|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-19-2010, 15:55
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Minden 19. körben kopik. 5. szinten ezt könnyen ki tudod számolni (mikor osztható 19-cel), fellépéskor pedig fellépés előtt megnézed, hogy mikor kopott utoljára, és a következő szinten ahhoz viszonyítod a +19 kört. Ha erről lemaradtál már, akkor figyeled a kopást, egyszer látod, hogy mikor történik, és onnantól 19 körönként.
|
És ahol ez így nem igaz ott mi a gond? 
van egy y-ba lévő orim ahol hiába számolom ilyen módon nem akkor kopik 
erre vmi ötlet mitől lehet ?
jah és megnéztem mikor kopik attól kezdve ugye 19 körönként és 4napig stimmelt aztán megint nem ...és nem én violtam béna matekból több emberkével is kiszámoltattam és nekik is az jött ki ami nekem és mégsem úgy történt 
ez mitől lehet?
|

01-19-2010, 16:00
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Totya&Törpe
És ahol ez így nem igaz ott mi a gond? 
van egy y-ba lévő orim ahol hiába számolom ilyen módon nem akkor kopik 
erre vmi ötlet mitől lehet ?
jah és megnéztem mikor kopik attól kezdve ugye 19 körönként és 4napig stimmelt aztán megint nem ...és nem én violtam béna matekból több emberkével is kiszámoltattam és nekik is az jött ki ami nekem és mégsem úgy történt 
ez mitől lehet?
|
Az ország játékban töltött idejéhez képest nézd.
Ha 2 kört szabin voltál (tudom, hogy ilyen nincs, most csak példa), akkor ettől nem 17 játékban töltött kör után fog kopni, hanem 19 játékban töltött kör után. Mivel eközben volt 2 kör, amíg nem voltál játékban, ezért óraidő szerint ez 19+2, vagyis 21 órát jelent. De játékban töltött körök tekintetében ez továbbra is 19.
|

01-19-2010, 16:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
szóval amikor regiztem az orit abból következtessem ki hogy mikorra is jönne ki a kopás? 
és ezekszerint akkor ha szabizok 73 orát utána jövök vissza akkor már borúlt is a jól megszokott kopás?
|

01-19-2010, 16:24
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
szóval amikor regiztem az orit abból következtessem ki hogy mikorra is jönne ki a kopás? 
és ezekszerint akkor ha szabizok 73 orát utána jövök vissza akkor már borúlt is a jól megszokott kopás?
|
Nem kell kikövetkeztetni. Ki kell számolni. A feljutás menüben látod, hogy hány kört töltött játékban az ország. Azt kell figyelned.
|

01-19-2010, 16:26
|
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Minden 19. körben kopik. 5. szinten ezt könnyen ki tudod számolni (mikor osztható 19-cel), fellépéskor pedig fellépés előtt megnézed, hogy mikor kopott utoljára, és a következő szinten ahhoz viszonyítod a +19 kört. Ha erről lemaradtál már, akkor figyeled a kopást, egyszer látod, hogy mikor történik, és onnantól 19 körönként.
|
Inkább ebből következtesd ki.
Szerk.: Jááj, de lassú voltam, be lettem előzve. 
|

01-19-2010, 16:29
|
|
Administrator
|
|
|
|
A lényeg, hogy ha adott két ország, akiknek mindkettőjüknek 2010. január 1-én 0 órakor kopott a tekercsük, akkor nem biztos, hogy 2010. február 1-én ugyanabban a körben fog nekik kopni, mert a két időpont között nem feltétlenül azonos a játékban töltött idejük. A tekercskopás csak a játékban töltött idő alapján számolódik, nem óraidő alapján.
|

01-19-2010, 18:45
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 6%
Longevity: 94%
|
|
Ezért is nem lehet kopás nélkül megúszni a szintlépést. 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules