|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

01-05-2010, 12:48
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Csak kérdeztem, hogy mi lesz, ha veszteségesre fordul át a dolog 
|
Ha van tőkéd odáig sem kell eljutni, egyszerűen kiszámolod, hogy a q2 mostantól nyereségesebb, és azt termelsz. Hogy miért lehet elhanyagolni azt a 20 goldos befektetést? Azért, mert valószínűleg 40 goldért el fogod tudni adni később, ha nem akarod tovább vinni, vagy annak is esik a nyeresége (fontos, hogy sose akkor tégy ki céget eladásra, mikor már veszteséges, hanem a folyamatot kell észrevenni, és éppen picivel hamarabb kell eladni egy lúzernek, vagy éppen innovátornak /adott esetben cheaternek  /)
A veszteségbe fordulást nem kell megvárni, annál hamarabb kell kitalálni mi legyen a következő lépés. Ha kipucolsz a cégből és eladod 20 goldért, esetleg 19 goldért a veszteségesre fordulás előtt, akkor is a kalandból pluszosan szálltál ki, szóval megérte. Ugyanez q2-vel is. Magasabb szinten ez már necces, mert pl nem vagyok benne biztos, hogyha kitenném a fegyócégem 390 goldért, hirtelen valaki előkapna a zsebéből annyi pénzt, és megvenné 
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

01-05-2010, 12:55
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
A veszteségbe fordulást nem kell megvárni, annál hamarabb kell kitalálni mi legyen a következő lépés.
|
Na éppen ezért kérdeztem!
Egyébként sikerült jó, 2-es skillű munkásokat találni!  Egy sem dolgozik 90%alatt, sőt 95% alatti is alig van. Többen pedig mindig 100%-on dolgoznak!
Amúgy ha eladnám, akkor munkásokkal együtt adnám el egy napi bérrel, meg 1 napi cuccal. Vagyi úgy próbálnám először, hátha többet adnának érte. 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Last edited by vityu; 01-05-2010 at 13:02..
|

01-05-2010, 13:52
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Na ilyen buggal sem találkoztam még
Eggyel több munkásom lett a házcégemben... Nem volt kinn állásajánlatom, nem is jelzett a rendszer, hogy belépett volna valaki, mégis 21 munkásom van a 20 helyett... 
Ez már kezd röhejes lenni, egyszercsak majd jól át is állítgatja nekem a rendszer a fizetéseket, meg kiteszi 1 PLN-ért a házat, meg ilyenek!? 
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

01-05-2010, 14:31
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Na ilyen buggal sem találkoztam még
Eggyel több munkásom lett a házcégemben... Nem volt kinn állásajánlatom, nem is jelzett a rendszer, hogy belépett volna valaki, mégis 21 munkásom van a 20 helyett... 
Ez már kezd röhejes lenni, egyszercsak majd jól át is állítgatja nekem a rendszer a fizetéseket, meg kiteszi 1 PLN-ért a házat, meg ilyenek!? 
|
Nekem ma az volt, hogy kiraktam egy házat eladósra, majd változtattam az értékén, kiírt egy hibaüzenetet, majd eltüntette a piaci infót a házról, de a piacon ottmaradt. 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules