|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

06-19-2010, 20:42
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 77%
|
|
Quote:
Originally Posted by szoviet t56
egyetértek
|
jó de a sugóbol is lehet tanulni,mindegy krisiii szerint ne irjak ebbe a topicba
de én továbra is elenzem hogy bárki istenitse a gnómot   
|

06-19-2010, 20:42
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by római
jól van akor szerinted a sugóból semmit nem lehet tanulni?
|
a súgó egy mankó, egy objektív leírás a fajokról és személyiségről. De hogy melyik fajjal fogsz tudni jól játszani, azt ki kell tapasztalni.
Attól, hogy én óriással, orkkal és gnómmal jó hadis tudok lenni, nem azt jelenti, hogy jó fél-elf tolvaj lenne belőlem. Mivel nem áll közel hozzám.
|

06-19-2010, 20:48
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
a súgó egy mankó, egy objektív leírás a fajokról és személyiségről. De hogy melyik fajjal fogsz tudni jól játszani, azt ki kell tapasztalni.
Attól, hogy én óriással, orkkal és gnómmal jó hadis tudok lenni, nem azt jelenti, hogy jó fél-elf tolvaj lenne belőlem. Mivel nem áll közel hozzám.
|
jó igaz de idő igény szerint kell fejt választani ugyhogy még jóljöhet a mankó
sagitségnek például naponta 15 perces játékidő mellet nem ésszerü orkot választani tehát azt tanácsolom mindenki olvassa a mankót - vagyis a sugót. 
Last edited by római; 06-20-2010 at 15:22..
|

06-19-2010, 21:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
sagitségnek például naponta 15 perces játékidő mellet nem ésszerü orkot választani tehát azt tanácsolom mindenki olvassa a mankó - vagyis a sugót. 
|
csak egy kérdésem van, hol olvastad azt, hogy én azt tanácsoltam, hoyg senki ne olvassa el a súgót?
|

06-19-2010, 21:28
|
Junior Member
|
|
|
|
Igen, azt írtam, hogy ne írj ebbe a topikba mert nem nagyon kedvelik a hozzászólásaidat!
Nem kéne ennyire a gnóm ellen uszítani mindenkit, ne vedd el a kezdőktől a lehetőséged, hogy olyan fajjal legyenek ami lehet, hogy jó lenne nekik.
Mert aki feljön a fórumra tanácsot kérni vagy látni akarja a véleményeket az egyből ebből a véleményből fog kiindulni, hogy milyen hátrányai vannak.
Lehet ez miatt még az előnyeit se fogja elolvasni a játékos mert látta, hogy milyen hátrányai vannak.
Hopp, de a hátrányait én írtam. 
|

06-20-2010, 08:24
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
sagitségnek például naponta 15 perces játékidő mellet nem ésszerü orkot választani tehát azt tanácsolom mindenki olvassa a mankó - vagyis a sugót. 
|
ez igaz higy napi 15 perc nem elég az orkhoz és hogy idő függő hogy milyen fajjal vagyunk
és az írásodból úgy veszem hogy a többiek kérésére kiolvastad a súgót
|

06-20-2010, 15:26
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
csak egy kérdésem van, hol olvastad azt, hogy én azt tanácsoltam, hoyg senki ne olvassa el a súgót?
|
hát azt irtad hogy:a súgó egy mankó. ebből én azt veszem le hogy szerinted az csupán egy végső támasz felesleges.
|

06-20-2010, 15:30
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Krisiii
Igen, azt írtam, hogy ne írj ebbe a topikba mert nem nagyon kedvelik a hozzászólásaidat!
Nem kéne ennyire a gnóm ellen uszítani mindenkit, ne vedd el a kezdőktől a lehetőséged, hogy olyan fajjal legyenek ami lehet, hogy jó lenne nekik.
Mert aki feljön a fórumra tanácsot kérni vagy látni akarja a véleményeket az egyből ebből a véleményből fog kiindulni, hogy milyen hátrányai vannak.
Lehet ez miatt még az előnyeit se fogja elolvasni a játékos mert látta, hogy milyen hátrányai vannak.
|
kac kac kac. etől nem elveszem a kezdőktől a lehetőséget.hanem megmondom a véleményem valakinek bejön a gnóm valakinek nem én a kisseb csoportba tartozom vagyis nekem egyátalán nem jönnek be a gómok.  
|

06-20-2010, 15:33
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Krisiii
|
még eggy szó.nem hiszem hogy az én kis gyenge véleményemből tanulnának az
ujjoncok.
|

06-20-2010, 17:00
|
Junior Member
|
|
|
|
Igen, az ork.
Szerintem hadisnak a legjobb, de nem az 5. szinten kezdő játékosnak.
Bejöhet úgy 50-50%.
Viszont én hulláról fogok majd orkra váltani a 4. szinten.
A 4. szinten életképes egy ork 1000 lovassal,5000 íjásszal,5000 elittel?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|