|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-25-2010, 09:17
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Hát ez egy érdekes hozzászólásra sikeredett. Örülök, hogy ezzel a stílussal nem akarsz játszani.
|

03-25-2010, 09:37
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hát ez egy érdekes hozzászólásra sikeredett. Örülök, hogy ezzel a stílussal nem akarsz játszani.
|
Bocs az utolsó szóért, magamra értettem...
De mindig kiugrik azért, hogy ha valaki és ahogy láttad nem egyedül vagyok.. mert vannak itt még régi játékosok ezek szerint...azok inkább menjenek el...nem kötelező játszani...
Csak tudnám miért fáj, hogy valaki véleményt mondd.
Nem szégyen az, hogy valami nem olyan lett mint gondoltátok... mindig van lehetőség átgondolásra és változtatásra.. erre ti inkább fenyegettek, hogy lezúztok vagy egyszerűen csak menjek el...
És igazából én nem is azért csináltam ezt a topikot, hogy veszekedés legyen.. én csak felhivtam a figyelmet arra, hogy ezek a módositások, meg az irány SZERINTEM nem jó és igy a fajok el fognak tűnni és nincs már rájuk szükség... mert az ember alkalkazkodik... De nem kéne neki. ha már van több faj... mert ez egy nagyon jó dolog akkor lehessen is őket, és minden funkciójukat használni....
Azt mondtátok, hogy ez a játék azért jó és nem "travi" mert ott csak katonázni lehet... Nagyon megy arra az irány... és ez a játék mindig is azért volt jó mert az ember azt csinált belőle amit akart és mindig mindennel tudott érvényesülni és megélni....
|

03-25-2010, 12:55
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by hemo
Csak tudnám miért fáj, hogy valaki véleményt mondd.
|
A stílussal van a probléma, nem a véleménnyel.
|
The Following 4 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

03-25-2010, 10:10
|
Junior Member
|
|
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Sajnálom az utolsó mondatot, hozzátok ki!
|

03-30-2010, 10:32
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Az alap témához szólnék hozzá , nem a tolizás elhalásához mert az szerintem vitán felüli dolog , 5-ös szinten felül halott a toli és csak gyengíti a szövit (a toli nálam feles vagy ember a gnóm nem az )
A bajokat én ott látom , hogy kialakult néhány multi 15-20 vagy több taggal és bizonyos csopik - attól függ melyik multiról beszélünk- gyakorlatilag áthatolhatatlanok miattuk.
A vak nem látja csak ezeket , mf termelő orinak hívják magukat de ha valaki odapiszkál nekik érdekes módon perceken belül szemben találja magát full hadis szövikkel akik pusztán véletlenül épp most jöttek vissza szabiról és szintén véletlenül épp téged szemeltek ki áldozatul.
Ez is az oka a rengeteg szabin lévő orinak , mert hiába van elég pénzed jól kiépített országod , némi tapasztalatod , jó szövid az ilyen ellenséget egymagatokban lehetetlen legyőzni , de még ha sikerülne is akkor mondanom sem kell pusztán a véletlenek összejátszása miatt azonnal előkerül egy újjabb full hadis szövi és mit tesz isten ... pont téged szemelt ki ez is...
Ugye mindenki tudja miről beszélek.
szerintem ez veszi el sok játékos kedvét a hódtól , ez kiábrándító minden becsülettel játszó ország számára. Sajnos néhány játékosnál összemosódnak a szabályok az anarchista csoportok szabályaival és ugyanúgy játszanak itt is mint ott csak itt burkoltan.
Az én véleményem szerint ez a rossz a hódban.
urungurung(3) (#543543) [2/B]
Obelix(7)(#100001) [3/G]
Game Over(4) (#100002) [1/A]
Corvina (2)(#100003) [4/L]
Legszebb öröm a söröm! (#4885)
----------------------------------------------------------------------------
|

03-30-2010, 10:35
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by reichz
A vak nem látja csak ezeket , mf termelő orinak hívják magukat de ha valaki odapiszkál nekik érdekes módon perceken belül szemben találja magát full hadis szövikkel akik pusztán véletlenül épp most jöttek vissza szabiról és szintén véletlenül épp téged szemeltek ki áldozatul.
|
És ilyenkor nyilván az egyetlen dolog, amit tutira nem teszel, az a jelentésük. Értem. Ezek szerint akkor ez így szerinted rendben is van. Akkor miről beszélünk?
Tessék végre észrevenni, hogy a szabálytalanságok észlelésének jelentésére lehetőség van a játékon belül! Semmi más módon nem lesz velük foglalkozva. Sehogyan. Semmikor. Csak ha az érintett ország azt jelenti. Nem itt a fórumon, mert ennek semmi értelme. Játékon belül. Azért van a jelentési lehetőség, hogy automatikusan minden információ rendelkezésre álljon az esettel kapcsolatban. Olyan információk is, amikkel Te nem rendelkezel.
Last edited by Ati; 03-30-2010 at 10:37..
|

