|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetések Általános beszélgetések a MUD-ról |

06-03-2010, 20:04
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by RRRrrr
Szerintem területet foglalni ne lehessen máshol össze vissza, meg van még pár dolog amit azért nem tennék bele, főleg ezt a meghalást
Ati most akaratlanul is megteremtette a játék maximumát, ugyhogy hajrá, ki lesz a MUD bajnok? 
(Mindent megtanulni, minden küldit megcsinálni)
eheXD
|
Nem tudsz mindent megtanulni, lévé életpontot, vp-t, etc. akárhányszor növelhetsz.
A meghalós felőlem akár választható is lenne, pont, mint Hódítóban a lefordulás. 
|

06-07-2010, 15:45
|
Junior Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Sziasztok!
Olvasom ezt a sok jó ötletet, mert én is szeretem a játékot csak a kis létszám miatt kihagytam kis időt. A legnagyobb probléma még mindig az, hogy nem játszatok, nincs élet. Az elmúlt pár napban különböző időpontokban beléptem, és 1 emberrel találkoztam. Szerintetek érdemes 1 szervert fent tartani ezért? Meg hosszú órákat programozni, stb? Hát nem hiszem. Játéktechnikailag már csak klánoznék háborúznék mert minden küldetés megvan, de nincs kivel. R.I.P. Mud
|

06-07-2010, 17:24
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arty
Sziasztok!
Olvasom ezt a sok jó ötletet, mert én is szeretem a játékot csak a kis létszám miatt kihagytam kis időt. A legnagyobb probléma még mindig az, hogy nem játszatok, nincs élet. Az elmúlt pár napban különböző időpontokban beléptem, és 1 emberrel találkoztam. Szerintetek érdemes 1 szervert fent tartani ezért? Meg hosszú órákat programozni, stb? Hát nem hiszem. Játéktechnikailag már csak klánoznék háborúznék mert minden küldetés megvan, de nincs kivel. R.I.P. Mud
|
Pedig többen szoktunk bent lenni, változó időpontban persze, mert én is ritkán találkozom velük  De tény, hogy kb 4 játékos van összesen akik még aktivak...
Ha megvan minden küldid, akkor benézhetnél gyakrabban segíteni 
|

06-15-2010, 16:06
|
Junior Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Sziasztok,
Azért ha néha vki szokot játszani és van kedve vmi közös bandázáshoz akkor dobjon már vagy itt vagy játékon belül a 835-be egy zöldet, és leboltolunk egy időpontot 
|

06-19-2010, 07:37
|
Junior Member
|
|
|
|
Ati !
HA van kedved a kedvünkben járni kicsit még utoljára, én szeretnélek megkérni had küzdjek meg pár banditával ha lehet. HA tudsz dobj be párat valahova had henteljek  Köszi
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|