Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

View Poll Results: Támogatnád e az elfek tornyokban lévő íjászainak 6 pontra csökkentését 8 helyett
Igen, mert szeretném ha más fajokkal is lenne esély foglalni tőlük 2 szemes orkon kívűl. 4 8.89%
Igen mert jelenleg az elf átüthetetlen akkor is ha nincs kihegyezve. 6 13.33%
Nem, mert az alsóbb csoportokban prédává válna 19 42.22%
Nem, mert tök jó jelenleg, hogy nincs más dolgom csak VIP-elni és felfedezni 7 15.56%
Tudnám támogatni ha visszakapná a toliakciók teljes értékű sikerességét 9 20.00%
Voters: 45. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-24-2009, 11:19
karesz6 karesz6 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Kezdem lassan átlátni a problémátokat pedig még nem is voltam soha A ban.
Lentebb építettem egy takaros kis elfet tornyokkal meg kocsmákkal meg pár templommal és kezdem nagyon élvezni.:P
Jópár embernél kivertem már a biztosítékot tolikkal és rettentően élvezem hogy reggel bejelentkezem és látom hogy lepattant rólam 8 ártó 3 gömb 2 sereg toli meg egy mf ork aki nekemjött vakon és ezekkel szemben pedig bejött 1 tűzgolyó meg 1 rengés. Pedig nem tartom magam vérprofinak és nem is vagyok még kimaxolva.
A kevés idővel rendelkező játékosokról annyit hogy ilyen oriból simán ki lehet egy olyat hozni hogy csak napi 1x 5 percet kell ránézni. Ennél hosszabb az esti filmben a reklámszünet. Aki hódítózni akar pláne A ban az rá tud szánni napi 5 percnél többet, és ne gyertek azzal hogy 5 percem is alig van mert az 5 perc nem átvitt hanem szó szoros értelmében értendő.

Mondtam hogy nem játszok és nem is játszottam A ban és még csak új topicot sem nyithatok a javaslatok részben [] így itt sem fogok világmegváltó javaslatokat gyártani de lélekben a változást támogatókkal vagyok.
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules