Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

View Poll Results: Kinek van igaza?
In memoriam Pééékek! 10 29.41%
Black Dragon 5 14.71%
Poolnak 5 14.71%
Miben? 14 41.18%
Voters: 34. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-19-2009, 12:56
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

A Harcos nem pihen!!!
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
Sponsored Links
Old 12-19-2009, 13:00
vityu vityu is offline
Senior Member

Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Iron View Post
A Harcos nem pihen!!!
Szerintem elismerheted, hogy az utóbbi időszakom vezérként elég sok problémával járt, és itt nem csak rátok gondolok, hanem hogy előtte is volt egy aktív kisklános hetem pár sráccal a csapatból.
Amit mondjuk már megbántam, mert elemésztett 4,5milla egységet, és ezzel gyakorlatilag az ellenetek való sikeres harc lehetőségét.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Old 12-19-2009, 13:19
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Szerintem elismerheted, hogy az utóbbi időszakom vezérként elég sok problémával járt, és itt nem csak rátok gondolok, hanem hogy előtte is volt egy aktív kisklános hetem pár sráccal a csapatból.
Amit mondjuk már megbántam, mert elemésztett 4,5milla egységet, és ezzel gyakorlatilag az ellenetek való sikeres harc lehetőségét.
Bocs, ha nem tudlak sajnálni Mi sokkal durvább időszakon vagyunk túl de nem jöttünk külsőre leírni hogy jajj milyen fáradtak vagyunk meg jajj ez jajj az Bocs vityu de nem kell az önsajnáltatás
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...

Last edited by Dragi; 12-19-2009 at 13:32..
Old 12-19-2009, 13:25
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Mi sokkal durvább időszakon vagyunk túl
Az elmúlt időszakban mi volt durvább egy 12738 hekis klántámadásnál?
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

The Following 2 Users Say Thank You to Bogár For This Useful Post:
Old 12-19-2009, 13:26
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Bogár View Post
Az elmúlt időszakban mi lehetett durvább egy 12k hekis klántámadásnál?
oks, akkor nincs annál durvább legyen igazad

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...

Last edited by Dragi; 12-19-2009 at 13:32..
Old 12-19-2009, 13:35
vityu vityu is offline
Senior Member

Longevity: 89%

Quote:
Bocs, ha nem tudlak sajnálni Mi sokkal durvább időszakon vagyunk túl de nem jöttünk külsőre leírni hogy jajj milyen fáradtak vagyunk meg jajj ez jajj az Bocs vityu de nem kell az önsajnáltatás
Ne haragudj, de ez a topik a Iron klánjáról és az én klánomról szól, úgyhogy légy olyan szíves, nyiss a saját klánodnak egy topikot, és ott jártasd a szádat.

Önsajnáltatás? Nem a klánom tagjairól beszéltem, hanem a vezérről, amit TE ugye még sose tapasztaltál... Csak a klán érdekeinek rendeled alá magad. De ki is nézi meg, hogy mi a klánérdek? Hát gyanítom, hogy nem te.
Mi is volt olyan rettenetesen nehéz az időszakotokban?
Kimentetek egy klánra, majd egy másik elől kipakoltátok az embereket, majd volt pár egyéni ütésváltásotok? Vagy mi volt még, amiről nem tudunk?

Ne haragudj Dragi, de az ellenem mutatott óriási ellenszenved már-már undorító. Mit is bizonyítottatok az elmúlt időszakban? Hogy elmenekültetek egy olyan klán elől, aki nem is olyan régen le lett győzve.

Tényleg van mire nagy arcod legyen, úgyhogy dragi, kérlek SZÁLLJ LE RÓLAM!

Ne haragudjatok, de ezt nem tudtam magamban tartani.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
The Following 6 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
Old 12-19-2009, 13:39
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Ne haragudj, de ez a topik a Iron klánjáról és az én klánomról szól, úgyhogy légy olyan szíves, nyiss a saját klánodnak egy topikot, és ott jártasd a szádat.

Önsajnáltatás? Nem a klánom tagjairól beszéltem, hanem a vezérről, amit TE ugye még sose tapasztaltál... Csak a klán érdekeinek rendeled alá magad. De ki is nézi meg, hogy mi a klánérdek? Hát gyanítom, hogy nem te.
Mi is volt olyan rettenetesen nehéz az időszakotokban?
Kimentetek egy klánra, majd egy másik elől kipakoltátok az embereket, majd volt pár egyéni ütésváltásotok? Vagy mi volt még, amiről nem tudunk?

Ne haragudj Dragi, de az ellenem mutatott óriási ellenszenved már-már undorító. Mit is bizonyítottatok az elmúlt időszakban? Hogy elmenekültetek egy olyan klán elől, aki nem is olyan régen le lett győzve.

Tényleg van mire nagy arcod legyen, úgyhogy dragi, kérlek SZÁLLJ LE RÓLAM!

Ne haragudjatok, de ezt nem tudtam magamban tartani.

kimászok a te drága topicodból

Last edited by Dragi; 12-19-2009 at 13:44..
Old 12-19-2009, 13:45
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Tudod mi az undorító az az irdatlan nagy pofád! És az hogy irritálóan okoskodó vagy. Az meg hogy mi volt a klánon belül azt te nem tudhatod azt te nem tudhatod hogy milyen enhéz döntés volt emghozni azt hogy akkor mindenkit kidobni a klánból szerinted lelkileg az milyen érzés ???? He ??? beletudsz gondolni ?????

De részemről akkor itt van vége kimászok a te drága topicodból ......Esküszöm a pofám leszakad tőled
Kissárkány miért van az h te mindig utálsz valakit? Régen én voltam a sláger nálad, aztán egy időben Remy most meg Vityu, nem lehet h simán a sárga irigység bacca a csörödet és ezért kötsz bele mindig abba aki épp sikeres nálad?

Komolyan néha jó lenne ha kicsit magadba szálnál és befognád a szád. Szerintem sokan vagyunk akik nem vagyunk kiváncsiak a hülyeségeidre.

Gyulaword (#79796)
The Following 4 Users Say Thank You to Gyula For This Useful Post:
Old 12-19-2009, 13:46
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Kissárkány miért van az h te mindig utálsz valakit? Régen én voltam a sláger nálad, aztán egy időben Remy most meg Vityu, nem lehet h simán a sárga irigység bacca a csörödet és ezért kötsz bele mindig abba aki épp sikeres nálad?

Komolyan néha jó lenne ha kicsit magadba szálnál és befognád a szád. Szerintem sokan vagyunk akik nem vagyunk kiváncsiak a hülyeségeidre.
sikeres ?
Nem, tudod nekem vannak unszimpatikus emberek Vityu sohase volt kebelbarátom soha se kedveltem ennyi nem tehetek róla. Nálam nem fő irányelv hogy benyaljak mindenkinek Sajnálom

The Following User Says Thank You to Dragi For This Useful Post:
Old 12-19-2009, 13:46
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Quote:
Tudod mi az undorító az az irdatlan nagy pofád! És az hogy irritálóan okoskodó vagy. Az meg hogy mi volt a klánon belül azt te nem tudhatod azt te nem tudhatod hogy milyen enhéz döntés volt emghozni azt hogy akkor mindenkit kidobni a klánból szerinted lelkileg az milyen érzés ???? He ??? beletudsz gondolni ?????

De részemről akkor itt van vége kimászok a te drága topicodból ......Esküszöm a pofám leszakad tőled
Nem tudom, Te melyik klánban tolod, meg melyik az orid, de annyit igen, hogy ezt a topicot azért hoztam létre, ne az 1/A legyen tele a Pék kontra Dragon írásokkal.
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy itt eléggé "vicces" lett a beírogatás, nem megy az a mocskolódás, ami 1/A topicban volt.
Szal, ha lehetséges, akkor próbáld már Te is ezt betartva írni ide...
Az, hogy vkit nem bírsz, intézd el vele priviben, vagy ahogy gondolod, de ne itt és ne ilyen hangnemben.

Köszönöm!
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules