|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted? (ötletek a nyitó írásban)
|
1. ötlet
|

|
14 |
16.47% |
2. ötlet
|

|
8 |
9.41% |
3. ötlet
|

|
27 |
31.76% |
4. ötlet
|

|
3 |
3.53% |
5. ötlet
|

|
4 |
4.71% |
Más ötlet (írd le)
|

|
13 |
15.29% |
Maradjon így, ahogy most van
|

|
16 |
18.82% |

08-16-2010, 08:44
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 82%
|
|
Egyik klántárssal beszéltük nemrég, csak egy kósza ötlet: mi lenne, ha a B-ből való fordulás időigényét durván kitolnánk, mondjuk 4-5000 körre?
Persze ezzel ugyanaz lehet a gond, mint a kötelező A-s játékkal, az ottani aktív csoportot büntetné...

08-16-2010, 08:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alg
Egyik klántárssal beszéltük nemrég, csak egy kósza ötlet: mi lenne, ha a B-ből való fordulás időigényét durván kitolnánk, mondjuk 4-5000 körre?
Persze ezzel ugyanaz lehet a gond, mint a kötelező A-s játékkal, az ottani aktív csoportot büntetné...
|
még viccnek is rossz. én spec azért fogom abbahagyni a játékot egy hónap múlva mert felér a forgó orim a B-be és ülhetek ott 3 hónapot. annak meg nincs értelme, hogy a telefonom naptárjába írogatom, hogy 2 hetente jelezzen, hogy el ne felejtsek VIP-elni, mert más dolog nincs. de ez már egy másik történet 
|

08-16-2010, 09:58
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alg
|
Eltevesztetted a hazszamot, ez nem a B nehezitese, hanem az A konnyitese. 

08-16-2010, 11:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Eltevesztetted a hazszamot, ez nem a B nehezitese, hanem az A konnyitese. 
|
Fenébe, belekeveredtem a sok A-s fordulásos topicba 

08-16-2010, 11:38
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Összefoglaló, arról az irányvonalról, amit az eddigiek alapján elfogadhatónak tartok. Csak címszavakban:
- Marad a mostani top30%-os fordulás, ahogy van.
- Marad a 2/B-ből való fordulás, ahogy van.
- Könnyítésként bekerül, hogy egy alacsonyabb, fix hektárról is fordulni lehessen. Ebben az esetben ezt a kedvezményes fordulást 2x kell megcsinálni ahhoz, hogy plusz személyiséget kapjon az ország.
- Több személyiséggel magasabb hektár legyen ez a bizonyos fix hektár? Ez elől nem zárkózom el, de nem is vagyok biztos benne, hogy erre szükség van.
Ezzel sok igény egyszerre teljesül:
- Akik folyamatosan szeretnének A-ban játszani, megtehetik, ahogy eddig is, B-ből fordulva másik országgal, nekik semmi változás.
- Akik egy országgal játszanak, azoknak nem kell állandóan egy magas hektárszámra felmenni, ha nem szeretik az A-t -- fordulhatnak előbb is, és szinte ugyanannyi idő alatt körbemennek mégegyszer, játszva, szórakozva, mintha az A-ban szenvednénél fel magukat a top30%-ba.
- Akik egy országgal játszanak, szeretik az A-t, de elég annyi belőle, amennyi a top30% eléréséhez kell, azoknak minden változatlan marad.
- Akik több országgal játszanak, és eddig az A-ban egy bebetonozott védőországot tartottak, csak azért, hogy a másik fordulhasson, nekik megmarad ez a lehetőség is, és választhatják azt is, hogy csak emiatt nem tartanak az A-ban országot, amit folyamatosan fél lépésenként előre kell tolni a top30% emelkedésével.
Ami kérdéses, és előre nem látható, az az, hogy ez mit fog jelenteni rövid-, illetve hosszútávon a top30%-ra. A leforduló, ottmaradó, vagy éppen megsokszorozódó bebetonozott szakaszokra gondolok.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

08-16-2010, 13:57
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
[*]Több személyiséggel magasabb hektár legyen ez a bizonyos fix hektár? Ez elől nem zárkózom el, de nem is vagyok biztos benne, hogy erre szükség van.[/list]
|
Ha már lehetőségként nincs kizárva, én ezt támogatnám! A személyiségek számával növekedne a fix heki követelmény, ami akár meg is haladhatja a mostani top30%-ot.
|

08-16-2010, 13:59
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Ha már lehetőségként nincs kizárva, én ezt támogatnám! A személyiségek számával növekedne a fix heki követelmény, ami akár meg is haladhatja a mostani top30%-ot.
|
Szerintem kevesen választanák azt a verziót, hogy mégmagasabbra kelljen felmenni, mint most, ráadásul 2x.
|

08-16-2010, 14:03
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintem kevesen választanák azt a verziót, hogy mégmagasabbra kelljen felmenni, mint most, ráadásul 2x.
|
Ezt úgy gondoltam, hogy a számomra abszurd 'kétszer fordulok és az nekem jó' ötlet nem kerül be, csak a személyiségek számához igazított fix heki, amivel aztán B-ből is lehet fordítani az orikat.
|

08-16-2010, 20:37
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
|
Akkor nekem a 2 szemes orim örökre A-ban marad...
|

08-16-2010, 17:32
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Hali
Ha ilyen változás bevezetésre kerül mindenképp javasolnék egy hosszabb tesztidőszakot (3-4 hónap) mert nem lehet tudni hogy sül el a dolog. Utána meg a tapasztalatok alapján csiszolhatunk még. Ezt tudatosítani kellene a nem fórumózó játékosokkal is.
Amúgy az 5-6000 heki reális fix határnak tűnik számomra is. De nem támogatom a személyiségenként magasabb hekiszámot, mert ezt az 5-6 k hekit már épp elég összeütni, pláne fedezni. Ráadásul feleslegesen bonyolítanánk a játékot.
Ha mégis ez a "lépcsős" verzió lenne akkor az A-s ori személyiségszámának megfelelő hekit kelljen csak teljesíteni a topphoz, függetlenül a B-s ori személyiségszámától.
Huhh ...remélem érthető voltam. 
Last edited by Artúr; 08-16-2010 at 17:36..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|