|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

01-11-2010, 11:52
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by szinkoly
Nálunk 2/B-ben között van a félelfünknek 15% feletti toronnyal (ami még kevés, de épül rá és több lesz) és 15k íjjal (remélem ennyi infóval nem sértettem szabályt). A vari-toli arány igazítva van a környékhez mindig. Nem tf, termel kaját, de főleg azért, mert ártózni és felmérni lővi el a készültséget. A szövitől pedig megkapja a folyamatos nyersanyag utánpótlást. Ha látjuk, hogy baj lenne, akkor meg megy neki help. Ha nem látjuk, mert nem mindig tűnik fel a hajnali 5 órás beütés, akkor visszaesik, mi büntetjük és ott tartjuk a támadót, addig meg ő visszafedez.
|
Nem gondoltam, hogy van meg olyan elvetemult, aki B-ben felessel jatszik. Kezdok topicban ezt ne ajanlgassuk, mert az csak ingyenfold B-ben. 
|
|

01-11-2010, 12:28
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Nem gondoltam, hogy van meg olyan elvetemult, aki B-ben felessel jatszik. Kezdok topicban ezt ne ajanlgassuk, mert az csak ingyenfold B-ben. 
|
Nekem, Attila a legjobb fejjel, volt nemrégiben 4 feles szövetségünk. Nagyon jól működött. Sokat hozott a konyhára és aki szemtelenkedett az viseljen el 64 toliakciót.
|

01-11-2010, 12:32
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pepa
Nekem, Attila a legjobb fejjel, volt nemrégiben 4 feles szövetségünk. Nagyon jól működött. Sokat hozott a konyhára és aki szemtelenkedett az viseljen el 64 toliakciót.
|
B-ben volt ez?

01-11-2010, 16:20
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
B-ben volt ez?
|
Mivel B csopiról beszéltél.
|

01-11-2010, 13:41
|
Junior Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
|
Viszont annyi tolival tud kárt okozni ő is. A sok ház minusz az bizony sokat levesz az ellentől. Szöviháborúban is hatékony a gyújtás, főleg rengetéssel karöltve. Uccsó körben levenni tőle 30-40-50 házat azért elviszi az embert a ellenségnél. Csak találni kell egy még használható arányt hekik szempontjából a betonvédelem és a kocsmák/varik között.
|

01-11-2010, 13:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Viszont annyi tolival tud kárt okozni ő is. A sok ház minusz az bizony sokat levesz az ellentől. Szöviháborúban is hatékony a gyújtás, főleg rengetéssel karöltve. Uccsó körben levenni tőle 30-40-50 házat azért elviszi az embert a ellenségnél. Csak találni kell egy még használható arányt hekik szempontjából a betonvédelem és a kocsmák/varik között.
|
Meglátásom szerint a gyújtáshoz nem a félelf az optimális magas hekin. Ráadásul ha nem akarsz kevés templomot tartani félelffel (hogy mondjuk ne vigyék le a készülijét mielőtt bármit is lépne), akkor nem találsz helyet a betonvédelemnek.
A félelf magas hekin ingyenföld, orkkal több sereggel is üthető sokszor akkor is, ha tart viszonlyag normálisan védelmet, a gyújtással pedig csak azt garantálja, hogy alulról üssék.
Szerintem próbáljátok ki a félelf helyett a tolis gnómot, 10-12 esetleg picit több % kocsmával. Sokkal erősebb a védelme, tud adni sereget a támadáshoz is, és ártó toliakciókra ugyanúgy lehet használni 
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

01-11-2010, 14:11
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Beutom ketszer foldre, es maris 10k ponton kivul van, es ennyit a tolijairol.
Magasabb hektaron ezert nem er a feles semmit. (Par extrem esettol eltekintve) 

01-11-2010, 17:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Aki maxhekin lép, a csopi 80%-át sose látja. Vannak ott mazochista felesek, ha nem is túl sokan.
Quote:
Originally Posted by Hex
gnómmal w-ben 1 hónap alatt 4,5 milla tekit loptam össze 
|
Egy kis repeta? 
Last edited by Princ; 01-11-2010 at 17:26..
|
The Following User Says Thank You to Princ For This Useful Post:
|
|

01-11-2010, 17:23
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by csákány
gnómmal w-ben 1 hónap alatt 4,5 milla tekit loptam össze
Nem mondtam,h nem lehet tekit lopni ,ha nincs kulcs ,de ahhoz elég egy sima gnóm is ahogy Hex írta.
Valamelyik nap 22 volt a kavics az 800 a fegyó,ezért írtam,h ebből nehéz meggazdagodni szerintem 200 hekin, félelfet a 4. szintem jobban el tudom képzelni ,mert ott van ára a nyersnek.
|
szerintem itt azért van ellentmondás rendesen...
szóval alsóbb szintre azért kell inkább feles, mert az bárkitől tud tekitlopni, nem úgy mint a gnóm.... felsőbb szintre azért jobb a gnóm, mert ott már van értéke is a nyersinek, szóval nem tekit kell lopni inkább, hanem nyersit...
a megjegyzés törölve... fáradt vagyok, benéztem... 
Last edited by Dynosaur; 01-11-2010 at 17:42..
|

01-11-2010, 17:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dynosaur
megj: amúgy 4,5 milla az nem túl sok...  de ez már személyes vélemény... 
|
Egy hónap alatt azért aaannyira nem rossz 
|
The Following User Says Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|