Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-24-2010, 13:22
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Azért azt hozzátenném (főleg Gabro-nak címezve), hogy szerintem 2002-2006 között sokkal többet változott, mint 2006-2010 között.

kiegészítés:
Én pont azt szeretném elérni, hogy itt maradjon, és találjon magának az "új" Hódítóban játékélményt. Én nem elküldeni szeretném.

kiegészítés2:
Játszottam Travian-t, sőt, sokszáz falvas csoportokhoz is kaptam meghívást, de én azt a játékot gyorsan abbahagytam, mert úgy látom, csak a lóvé számít. Ha sokat költesz a játékra, sokkal erősebb leszel, mint akik kevesebbet költenek, vagy éppen semmit.
Az összes többi netes játékkal ez a bajom!!! Hogy csak a lóvéra mennek rá. Sokáig játszottam egy vámpíros játékkal (nem írom a nevét, gondolom tudjátok melyik, de nem akarom reklámozni), egy igen előkelő klán tagja voltam, azon belül is elég magas rangban. Eljutottunk oda, hogy (mint igazi pénzt a játékra nem áldozó játékosok) elértük a nekünk lehetséges maximumot. És mit láttunk? Hogy a toplistán felettünk olyanok vannak, akik tizedannyira se tudtak játszani mint mi, és nem is élték bele magukat, csak nyomták a játékba a pénzt, ezért olyan felszerelésük volt, hogy agyonvertek minket, amikor akartak... (Ott igazi pénzért olyan tárgyakat vehetsz, amiket "sima" játékos nem tud megszerezni, tehát ha fizetsz a játékért, fixen erősebb leszel azoknál, akik nem fizetnek.)

Abbahagytam az ÖSSZES ilyen játékot, mert számomra elfogadhatatlan volt, hogy nálam rosszabb játékosok simán agyonvernek, csak azért, mert több forintot költenek a játékra. Nekem ez a fajta "bankóprés" nem tetszik! Sőt... undorítónak tartom.

Last edited by [HTPA]GeeForce; 03-24-2010 at 13:31..
Reply With Quote
The Following 10 Users Say Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post:
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules