|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melyik ötleteteket tartanád jónak, a hulla erősítésére?
|
tripla szintenkénti hadibónusz
|

|
29 |
21.64% |
dupla szintenkénti hadibónusz
|

|
27 |
20.15% |
gyújtás elleni rezisztencia
|

|
33 |
24.63% |
minden mágikus és tolvaj akció elleni reziszdetencia (szintenként +5%-ot növekszik)
|

|
29 |
21.64% |
férőhelye szintenként +2-vel növekszik
|

|
12 |
8.96% |
férőhelye szintenként +10%-ot növekszik
|

|
65 |
48.51% |
nem kell erősíteni, vagy ezek közül egyiket se tartom jónak. (alapos kifejtést igényel!!!)
|

|
19 |
14.18% |

01-25-2010, 17:51
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by RRRrrr
Általában 6%, vagy nagyon éles helyzetben 5% kocsmát tartanak az orkok, és nem hinném hogy igy is mindenki beférne hozzá, mondjuk egy másik hasonlóan kigyurt ork biztos nem, akit mondjuk épp támadnak. Ellenben a hullához beférnek bőven...
Szóval szerintem nem kevesebbet
|
Éles helyzetben az orkban 1 kocsma van, hogy a buta 0 kocsmásakat tudja gyújtani 
Amúgy meg a klánok egy része egyáltalán nincsen egy rakáson, hogy 10k ponton belülről tudja a hullát gyújtani. Ez inkább az elfekre jellemző, de azok meg mintha kisebb hatékonysággal gyújtanának 
De a 10k pont a kritikus, 10k ponton belül egyáltalán nem biztos, hogy sok érdekelt fél van, aki tudná gyújtani.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

01-25-2010, 17:55
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Ez is igaz, de pont hónapok óta arról megy a tárgyalás, hogy fel kell tuningolni a hullát. Az hogy milyen mértékben természetes hogy egyénenként eltérő, én személy szerint minél brutálabb annál jobb párton vagyok 
|

01-25-2010, 18:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by RRRrrr
Ez is igaz, de pont hónapok óta arról megy a tárgyalás, hogy fel kell tuningolni a hullát. Az hogy milyen mértékben természetes hogy egyénenként eltérő, én személy szerint minél brutálabb annál jobb párton vagyok 
|
A legnagyobb problémának a klán miatt érzem. Kimegy kisklánba, nem kell senkit infózni se, 67-70% lóval beüt mindenkit, elég ha nem veszik észre a ráállást, és már lőttek is a támadott klánnak. És klántámadásnál elég sűrűn előfordulhat, hogy sehol senki egyéniben a környékeden az ellenfél klánból, szóval fel nem gyújtanak.
Szóval kimegy a klánsereg, az ellenfél ha nem vette észre a ráállást, akkor neki lőttek. Ugyanígy nagyklánokban is egy-egy hulla óriásit tuningolna, és lehet, hogy egyébként full elérhetetlen a hulla ott is a védők számára. Gondolj bele, 100% barakkal is lehet menni, csak folyton bele kell fokozgatni, és 100% barakkal egyedül átüt kb 2-3 nem elf orit, azaz otthon lehet marasztalni 1-2 elfet brutálra bevédve, és ha az ellennek nincs hullája, akkor nem tudnak visszaütni sem 
www.unimarket.hu
|
The Following User Says Thank You to Von For This Useful Post:
|
|

01-25-2010, 18:04
|
Member
|
|
|
|
 Ez valami istenien hangzik 
Értem az aggodalmad, sőt valószinü elsők között leszek akin átmegy majd egy ilyen betyár hulla, de szerintem annyira mellőzve volt eddig, hogy megérdemli. Tény hogy klántámadásnál fog legjobban kiütközni hogy mennyire erős, de nincs kizárva hogy ezen még egyébként is változtatást tervez Ati. A többi szinten meg kompenzálva van a gyengeségeivel (szerintem A-ban is, de ez csak egyéni vélemény, gyenge lábakon)
|

01-25-2010, 18:05
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Úgy érzem, hogy a játékhoz elég kevéssé illeszkedő erősítést kap, megint szintenként. Szerintem voltak ettől jobb ötletek is!
Ha ez így marad, akkor szerintem A-ban kialakul a forgós országoknál, hogy hullával mennek, hipp-hopp felcsapnak a TOP-ba, majd lefordulnak.
Igazán akiknek árt, azok valszeg nem tehetnek ellene majd semmit, mert az egyéni pontlistán tőlük távolabb lesz, a többieknek meg nem biztos, hogy lesz érdeke betegséget összeszedni...
Ellenben megfontolandó, hogy egy klánból 2 ember felhoz egy-egy hullát, mellé bemegy mondjuk egy elf meg egy törpe, és fel lehet őket juttatni elég szépen, mert ha kigyúrják mind a 4 országot, akkor max sereggel valszeg még az elf klánokat is be tudják ütni. Ez a jelenlegi nagy klánokban, ahol anyagi fedezet van erre, a termelők nagyarányú feljebbjutását eredményezheti...
Nem tudom, furcsa lesz A-ban...
(Von kicsit megelőzött...  )
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Last edited by vityu; 01-25-2010 at 18:07..
|

01-25-2010, 18:07
|
Member
|
|
|
|
Furcsa, és cseppet sem unalmas, mint most 400k-1000k+ értékig 
|

01-25-2010, 18:12
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Ezek szerint kár volt 100 oldalakat irogatni itt a fórumon, ha az lesz a hulla nagy változtatása, hogy kap nagyon-nagyon sok hadibónuszt, és megmarad a (szerintem rossz) szintenkénti erősítés.
Hamarabb is beírhattad volna Ati, hogy fölösleges ötletelni, mert egy ilyen "megoldás" lesz a vége.
Nem is értem mit lehet erről ennyit írni. 1/A-ban ezentúl hullával kell lenni, mert verhetetlen, aki nem látja miért, azt majd beütik és rájön.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|

01-25-2010, 18:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Ezek szerint kár volt 100 oldalakat irogatni itt a fórumon, ha az lesz a hulla nagy változtatása, hogy kap nagyon-nagyon sok hadibónuszt, és megmarad a (szerintem rossz) szintenkénti erősítés.
Hamarabb is beírhattad volna Ati, hogy fölösleges ötletelni, mert egy ilyen "megoldás" lesz a vége.
Nem is értem mit lehet erről ennyit írni. 1/A-ban ezentúl hullával kell lenni, mert verhetetlen, aki nem látja miért, azt majd beütik és rájön.
|
Kimegy egy hulla kitámadva, szembemész vele, ütöd 2-3 sereggel szerintem simán 
|
The Following User Says Thank You to Redback For This Useful Post:
|
|

01-25-2010, 18:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
|
Egyéniben én sem érzem brutálisnak a hullát, igaz marha erős, de ott még meg lehet oldani, mivel a védelme a gyenge pontja.
Viszont klánban, ha nem veszed észre, hogy rád állt (nemtom mennyi elfklán szokta az ilyet észrevenni, van egy tippem, hogy egy sem), akkor véged mint a botnak, nem tudsz semmit sem csinálni. Ez az amiért túlzásnak érzem ez az erősítést.
www.unimarket.hu
|
The Following User Says Thank You to Von For This Useful Post:
|
|

01-25-2010, 18:26
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
|
Persze... Ráállok egy egyszemélyes klánra hajnali 4-5 fele. Szerinted mennyi az esélye, hogy szembejön? Főleg, ha betonelf, ők rengeteget szoktak éjszakázni...
Bárki számoljon utána mire lesz képes ezentúl az élőhalott klánban. Magasabb hekin pedig a betegség lesz szuper...
Ráadásul még a védelme sem lesz olyan kicsi.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|