|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |

04-18-2010, 23:25
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Góllövőlistánk:
Ferenczi István 7
Anthony Elding 6
Tóth Bence 2
Rafe Wolfe 2
Rósa Dénes 2
Fitos László 2
Pölöskey Péter 2
Joaquin Martinez 1
James Ashmore 1
Sam Wedgbury 1
Dragóner Attila 1
|

04-18-2010, 23:27
|
Senior Member
|
|
|
|
:d
|

04-18-2010, 23:39
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
|
Majd egyszer összehozzuk!
Már én is nagyon rég voltam meccsen, viszont egyedül nem is lenne sok kedvem kimenni.
|
The Following User Says Thank You to J.Ati For This Useful Post:
|
|

04-19-2010, 15:08
|
Senior Member
|
|
|
|
Rajta leszek én is, hogy a meccsnapokra szabadnapos legyek, sőt, lehetőleg az azt követő napon is........ 
|

04-19-2010, 15:17
|
Senior Member
|
|
|
|
Íme a jegyiroda áprilisi menetrendje:
- Április 19. (hétfő) 12:00-18:00
- Április 21. (szerda) 12:00-18:00
- Április 23. (péntek) 12:00-18:00
- Április 24. (szombat) 10:00-15:00
- Április 26. (hétfő) 12:00-18:00
- Április 27. (kedd) 10:00-15:00
- Április 28. (szerda) 12:00-18:00
- Április 29. (csütörtök) 12:00-18:00
Az Újpest elleni bajnoki (2010.04.30. péntek, 19:00) mérkőzésre továbbra is lehet elővételben jegyet vásárolni a jegyirodában, nyitvatartási időben.
Az Újpest elleni ligakupa (2010.04.20. kedd, 19:00) mérkőzésre elővételben ma 12:00-18:00 között lehet jegyet váltani a jegyirodában. Holnap kizárólag az üllői úti pénztárban lesz erre lehetőség, amely 15:00-tól nyit ki!
Holnap a jegyiroda 15:00-19:00 között lesz nyitva, így akik regisztrálni szeretnének, itt megtehetik majd!
A hétvégi idegenbeli Videoton elleni (2010.04.24. szombat,17:30) bajnoki mérkőzésre vonatkozó jegyárusításról részletes információkkal holnap tudunk szolgálni itt a honlapon!
Köszönjük, Hajrá Fradi!
|

04-19-2010, 15:17
|
Senior Member
|
|
|
|
Női labdarúgócsapatunk bravúros, 8-0-s győzelmet aratott az Újpest otthonában.
- Nagyszerű játékkal, ötletesen futballozva nyertek a lányok – mondta Hevesi Tamás, a csapat szakvezetője. – Méltán lehetek büszke rájuk, mert idegenben az ősi riválist vertük nyolc góllal, ez pedig megsüvegelendő teljesítmény. Egyben válasz azokra a kritikákra is, hiszen a gyengébb rajt miatt akadt belőlük, de ez az eredmény is mutatja, korai volt még temetni az együttest. A teljes csapat dicséretet érdemel.
Góljainkat Ferencsik (3), Zágor (2), Krenács (2) és Sipos szerezték. Az alábbi összeállításban játszottunk: Németh – Horváth, Krenács, Stefán, Kucsera – Csiszár, Ferencsik, Terdik – Szlovák, Zágor, Sipos (Aschenbrenner, Hegedűs, Horváth K., Solymos, Malik, Gáspár, Nagy, Fábián).
|

04-19-2010, 15:20
|
Senior Member
|
|
|
|
A Jamaikába hazautazó Jason Morrison egyelőre nem tudott visszatérni, védekező középpályásunk jelenleg Londonban van.
Az izlandi vulkán kitörés miatt törölték a Budapestre induló járatát. A kialakult helyzet miatt egyelőre bizonytalan, hogy mikor indítanak járatot Londonból. Alternatív megoldás lehet a busz vagy vonat, de egyelőre azok a járatok túlzsúfoltak, így kérdéses, labdarúgónk mikor tér vissza.
|

04-19-2010, 15:22
|
Senior Member
|
|
|
|
Németh Krisztián legfrissebb blogbejegyzésében természetesen az AEK legutóbbi bajnokijával foglalkozik, két gólpasszát eleveníti fel. A csatár elmondása szerint centik híján élete egyik legnagyobb gólját szerezte, a csata után pedig kellemetlen meglepetéssel szembesült: egy méretes kődarab okozott komoly kárt autójában.
Nem mindennapi estén vagyok túl, amiben voltak örömteli, és nagyon bosszantó pillanatok is. A legfontosabb, hogy az alapszakasz utolsó meccsén nyerni tudtunk, én hosszú idő után újra végigjátszottam egy meccset, ráadásul nem is ment rosszul. Gólt ugyan nem sikerült rúgnom, de minden más sikerült. 2-0-ra nyertünk és mindkét találat előtt én adtam a gólpasszt, és igazából egyik sem a csúnyábbik fajtából való volt.
Érdekes volt, mert nem csúcséket játszottam, hanem én voltam a visszavont csatár, így visszalépegettem és hátulról indultam. Jó volt, mert sikerültek a rágyorsítások, a cselek, és elég sok ígéretes szituációt tudtam kialakítani magamnak, és a társaknak. Szerencsére ők be is rúgták, nekem a góllövés még nem sikerült.
Az egyik helyzet miatt nagyon mérges vagyok, mert szinte a félpályáról indulva megcsináltam magamnak a lehetőséget, aztán pár centivel a kapufa mellé rúgtam. Ha az bemegy, akkor pályafutásom egyik legnagyobb gólja lett volna. Mindegy, azzal vígasztalom magam, hogy elfáradtam ugyan, de végre 90 percet voltam pályán, és jól is ment. A góllövés meg majd összejön a rájátszásban a nagy és fontos meccseken!
|

04-19-2010, 15:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Nagy Dániel, a Videoton szélsője sérülése után a Paks ellen tért vissza a csapatba. A futballista a vidi.hu-nak elmondta, nagyon örül, hogy győztes meccsen játszhatott újra, és már a Ferencváros elleni találkozóra is kitért. Nagy amondó, a listavezetőnek meg kell vernie egy középcsapatot.
Nagy Dániel az őszt bombaformában futballozta végig, az elmúlt hetekben viszont már nem állhatott Mezey György rendelkezésére. A szélső Pakson visszatért, a meccs után pedig már a Fradi elleni találkozóval is foglalkozott.
– Nagyon örültem, amikor a félidőben megtudtam, hogy lehetőséget kapok ezen a találkozón. Szenzációs érzés már az is, hogy ennyi idő után végre ismét a csapattal utazhattam. Csak pont azon a bizonyos "i"-n, hogy játszhattam és győztes meccsen játszhattam itt, Pakson. Majdnem rúgtam egy gólt is, de nem jött össze, s emiatt mérges vagyok. Ha pedig Lencse Laci passza átér hozzám, másik lehetőségem is adódott volna. Többen felidézték nekem a találkozó után azt a szituációt, amikor Sándor hosszú előre passza után sprinteltem, mert azt hitték, mindjárt megszakadok... Aggodalomra semmi ok: egészséges vagyok és dolgozom tovább, hogy sikeresek legyünk. Még egyszer mondom, boldog vagyok, hogy ismét pályára léphettem. Jövő hét? Felköthetjük a gatyát, hiszen szombaton a Fradi érkezik hozzánk. Az FTC jó csapat, jól erősítettek a télen, de a listavezetőnek meg kell vernie egy középcsapatot. Szerintem nyerni fogunk! Paksra visszatérve néhány szó erejéig: köszönet jár a szurkolóinknak! Van egy, most már talán több száz fős mag, amely nem csak a hazai meccsekre, de minden idegenbeli mérkőzésünkre is elkísér minket. Ez nagyon jó érzés. Pakson is szinte hazai környezetet teremtettek a lelkes szurkolótábornak köszönhetően – mondta a szélső.
|

04-19-2010, 15:24
|
Senior Member
|
|
|
|
Valószínűleg minden idők legszerencsétlenebb ünneplését mutatta be Tomislav Bosec, az Inter Zapresic játékosa az NK Zadar elleni derbin. A futballista gólja után kimászott a lelátóra, ott azonban az ellenfél egyik drukkerével találkozott, aki lenyomott neki egy jókora maflást.

|
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|