Quote:
Originally Posted by Gabro
Mert okot ad a manipulációra.
Nem mindegy hogy 3 óra múlva tudsz valamit kitenni és utána pár kör amíg kiér, vagy azonnal lehúzod az árát....
Hidd el alapjaiban rengethetné meg a játékot; nem gondoltad át igazán.
Remynek véletlenül igaza van 
|
jáájj... ennyire értetlenül fogalmazok?
gyorsan összefoglalom mire gondoltam:
Kirakok valamit 1000 arany áron. Letelik 21 óra, megjelenik a meghosszabítás gomb, meg mellette egy doboz, ahova az új árat írhatom. Beírom, hogy 800 ráklikkelek a gombra. Ekkor az áru 1000 aranyért van még mindig kinn! Letelt a 3 óra, elvileg hazafelé tartana, de nem ezt teszi, hanem megvárja a kv-t és utána a program automatikusan visszarakja 800 arany áron, és ugyanúgy 30-180p múlva megjelenik piacon. (ezt értem azon, hogy teljesen úgy viselkedik, mintha kézzel raktuk volna ki).
Vagy ha a körváltásos rész nem megoldható, akkor lehetne így:
Kirakok valamit 1000 arany áron. Letelik 21 óra, megjelenik a meghosszabítás gomb, meg mellette egy doboz, ahova az új árat írhatom. Beírom, hogy 800 ráklikkelek a gombra. Ekkor az áru 1000 aranyért van még mindig kinn! Letelt a 3 óra, elvileg hazafelé tartana, de a meghosszabítás miatt egyből "visszakerül" a piacra, mint új áru, szóval 30-180p múlva jelenne meg. (itt nincs benne az a kv, amíg elvileg hazaérne).
Szerintem mindkettő elfogadható, és nem lehetne olyan dolgokat megtenni vele, amit amúgy kézzel ne tehetnénk meg.
Remélem nem túl nagy vágy az, hogy a kufárral eladni is tudjak ne csak raktározni...