekben, ahogy eddig, hanem ahogy logikus. Nem erőltetünk egybe 4-et, ha nem kellett, és több van ott, ahova több illik. |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
	| Thread Tools | Search this Thread |  
	|  |  |  
	| Display Modes |  

| 

Hybrid Mode |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|