|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |

11-05-2010, 09:57
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
A mostani se volt rossz, sztem nagyon jó irányba halad a sorozat 
|
A mostani rész nekem is tetszett. Wow, de rég volt ilyen.
(Sőt, még sose volt ilyen, hogy pont ez a rész tetszen.  )
|
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

11-06-2010, 13:30
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A mostani rész nekem is tetszett. Wow, de rég volt ilyen.
(Sőt, még sose volt ilyen, hogy pont ez a rész tetszen.  )
|
Ez hanyadik rész volt már??? a 3. vagy 4. ???? Én a második Évadból azt a részt láttam utoljára amikor a hadnagy kezén valami idegen izé volt azt azt álmodta hogy megnösült vagy mi..De az egész részt nem láttam, mert kb 10 perc után elaludtam rajta és a végén a zenére ébredtem fel mert az hangosabb volt mint Maga a film...Aztán nem volt már lelkieröm ujra nekikezdeni valahogy nem akartam ujra mélyálomba zuhanni... 
|

11-06-2010, 20:44
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Blacky
Ez hanyadik rész volt már??? a 3. vagy 4. ???? Én a második Évadból azt a részt láttam utoljára amikor a hadnagy kezén valami idegen izé volt azt azt álmodta hogy megnösült vagy mi..De az egész részt nem láttam, mert kb 10 perc után elaludtam rajta és a végén a zenére ébredtem fel mert az hangosabb volt mint Maga a film...Aztán nem volt már lelkieröm ujra nekikezdeni valahogy nem akartam ujra mélyálomba zuhanni... 
|
Ez az után jött közvetlenül.
|

11-07-2010, 00:42
|
|
Member
|
|
|
|
Köszi..Na majd ha összegyülik még vagy 4 ilyen rész egymás után akkor szoljatok már azt ujra elöveszem a második évadod addig meg jó lesz nekem a Caprica..
TSOBI kifejtenéd mi nem tetszett abban hogy az a rész amit láttam olyan dögunalom volt, hogy egyszerüen elalludtam Rajta???
az SG-U második évadának nézöszáma a mostani részre amit láttam leesett olyan 500.000 körülire a kezdö 1.200.000 röl....
Lehet bennünk van a hiba de ez akkor is egy nagy rakat kutyagumi...Még mindig sajnos:-(((((
|

11-07-2010, 11:27
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
addig meg jó lesz nekem a Caprica..
|
A Caprica már évad közben le lett véve műsorról.
|

11-09-2010, 19:09
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A Caprica már évad közben le lett véve műsorról.
|
Nekem csak az elsö 9 epizód van meg a többit még nem szedtem le mert eddig az UNIVERSE volt terítéken....hogy hátha beindul....    
Ha ezt is a süllyesztöbe tették akkor szívás marad a DS 9 azt legalább befejezték 
|

11-09-2010, 19:51
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Én nem nézem a Capricát, mert nekem nem jött be a ... mittudomén mi a neve annak a sorozatnak...  A hírekben olvastam, hogy Caprica évad közben leszedve, a maradék részeket majd leadják valamikor, ha már elkészült, de nem az eredeti tervek szerint, hanem csak amikor lesz valami üresedés...
|

12-18-2010, 03:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Last edited by Kutyuleee; 12-18-2010 at 03:51..
|
|
The Following 3 Users Say Thank You to Kutyuleee For This Useful Post:
|
|

12-20-2010, 16:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
|
The Following 3 Users Say Thank You to tdomo For This Useful Post:
|
|

03-10-2011, 02:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Amúgy most elkezdtem előről nézni az egész sorozatot, és rájöttem hogy miért nem tetszett nekem a 7.évad után már annyira, sem az SG:A ,sem a Universe.
Szégyenletes,hogy elfelejtettem az évek múlásával a legföbb momentumot, ami annyira megfogott, és csak most fedeztem fel újra
Ami miatt Cancelt kapott minden SG sorozat, hogy elrugaszkodtak az alapoktól szerintem. És ez az alap nem maga a csillagkapu,vagy a goauldok voltak. nem a hatalmas technikai fejlődés, amivel már nem tudtak mit kezdeni az írók.
Egyszerüen az,hogy a sorozat első éveiben még történetmesélés volt. nagyon sok ókori mítoszt helyeztek át egy modernebb elképzelt világba. Nagyon sok mondakör megjelent, és sokszor a megoldás is innen fakadt. és ez hatalmas varázst adott a sorozatnak. Ezt visszaépitették teljesen, ugye az SG-1-ban a végén már mindent az Artúr mondakörből Merlinre épitettek, de messze elrugaszkodva az eredeti történettől. Az atlantisznál, már erre se vették a fáradtságot, mert a néven kivül semmi sem maradt az ókori mondákból. A Universe-re meg már ez sem....
Nem tudom kinek mi a véleménye, de engem nagyon megfogott anno, pl Omoroka története Babilon-ból, vagy az egyiptomi istenek megtestesitése... de ugyanúgy tetszett az Asgardok behozatala a Germán mondakör neveivel...
nektek mi a véleményetek? szerintetek is gond volt ettől az alaptól elrugaszkodni? vagy másbán látjátok a hibát?
The Following 2 Users Say Thank You to Kutyuleee For This Useful Post:
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules