|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

01-07-2010, 23:14
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Örülök, hogy találtál egy mondatot, amibe bele lehet kötni 
A lényeg, hogy vannak specifikus személyiségek, és ha ez a személyiség 1/A-ban lenne csak használható, akkor nem lenne gond.
Remélem így már mond valamit neked is, de ha nem hát nem 
|
Ahogy a beirasomban is latod, ez igazabol a leglenyegtelenebb "kifogasom" ez ellen a szemelyiseg ellen.

01-07-2010, 23:20
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ahogy a beirasomban is latod, ez igazabol a leglenyegtelenebb "kifogasom" ez ellen a szemelyiseg ellen.
|
A javaslat lényege, hogy az újonnan fellépőket segítse.
Védő személyiségre meg semmi szükség. Ne is tereljük a témát abba az irányba.
Az a pár % plusz, amit adna ez a személyiség nem hinném, hogy nagy problémát okozna.
Nekünk se "elf mocsár" , és nektek se  (vagy nektek lehet, ebben nem vagyok biztos).
|

01-08-2010, 01:13
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Azért erős az a 10% plusz is, ha belegondoltok.
Mondjuk egy nagyobb klán 30milla támadóponttal megy ki. Ha ehhez mind a 10 tagnak van ilyen személyisége (ami elég nagy véglet), akkor 33milla támadópontjuk van. Ez egy normál felépítésű klánban még kb 70% tornyos elf íjászt jelent, ami 1400torony körül van, ami egy kb 5k hektáros elfet jelent pluszban. Én sokallom. Mondjuk aki úgy érzi, hogy nem védhet könnyen, az menjen szembe.
Viszont annyiban igazán tetszik, hogy erősíti a kis klánt, az az 1-2% jól jöhet szerintem egy felfelé igyekvő gnómnak, törpének...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

01-08-2010, 08:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Azért erős az a 10% plusz is, ha belegondoltok.
Mondjuk egy nagyobb klán 30milla támadóponttal megy ki. Ha ehhez mind a 10 tagnak van ilyen személyisége (ami elég nagy véglet), akkor 33milla támadópontjuk van. Ez egy normál felépítésű klánban még kb 70% tornyos elf íjászt jelent, ami 1400torony körül van, ami egy kb 5k hektáros elfet jelent pluszban. Én sokallom. Mondjuk aki úgy érzi, hogy nem védhet könnyen, az menjen szembe.
Viszont annyiban igazán tetszik, hogy erősíti a kis klánt, az az 1-2% jól jöhet szerintem egy felfelé igyekvő gnómnak, törpének...
|
Nem tudom pontosan, hogy hány százalék lenne jó. De elég magas százalék kéne ahhoz, hogy a lent forgókat felcsábítsuk az 1A-ba.
Szerintem nagyon nehéz 10 többszemélyiséges új tagot összeszervezni. Aki ezt megcsinálja, az megérdemel jelentős bónuszt.
Egér a sajton... (#3744)
|
The Following User Says Thank You to -Fegya- For This Useful Post:
|
|

01-08-2010, 11:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Nem tudom pontosan, hogy hány százalék lenne jó. De elég magas százalék kéne ahhoz, hogy a lent forgókat felcsábítsuk az 1A-ba.
Szerintem nagyon nehéz 10 többszemélyiséges új tagot összeszervezni. Aki ezt megcsinálja, az megérdemel jelentős bónuszt.
|
Nem hiszem hogy ezzel fel tudsz csábitani bárkit az A-ba. Most is össze lehet hozni egy tisztán ork szövit tudós szemmel. Tudom, hogy még ők is találnának át üthetetlen klánt, de fel lehet menni igy elég magasra.
Ha valaki nem akar feljönni az +1-10% támadóerő töblet miatt nem fog jönni.
Szerintem a többség nem tud alkalmazkodni az új helyzethez. Kishitüek, nem hiszik el, hogy lehet harcolni a nagy klánok ellen is. Esetleg azt hiszik, hogy napi 24 óra jelenlét nélkül nem lehet, illetve csak elfel lehet érvényesülni.
Gyulaword (#79796)
|
The Following 3 Users Say Thank You to Gyula For This Useful Post:
|
|

01-08-2010, 12:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Nem hiszem hogy ezzel fel tudsz csábitani bárkit az A-ba. Most is össze lehet hozni egy tisztán ork szövit tudós szemmel. Tudom, hogy még ők is találnának át üthetetlen klánt, de fel lehet menni igy elég magasra.
Ha valaki nem akar feljönni az +1-10% támadóerő töblet miatt nem fog jönni.
Szerintem a többség nem tud alkalmazkodni az új helyzethez. Kishitüek, nem hiszik el, hogy lehet harcolni a nagy klánok ellen is. Esetleg azt hiszik, hogy napi 24 óra jelenlét nélkül nem lehet, illetve csak elfel lehet érvényesülni.
|
Lehet, hogy igazad van. Én azt gondolom, hogy sok olyan játékos van, aki tart egy orit az 1A top30-ban csak azért, hogy kényelmesen forogjon a lenti országaival. Ha ezt a kényelmét az alulról jövő erősebb országok megzavarják, illetve többszemes orival könnyebb a top30-ba kerülni, akkor talán többen inkább az A-ból fordulnak.
Egér a sajton... (#3744)
|

01-08-2010, 12:41
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Lehet, hogy igazad van. Én azt gondolom, hogy sok olyan játékos van, aki tart egy orit az 1A top30-ban csak azért, hogy kényelmesen forogjon a lenti országaival. Ha ezt a kényelmét az alulról jövő erősebb országok megzavarják, illetve többszemes orival könnyebb a top30-ba kerülni, akkor talán többen inkább az A-ból fordulnak.
|
Biztos vagy benne, hogy ezt szemelyisegekkel kellene osztonozni? (Ha egyaltalan kell... Nem ertem, miert kell fordulni zavarni az embereket...)
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|