Quote:
Originally Posted by none
tényleg cél az, hogy az elfek még jobban betonozhassanak és bből foroghassanak? miért lenne pozitív, ha 9k-hoz lenne kötve a b-s fordulás? miért kéne megszüntetni ezt a kicsi versenyt is.. aki bből akar forgatni dolgozzon már meg érte.. legalább egy kicsit..
egyáltalán mi a bajod a bből való fordulással? (tudtommal az Aban magasra törő/aktív játékosoknak lett kitalálva, nem a fedezgető elfek miatt..  )
6k-rol fordulással kapcsolatban továbbra sem tetszene, ha szétszakadna a mezőny és lyuk lenne 6k és 9k között..
|
1. ennél jobban nem hiszem, hogy bárki is be tudná betonozni magát az elf mocsárba, mint amennyire most be van
2. szerintem még nőne is a verseny, mert ha egy fix hekit kell elérnie, lehet, hogy jópáran a tuti fedezgetés helyett az ütögetést is kipróbálnák, hiszen nem kellene annyira féltenie a földjét, mivel a fordulási határ nem tolódik felfelé. Plusz van egy olyan motiváció is, hogy ha ütöget, akkor lehet, hogy 1-2k kör alatt összeszedi a szükséges hekit, szemben a fedezgetős 3-4-5k körrel szemben, ami még növekszik is
3. a B-s forduláshoz kötött hekiszám - legyen akár 9 vagy 12k vagy akármennyi - szerintem az a méret lenne, amivel azért meg kell dolgozni most is, és a későbbiekben is
4. a B-ből való jelenlegi fordulási rendszerrel két problémám van: az egyik, hogy tolja felfelé a top30-at és benne az elf mocsarat, a másik - de ez nem ide tartozik, hogy k**** hosszú a 2k kör, amit a B-ben kell eltölteni, és ennek nagy részét csak semmittevéssel töltve
5. a 6 és 9k heki az egy felvetés volt, nem kell feltétlenül ebben a pillanatban a számokhoz ragaszkodni, inkább először az elvben kéne dűlőre jutni. Ráadásul erre a módosításra is be lehetne vezetni - akár egy hosszabb - tesztidőszakot, ugyanúgy, mint a hullára, és ha nem működik, akkor elvetni, vagy módosítani rajta
6. az, hogy a B-ből való fordulás is fix hektárhoz van kötve, nem jelenti azt, hogy a játékosok nagy része nem szeretne efölé menni. Ebből a szempontból szerintem nem változna semmi a versenyben