03-30-2010, 10:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
És ilyenkor nyilván az egyetlen dolog, amit tutira nem teszel, az a jelentésük. Értem. Ezek szerint akkor ez így szerinted rendben is van. Akkor miről beszélünk?
Tessék végre észrevenni, hogy a szabálytalanságok észlelésének jelentésére lehetőség van a játékon belül! Semmi más módon nem lesz velük foglalkozva. Sehogyan. Semmikor. Csak ha az érintett ország azt jelenti. Nem itt a fórumon, mert ennek semmi értelme. Játékon belül. Azért van a jelentési lehetőség, hogy automatikusan minden információ rendelkezésre álljon az esettel kapcsolatban. Olyan információk is, amikkel Te nem rendelkezel.
|
azt kell mondjam ebben most tévedtél , megtörtént a bejelentése de úgy néz ki ügyesek és nem tűnik fel senkinek a nyilvánvaló .
Obelix(7)(#100001) [3/G]
|

03-30-2010, 11:11
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by reichz
azt kell mondjam ebben most tévedtél , megtörtént a bejelentése de úgy néz ki ügyesek és nem tűnik fel senkinek a nyilvánvaló .
|
Ez esetben talán nem is annyira nyivánvaló az a "nyilvánvaló".
Időnként komolyan nem tudom felfogni azt, amikor fel vannak egyesek háborodva, mert két országnak hasonló a neve, és akkor máris egész biztosan csalás van, és hogyhogy senki nem veszi észre a "nyilvánvalót". Nagyon egyszerű: attól, hogy két országnak hasonló neve van, még nem biztos, hogy csalnak. Bármikor indítok egy Tiedhez hasonlító nevű országot. Ezután ugye jogos az elvárás, hogy kerülj azonnal anarchba, hiszen olyan "nyilvánvaló", hogy csalás történik...
Szintén nem csalás, amikor valaki meg mer támadni. Ez a játék arról szól, hogy mások megtámadhatnak. Ha valaki ezt meg is teszi, az nem csalás.
Ez persze úgy általánosságban szól azoknak, akik szerint annyira "nyilvánvaló" minden. Ha Te jelentetted, akkor ahhoz a kisebbséghez tartozol, akik a megfelelő helyen is jelentik ezt, ezt külön köszönöm. Sajnos sokan a felháborodáson túl odáig nem jutnak el, hogy tegyenek is valamit az ügy érdekében. Márpedig csak akkor lesz bármi is téve ilyen esetekben, ha azokról jelentés történik.
Vannak esetek, amikor automatikusan lehet szűrni a szabálytalanságokat, de vannak, amikor ezt nem lehet megtenni, és az érintett országok együttműködése szükséges.
|

03-30-2010, 11:32
|
 |
Member
|
|
|
|
nincs országnév egyezés erről nincs itt szó , más kérdés , hogy bizonyos játék idő eltöltése után úgyis tudja az ember melyik ori kié én sem titkolom őket.
Ezek a dolgok amikről beszéltem szerintem világosak és jól láthatóak , némi tapasztalat után 20-30 kör távolságból is felismerhetőek ezek a csapatok ,ha ügyesen viszont akkor az írott szabályok megkerülhetőek ezt jól tudod te magad is , mindig van kiskapu csak én nem hiszek az állandó véletlenek összejátszásában - ez bizonyára az én hibám
Ennek ellenére kitartok a játék mellett bár rengeteg ilyen pofonba szaladtam már bele amióta játszom, csak az elején még nem értettem hogy történtek ezek a dolgok most már kapisgálok valamicskét.
Jó ideje játszom már és egy országom sem került még anarchba ennek az az oka , hogy távol tartom magam a hasonló eszközöktől , sőt felháborítanak ezek , de lagalább nyugodtan alszom - már ha épp nem itt ülök a gépnél 
Obelix(7)(#100001) [3/G]
|

03-30-2010, 11:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
és köszönöm a lehetőséget  a következő orimat közellenség néven fogom regisztrálni  bár ettől a perctől a mostaniak is azok
Obelix(7)(#100001) [3/G]
Last edited by reichz; 03-30-2010 at 11:06..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|