|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

07-03-2006, 10:59
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Ha pedig védekező típusú, felfedezgetéssel haladó elf vagyok, mit ajánlasz? Gazdálkodó személyiséget? Hisz gondolom a klánom irányába kell valamit tennem. Fegyvert termelni, bányászkodni nem érdemes elf-fel. Marad a tekercsírás, kajatermelés...
|
Ahogy Colony írta függ attól is, hogy mire van szüksége a klánnak, de hacsak nem kifejezetten pénztermelésre beálló kereskedő elf-re, akkor én a tudós személyiséget ajánlom, mert az kaja termelésben és védekezésben is segít egyaránt, ha szükséges... és mivel az elf eleve jól termel kaját, ezért az már nem lényeg, hogy 5%-al több vagy kevesebb kaját termelsz e (gazdálkodó 10%, tudós 5%), míg az, hogy a sereged, a varijaid és a tolijaid 5%-al gyengébbek vagy sem, igencsak számít...
És születnek emberek.
|

07-03-2006, 12:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Na már kezdem kapisgálni, köszönöm segítségetek 
|

07-03-2006, 12:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Nincs mit.
|

07-03-2006, 13:44
|
Member
|
|
|
|
annyit még hozzá h egy klánnak az is megéri ha betoníjjként végigvéded a 1000 kört nem adsz addig semmit se a közösbe míg lépés előtt kiárulsz nekik
|

07-03-2006, 20:58
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
annyit még hozzá h egy klánnak az is megéri ha betoníjjként végigvéded a 1000 kört nem adsz addig semmit se a közösbe míg lépés előtt kiárulsz nekik
|
Ez is egy megoldás. Szal a végeredmény az, hogy ha klánba lépsz, akkor úgyis a klán érdekeinek megfelelően kell az oridat összeállítani, különben kitesznek, és kereshetsz másik klánt. Ha jó a klánod, nem lesz bajod a fordulással sem, hiszen nekik is érdekük, hogy az orid ellássa a feladatát, bármi legyen is az, meg érdekük, hogy fordulás előtt, mikor kiárulsz ott hagyd nekik a pénzed 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|