|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

10-29-2010, 09:49
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 83%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt a kijelentésedet mire alapozod? 
|
a supportra írt levelem automata válaszüzenete:
Kedves Játékosunk!
Köszönjük leveled.
A gyorsabb és pontosabb ügyintézés érdekében az ügyfélszolgálati ügymenetünk megváltozott. Mostantól nem e-mailben, hanem webes felületen tudsz ügyeket intézni.
Ügyfélszolgálati honlapunkat a http://support.hodito.hu címen találod, ahol könnyen és gyorsan megtalálhatod a választ a leggyakoribb kérdésekre, és további támpontokat kaphatsz a felmerült problémával kapcsolatban.
Kérünk, hogy látogass el tehát a http://support.hodito.hu webcímre, és kövesd az utasításokat.
E-mailed nem jutott el kollégánkhoz, ha fel szeretnéd velünk venni a kapcsolatot, akkor kérünk, hogy a fenti webcím meglátogatásával tedd azt.
Bízunk benne, hogy új rendszerünk nagyban felgyorsítja az ügyfélszolgálati ügyintézést.
További jó játékot kívánunk!
Irány a WEB-es felület... Ott viszont akárhova megyek mindenhol odalyukadok ki, hogy jöjjek a fórumra kérdezni....
|

10-29-2010, 09:50
|
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
hahó red mikor tünt el az a pénz kb?
|

10-29-2010, 09:53
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tisztelet63
hahó red mikor tünt el az a pénz kb?
|
nem tudom pontosan. 20h körül még vettem rúnát, hogy ne csorduljak túl az az uccsó emlék....és reggel megint venni akartam valamit, de akkor már messze voltam a túlcsurdiulástól
|

10-29-2010, 10:01
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
Irány a WEB-es felület... Ott viszont akárhova megyek mindenhol odalyukadok ki, hogy jöjjek a fórumra kérdezni....
|
Mint kiderült, elköltötted a pénzt. Egész pontosan milyen segítségre számítottál a support-tól ilyen ügyben? Azért nincs ilyen esetben külön kapcsolatfelvétli lehetőség, mert "bocs, mégsem akartam azt megvenni, vegyétek el a másiktól a pénzt, és adjátok vissza" jellegű kéréseket értelemszerűen nem teljesítünk.
|
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

10-29-2010, 10:14
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mint kiderült, elköltötted a pénzt. Egész pontosan milyen segítségre számítottál a support-tól ilyen ügyben? Azért nincs ilyen esetben külön kapcsolatfelvétli lehetőség, mert "bocs, mégsem akartam azt megvenni, vegyétek el a másiktól a pénzt, és adjátok vissza" jellegű kéréseket értelemszerűen nem teljesítünk.
|
így van kiderült. az is tény, hogy a dolgok mögött általában az emberi hülyeség lapul, de te megujjaztál aztán megkérdezted, hogy mire alapozom azt a kijelentésem, hogy megszűnt a support intézménye. hát arra, hogy megszűnt 
|

10-29-2010, 10:18
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
így van kiderült. az is tény, hogy a dolgok mögött általában az emberi hülyeség lapul, de te megujjaztál aztán megkérdezted, hogy mire alapozom azt a kijelentésem, hogy megszűnt a support intézménye. hát arra, hogy megszűnt 
|
Biztos túl éber és figyelmes vagyok, de én egy csomó olyan lehetőséget látok, ahol fel lehet venni a kapcsolatot a supporttal.
Nyilván nem olyan témákban, hogy mire költöttem a pénzemet, vagy kit támadtam, esetleg bocs, mégse akartam megtámadni, mert vesztettem, légyszi írjátok át, hogy másvalakit támadjak.
|

10-29-2010, 10:20
|
|
Administrator
|
|
|
|
Azt még mindig nem írtad, hogy milyen segítségre számítottál a supporttól. "Légyszi vegyétek vissza a másik embertől a pénzt, inkább visszaadom a gabonát?" Vagy mire? Mi az, ami miatt ebben az ügyben feltétlenül a support segítségére lenne szükség?
|

10-29-2010, 10:22
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Biztos túl éber és figyelmes vagyok, de én egy csomó olyan lehetőséget látok, ahol fel lehet venni a kapcsolatot a supporttal.
Nyilván nem olyan témákban, hogy mire költöttem a pénzemet, vagy kit támadtam, esetleg bocs, mégse akartam megtámadni, mert vesztettem, légyszi írjátok át, hogy másvalakit támadjak.
|
jó. és mi a recept, ha valóban eltűnik a pénz vagy bármilyen rendellenességet tapasztal az ember?
|

10-29-2010, 10:23
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
jó. és mi a recept, ha valóban eltűnik a pénz vagy bármilyen rendellenességet tapasztal az ember?
|
Ha eltűnik a pénz, akkor:
1, valaki elvitte (lásd események)
2, elköltötted (emlékezz vissza rá)
Ezek egyike sem olyan, amihez a support kellene.
|
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

10-29-2010, 10:25
|
|
Member
|
|
|
|
egyébként meg nem is érdekes az egész. 5 évig megvoltam a support nélkül és 5 évig megint el akarok lenni.
50k-s gabona vazze há mér ne venném, megtehetem  meg ugye, nem úr aki nem pazarol.
|
|
The Following 2 Users Say Thank You to Rob For This Useful Post:
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules