|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

01-17-2010, 16:21
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Hiszen alacsonyabb hektáron is csak a sok hülye üt egyénit, feljebb bezzeg mekkora a pörgés a nullázható foglalás hatására! 
|
Nem ezt írtam, ne forgasd ki...csak gondolj már bele, hányan ütnének fenn, ha még az a kis menekülés se lehetne hogy 0-ára korrigálj? EGY SE.
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
|

01-17-2010, 22:31
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Nem ezt írtam, ne forgasd ki...csak gondolj már bele, hányan ütnének fenn, ha még az a kis menekülés se lehetne hogy 0-ára korrigálj? EGY SE.
|
Így meg azért nincs ütés, mert akire rámennek az úgyis elfokoz, és 0-t viszel.
|

01-17-2010, 23:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Elég sok ütés van, akkor vagy nem nézel teljest, vagy hulla vagy. 
Más különben látnád mennyi az ütés. Nem kell mindenkivel MNT-t kötni, és békésen elvegetálni, hanem ütni kell, ez a titka...
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
|

01-18-2010, 08:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Elég sok ütés van, akkor vagy nem nézel teljest, vagy hulla vagy. 
Más különben látnád mennyi az ütés. Nem kell mindenkivel MNT-t kötni, és békésen elvegetálni, hanem ütni kell, ez a titka...
|
Nézek teljest, és közel sem vagyok a 15K-hoz, de amik ütések szoktak lenni azok is inkább a 8-10Ks régióban, szóval nem tudom miről beszélsz, de biztos más teljest nézek mint te 
|

01-18-2010, 08:31
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
Nézek teljest, és közel sem vagyok a 15K-hoz, de amik ütések szoktak lenni azok is inkább a 8-10Ks régióban, szóval nem tudom miről beszélsz, de biztos más teljest nézek mint te 
|
Ezek szerint tényleg mást nézel.
Persze nem arról van szó, hogy naponta lennének ütések 15k körül, de mostanában volt jó pár.
De ha nem lett volna, akkor is meg kell vizsgálni, hogy milyen hatással lenne a 15k hekin hadakozókra egy módosítás, mert ott van elvileg a legtöbb anyagi forrás egy-egy pénzigényes taktika kihasználására.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|

01-18-2010, 08:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Ezek szerint tényleg mást nézel.
Persze nem arról van szó, hogy naponta lennének ütések 15k körül, de mostanában volt jó pár.
De ha nem lett volna, akkor is meg kell vizsgálni, hogy milyen hatással lenne a 15k hekin hadakozókra egy módosítás, mert ott van elvileg a legtöbb anyagi forrás egy-egy pénzigényes taktika kihasználására.
|
Akkor mást jelent nektek a 'mostanában' és a 'volt jó pár', mint nekem
Egy szóval sem mondtam hogy nem kell az ő érdekeiket is szem előtt tartani. De a semmisem jó anélkül hogy utánanéznénk, mást javasolnánk mentalitás sem vezet sehova. Itt most konkrétan arra gondolok, hogy sokan igy elmerevedve ellenzik a 20* os lakosság beleszámitást a 70 helyett, de nem azt mondják, hogy miért jó a 70 és miért nem jó akkor mondjuk az 50, vagy a 40 vagy a 30, hanem hogy miért rossz a 20. Nekem nicns ketvem belemenni egy képzeletbeli számitásba. Sosem voltam olyan helyzetben, hogy elfokozás alternativ taktikaként szerepeljen, tehát erre vonatkozó számitást az mondhat aki már cisnálta. De tudom, hogy baromira zavarna ha valaki elfokoz 100K pontra, de ha tudom, hogy max 120K pontra tud fokozni, akkor lehet hogy énis elfokozok 50K pontot, hogy üssek róla ettől függetlenül némi földet. Viszont ha tud fokozni akár 200K pontot is akkor megsem próbálok utána menni, mert nincs rá akkora keretem mondjuk.
|

01-18-2010, 14:04
|
Junior Member
|
|
|
|
jó az alapfelvetés!
támogatom, ha szavazás lenne róla...
|

01-19-2010, 01:59
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
Akkor mást jelent nektek a 'mostanában' és a 'volt jó pár', mint nekem
Egy szóval sem mondtam hogy nem kell az ő érdekeiket is szem előtt tartani. De a semmisem jó anélkül hogy utánanéznénk, mást javasolnánk mentalitás sem vezet sehova. Itt most konkrétan arra gondolok, hogy sokan igy elmerevedve ellenzik a 20* os lakosság beleszámitást a 70 helyett, de nem azt mondják, hogy miért jó a 70 és miért nem jó akkor mondjuk az 50, vagy a 40 vagy a 30, hanem hogy miért rossz a 20. Nekem nicns ketvem belemenni egy képzeletbeli számitásba. Sosem voltam olyan helyzetben, hogy elfokozás alternativ taktikaként szerepeljen, tehát erre vonatkozó számitást az mondhat aki már cisnálta. De tudom, hogy baromira zavarna ha valaki elfokoz 100K pontra, de ha tudom, hogy max 120K pontra tud fokozni, akkor lehet hogy énis elfokozok 50K pontot, hogy üssek róla ettől függetlenül némi földet. Viszont ha tud fokozni akár 200K pontot is akkor megsem próbálok utána menni, mert nincs rá akkora keretem mondjuk.
|
Ezt már legalább 3megbeszélésekben ecsetelve lett. alapvetően a lineáris változás a rossz. a 70x-es szorzó jól müködik az országok 98%-nál normálban .alsóbb csopikban ez ad mozgás teret a pontlistán felfele, főleg a szabisokkal tüzdelt csopikban. magas hekin okoz egyedül gondot ~9k hekitől. ennél kisebb számok nagyban lecsökkentik a mozgásteredet. a 70x-es szorzóval is az országod pontját kb 20%-al tudod növelni. ami lentebb szükséges néhány csopiban. a rá és az elfokozás problémájára és ezáltal a 0hekis ütésekre nincs ilyen egyszerü megoldás. sokat agyaltunk a 0hekis ütések változtatásán, ki is hoztunk anno vmi egészen érthető exponenciális képletet, de önmagában ez kevés, mert csak együtt szabad "bántani" őket,mert ha a ráfokozás a jelenlegi formájában marad, végképp esélytelen lenne a védő. a ráfokozgatásra is volt (asszem Monrónak) vmi ötlet. sztem is hozzákénne nyúlni, de a jelenlegi 70-es szám változtatását nem támogatom, de ha lenne egy teljesen új rendszer az jó lenne.
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|