Ez a videó egy úgynevezett batizado-n készült, ilyenkor lehet övet váltani. A lényege, hogy a rodaban (a kör amiben a harc folyik) olyanokkal szemben kell helyt állnod akik sokkal erősebbek (többet tudnak a capoeiraról) nálad.
Sajnos régen gyakoroltam már, de nagyon hiányzik, főleg ez az ága tetsztik amit ők (gruppo capoeira brasil) csinálnak...
Nem tudom jól értem e hogy ez egy valódi harcművészet lenne? Tehát teszem azt harcra alkalmas?
Mert nekem úgy tűnik, hogy találatbevitel nincs.
Egyenes derékkal, áll minden viharban BimmBimm (#233333)
Nem akartam a hokis topicot szemetelni, talán itt jobban elfér.
A február 2-i SAPA Fehérvár AV 19–HK Acroni Jesenice jégkorongmérkőzésen történt verekedés közvetítéséért három hónapra eltiltotta az RTL Klub Léderer Ákos sportriportert - adja hírül a Mixonline.
„A pályán látott agressziót morálisan sem szabad támogatni, és (a szakkommentátor) szurkolóként sem szemlélheti az eseményeket" – így a két csatorna vezetősége.
The Following 5 Users Say Thank You to J.Ati For This Useful Post:
Én eddig amit a pankrációról láttam azon egyértelmű volt, hogy egy nagy kamu.
Bár, nem tudom, ebben a videóban is voltak olyan mozzanatok, amik elég hihetetlennek tűnnek....
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
Én eddig amit a pankrációról láttam azon egyértelmű volt, hogy egy nagy kamu.
Bár, nem tudom, ebben a videóban is voltak olyan mozzanatok, amik elég hihetetlennek tűnnek....
Eddig én is úgy voltam vele, hogy kamu, de ez nem annyira volt megjátszva.
Eddig én is úgy voltam vele, hogy kamu, de ez nem annyira volt megjátszva.
"Annyira"... így van..
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
Nem akartam a hokis topicot szemetelni, talán itt jobban elfér.
A február 2-i SAPA Fehérvár AV 19–HK Acroni Jesenice jégkorongmérkőzésen történt verekedés közvetítéséért három hónapra eltiltotta az RTL Klub Léderer Ákos sportriportert - adja hírül a Mixonline.
„A pályán látott agressziót morálisan sem szabad támogatni, és (a szakkommentátor) szurkolóként sem szemlélheti az eseményeket" – így a két csatorna vezetősége.
Nem kellett volna eltiltani. Kinek szurkoljon? A szlovénnak?
Amúgy sem buzdított erőszakra, mert már a szlovén püfölte, amikor elkezdte biztatni Nagy Gergőt. Előtte azt kiáltotta, hogy "le kéne állítani a játékot", ezért nem tartom korrektnek a döntést.
Eddig nem bírtam Léderert, mert voltak nagy hülyeségei, de most egy kicsit szimpatikusabb lett.
The Following User Says Thank You to Rotcsa For This Useful Post: