Hódító / Queosia forum Mobile
Page 10 of 10
« First < 8910
Stratégia & Tippek>Hétvégi játék
Pool 11:00 12-21-2009
Originally Posted by Dragon,Szamár :)):
Te kérted hogy írjak a stratégiáról, meg a többiek játékstílusáról :-) Sajnálom hogy ilyen mélyen érintett hogy a hétvégi átment abba hogy ki a legügyesebb üres orit ütő játékba, sajnos ez igencsak gáz :-) Mert igazából teljesen kiveszett belőle taktikai elem régen soha nem volt olyan hétvégi amit 500 íjásszal végiglehetett volna játszani. vagy 5-6* ütöttem meg Zöldbabot is illetve Stormot is 1* SE jöttek vissza. Most akkor arra legyünk májerrek hogy jajj de ügyesek vagyunk mert eltudunk hozni 5 sereggel 2 hekit egy már amúgyis 98 hekis országtól ?:-)
Van ennek így értelme ?
Ha ekkora májer vagy, hogyhogy nem nyertél? :-)
[Reply]
Dragi 11:00 12-21-2009
Originally Posted by LiverPool:
Ha ekkora májer vagy, hogyhogy nem nyertél? :-)
nem vagyok májer egyébként olvass vissza le van írva
[Reply]
Pool 11:03 12-21-2009
nem vagyok májer egyébként olvass vissza le van írva
Csak az lehetsz, mert szerinted mindenki balfék, aki a hétvégin indult, meg így-úgy játszott, ami nem jó, de a Te taktikád az volt a nyerő...
Ezért kérdeztem, akkor hogyhogy nem nyertél?
Na, de ez csak költői kérdés nem fontos válaszolni rá...
Szép napot!
[Reply]
Dragi 11:04 12-21-2009
Originally Posted by LiverPool:
Csak az lehetsz, mert szerinted mindenki balfék, aki a hétvégin indult, meg így-úgy játszott, ami nem jó, de a Te taktikád az volt a nyerő...
Ezért kérdeztem, akkor hogyhogy nem nyertél?
Na, de ez csak költői kérdés nem fontos válaszolni rá...
Szép napot!
mint leírtam vasárnap már nem volt kedvem játszani :-) DE olvasni luxus :-) És azt is írtam hogy 5-6* lepattantam Zöldbabról. Akkor vertem csak be mikor elvettem tőle a zászlót
lehet hogy 5k lóval bevittem volna de ahhoz kellett volna a vasárnapi képzés :-)
[Reply]
Pool 11:05 12-21-2009
mint leírtam vasárnap már nem volt kedvem játszani :-) DE olvasni luxus :-) És azt is írtam hogy 5-6* lepattantam Zöldbabról. Akkor vertem csak be mikor elvettem tőle a zászlót
Elolvastam minden írásod, még azokat is, ahol másokat majmozol...
Na, de mentem is, bye!
[Reply]
Dragi 11:06 12-21-2009
Jó akkor megint én vagyok a hülye :-) na ennyi :-)
[Reply]
Page 10 of 10
« First < 8910
Up