Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-06-2010, 06:50
Takanohana Takanohana is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Egyelőre konkrétumok nélkül, csak az elvet tekintve, én támogatom. Azért, mert jelenleg is eléggé nyílt titok, hogy belépkedés megy, és nem is nagyon várható, hogy komolyabban szankcionálva lenne. Ha ez többé-kevésbé legalizálva lenne azzal, hogy több jogosultságot kap a klánvezér, lényegében nem változna semmi gyökeresen, csak egy eddig elnézett szabálytalanság szűnne meg.

Ha viszont szigorítanánk, és a máshoz való belépés kizárással járna, akkor az A-ban csak néhány életképes klán maradna csupa elvakult, életét csak a hódnak szentelő taggal. Gondolom nem ez a cél.
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Takanohana For This Useful Post:
Sponsored Links
Old 08-06-2010, 09:12
ErdelyMagyaria ErdelyMagyaria is offline
Member

Longevity: 90%

Szia Vityu, teljesen megertem h miert szeretnetek ezt es most az egyszer bevellom h en is szeretnem de egy csalast hivatalosan engelyezni es ugy eltorolni a csalast... hat nem!

Miert erzitek azt hogy egyenlo eselyetek kellene legyen egy olyan jatekosal szemben aki napi 18x belep a ti napi 1-2 belepesetekkel szemben?

Megjegyzes h csak felvetes h te anyiszor lepsz be es nem szemelyeskedem. Erre ha valaszolni tudsz ertelmesen lehet h torlom az osszes hozzaszolasomat ebben a topickban. Ebbe bekapcsolodhat mindenki aki a sereges segitseget/vasarlast tamogatja.
Szerintem ez a jatek mindig is arrol szolt hogy ha a tudas a ket ellenfelnel kb megegyezzo volt akkor az aktivitas dontott. Ezentul ezt akarjatok megvaltoztatni? Miert? Hadd elvezze az a jatekot igazan aki tenleg fuggo, en mar nem vagyok az es bizonyittani is tudom, sajnos . 36 korre fel tom tenni a konyvtarkulcsomat az egyik orinal es megis 3 nap alatt 2x lopnak le tekire.
Szal nem azert harcolok mert 1A-ban annyira aktiv leszek majd es akkor nekm igy lesz jo, sot... De ez a helyes dontes. Jutalmazzuk azokat akik tobbet aldoznak az idejukbol a jatekra.
Reply With Quote
Old 08-06-2010, 11:34
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria View Post
Szia Vityu, teljesen megertem h miert szeretnetek ezt es most az egyszer bevellom h en is szeretnem de egy csalast hivatalosan engelyezni es ugy eltorolni a csalast... hat nem!

Miert erzitek azt hogy egyenlo eselyetek kellene legyen egy olyan jatekosal szemben aki napi 18x belep a ti napi 1-2 belepesetekkel szemben?

Megjegyzes h csak felvetes h te anyiszor lepsz be es nem szemelyeskedem. Erre ha valaszolni tudsz ertelmesen lehet h torlom az osszes hozzaszolasomat ebben a topickban. Ebbe bekapcsolodhat mindenki aki a sereges segitseget/vasarlast tamogatja.
Szerintem ez a jatek mindig is arrol szolt hogy ha a tudas a ket ellenfelnel kb megegyezzo volt akkor az aktivitas dontott. Ezentul ezt akarjatok megvaltoztatni? Miert? Hadd elvezze az a jatekot igazan aki tenleg fuggo, en mar nem vagyok az es bizonyittani is tudom, sajnos . 36 korre fel tom tenni a konyvtarkulcsomat az egyik orinal es megis 3 nap alatt 2x lopnak le tekire.
Szal nem azert harcolok mert 1A-ban annyira aktiv leszek majd es akkor nekm igy lesz jo, sot... De ez a helyes dontes. Jutalmazzuk azokat akik tobbet aldoznak az idejukbol a jatekra.
Nem azt akarjuk, hogy egyenlő esélye legyen, a napi 2szer belépőknek. Azt akarjuk, hogy azoknak legyen egyenlő esélye, akiknek a klánban nem csak aktív játkosok vannak, hanem akik mondjuk nem tudják megtenni, hogy teloról/laptopról belépjenek.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Redback For This Useful Post:
Old 08-06-2010, 11:38
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

A fő ellenállást itt az a mentalitás okozza, hogy "ha én nem tudok belépni sokszor, akkor dögöljön meg a másik is", illetve "ha én be tudok lépni sokszor, akkor nehogy a másiknak esélye legyen ellenem".

Amíg nem jelenik meg az a mentalitás, hogy "had játsszon már más is, hiszen ez csak egy játék, szórakozás, és semmi komoly nem múlik ezen", addig ez marad is sajnos.
Old 08-06-2010, 18:13
vityu vityu is offline
Senior Member

Mint mondtam, EGYEDÜL az éjszakai kóbor seregeket lehetne védeni ezzel a seregvásárlásos opcióval, úgy hogy ne kelljen felkelnie a gazdájának, hogy 5 percre berakja az egységeit, plusz klánvédelmet lehet így erősíteni, de ésszerűen megoldva (vezér is és a játékos is használ piacot, és minden egyes szövetségesnél újat) még nem okozhat túl nagy problémát abban, hogy így majd lenne egy rakat sikertelen klánütés.

Szerintem az esetek nagy %-ában olyan seregeket küldenek ki A-ban, ami be is megy. Akkor ez az opció semmit sem ér.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Old 08-06-2010, 22:28
ErdelyMagyaria ErdelyMagyaria is offline
Member

Velemenyemet meggyozodtem h megertettek egyesek es tobbet megprobalok nem kotnyeleskedni.
Annyit meg h most tenleg arra huzz a szivem h ugy ahogy van keruljon a kukaba az egesz, mert a legfontosabb resze az egesznek, amit tobben emlittenek, az a seregvasarlas es en ezt ellenzem a legjobban.

End of comments...
Reply With Quote
Old 08-07-2010, 15:01
Blacky Blacky is offline
Member

Longevity: 94%

FIGYELEM!
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a játék függőséget okozhat! Kérünk, hogy folyamatosan tartsd szem előtt, hogy ez egy játék, és mindig elegendő időt szánj a játékon kívüli egyéb dolgaidra, soha ne a játék legyen az elsődleges célod!

Ez a pár sor a regisztrációkor olvasható amit úgy látom sokan elfelejtették már
Ha csak ezt a figyelmeztést betartanátok, akkor nem lenne szükség a klánvezéri szerep erösítésére...

Sajnos az A csopis játék Föleg a top felé haladva lassan a tiszta Örület kategoria...
Ugye a klánon belül legyen meg mindenki telefonszáma, hogy el lehesen érni / skype, msn alap és FOLYYAMATOSAN bekapcsolt PC is legyen lehetöleg / de ha nem akkor legalább telóról nézz fel ha tudsz..A Távolozások oránként kiosztva aki nem távolozik az gondolom büntetést kap , mert miatta vesztettek több ezer hekit....

Ezek után már nem is csodálkozom ezen a javaslaton..Mi jöhet nég ezután ?? VIP-árt lehessen néhány órára automatizálni azokat a tagokat akik nem kellnek fel hajnali 2-kor vagy mert nem érnek rá éppen klánakció alatt ????

GYEREKEK Többet legyetek a családdal és kevesebbet a gép elött és rájöttök, hogy a HÓDÍTÓ így ebben a formájában is a Böven játszható és ÉLVEZHETÖ kategória..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Blacky For This Useful Post:
Old 08-07-2010, 08:51
Kalapácska Kalapácska is offline
Member

Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Redback View Post
Nem azt akarjuk, hogy egyenlő esélye legyen, a napi 2szer belépőknek. Azt akarjuk, hogy azoknak legyen egyenlő esélye, akiknek a klánban nem csak aktív játkosok vannak, hanem akik mondjuk nem tudják megtenni, hogy teloról/laptopról belépjenek.
Sziasztok !

Reaktornak Teljesen igaza van !

Vagyunk egy páran olyan speciális helyzetben , hogy munkánk is van és meg is élünk belőle .
Erdély és rrrrrrr beírásaitok alapján csak olyanokra utaztok akik nem tudnak eleget lenni a gép előtt vagy csak emberi időben este valamedig és napközben is csak ahogy a munkájuk engedi . Ha csak földecske kell és nem akartok igazán játszani akkor továbbra is támadjátok azokat akik nem figyelnek és kis klánban vannak .

Szerintem a nagyklánokban 24-es távol van mert kötelező !
Ha meg kell oldani valamit akkor ip-váltás és megoldják , akár 5 sereget is kiküldenek így
Szerintem az aktivitás nem lenne kisebb ha a vezérnek több jogosultsága lenne .
Max a potyalesők nem támadnának , hanem nekik is meg kéne tanulni játszani ha el akarnak érni valamit . Mert jelenleg ők arra kalkulálnak , hogy nem jön szembe 5 sereg nem bontanak alá , nem fokoznak el , sőt egyáltalán nem lesz harc , hanem csak ütnek egyet és viszlát ...

Tehát a klánvezér szerepének az erősítését támogatom , hiszen így válhat ellenőrizhetővé és kontrolálhatóvá a játék .

Én úgy gondolom , hogy kicsit lecsökenne a kislétszámú klánok száma és inkább ők is összeállnának nagyobbascka klánokba .

Ha errősítjük a klánvezér szerepét azzal szerintem a csapatmunkát segítjük elő , hiszen erről szól az 1/A

Totya
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules