|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
A fórumról... :) Tippek, észrevételek ezzel a fórummal kapcsolatban. |

12-07-2009, 19:05
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 80%
|
|
nekem a fórumon lévő arányai tetszenek....
Quote:
Longevity: 32%
|
ez az első hozzászólása...
hirtelen elkezdtem olvasni, hogy mi lesz itt karácsonykor, aztán nézem csak a 2008-as dátumot...  meg is lepődtem, hogy mivan...
amúgy, ha már itt vagyunk... lesz valami karácsonykor?  ajándék vip kör? Mondjuk karácsony első napjától szilveszterig elég? Vagy mondjuk örülnék, ha a fa alatt egy kis zöld cetli fogadna, rajta bordó keretben fekete betűk:
"Örömmel értesítjük, hogy kapott egy plusz személyiséget a főországára. Üdvözlettel: Hódító"
|

12-07-2009, 19:09
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dynosaur
nekem a fórumon lévő arányai tetszenek....
ez az első hozzászólása...
hirtelen elkezdtem olvasni, hogy mi lesz itt karácsonykor, aztán nézem csak a 2008-as dátumot...  meg is lepődtem, hogy mivan...
amúgy, ha már itt vagyunk... lesz valami karácsonykor?  ajándék vip kör? Mondjuk karácsony első napjától szilveszterig elég? Vagy mondjuk örülnék, ha a fa alatt egy kis zöld cetli fogadna, rajta bordó keretben fekete betűk:
"Örömmel értesítjük, hogy kapott egy plusz személyiséget a főországára. Üdvözlettel: Hódító"
|
Karácsonykor sorszámárverés lesz, erről a fontos bejelentések között olvashatsz, az előző éviek menete ott le van írva, de ez idén sem változik. Szilveszterkor konfettit idéző színes fórum, és az egész ünnepek alatt rövidített szabadság (72 óra minimum helyett 3 óra minimum), hogy lehessen jönni-menni az ünnepi teendők között. Részletek erről is az előző éveknél olvashatók. Ahogy közeledünk az idei év megfelelő időszakaihoz, természetesen most is le lesz írva részletesen, hogy mikor mi lesz. 
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

12-07-2009, 20:57
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Röviden összefoglalva tehát a dolgokat, hogy miket csináltál rosszul az elmúlt 24 órában:
1, Nem találomra kellene a fórumon témát választani.
2, Anarchista csoporton kívül országot venni vagy másnak átadni tilos.
3, Ha játszani akarsz az anarchista csoporton kívül, akkor regisztrálj. Egy csomó embernek sikerült már, nem lehet olyan nehéz.
4, Ha az anarchista csoporton kívül egynél több országod van, akkor azokat KÖTELEZŐ összekapcsolni. A te játékszokásaid mellett ez sok esetben nem fog menni, ez jel arra, hogy szabálytalanul játszol, és töröld az országaid javarészét, amit nem tudsz összekapcsolni.
És ez már csak amolyan extra jótanács: ha nem akarod, hogy Krisszinek szólítsanak, mert az szerinted női név, akkor ne "krisszi" névvel regisztrálj a fórumra, és ne azt állítsd be nemednek, hogy "nő".
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

12-07-2009, 21:04
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
És ez már csak amolyan extra jótanács: ha nem akarod, hogy Krisszinek szólítsanak, mert az szerinted női név, akkor ne "krisszi" névvel regisztrálj a fórumra, és ne azt állítsd be nemednek, hogy "nő".
|
Lehet azt is vette. 
|
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

12-07-2009, 21:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
LOL
Lehet találta vhol ezt a nicket
Egyszer én is találtam egy orit 
|

12-07-2009, 22:27
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Egyszer én is találtam egy orit 
|
Unalmas óráidban a térképet böngészted? 
|

12-07-2009, 22:49
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Hát... azt hiszem, megint nem fogok a régi sorszámomra licitálni 
|

12-08-2009, 11:28
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alg
Hát... azt hiszem, megint nem fogok a régi sorszámomra licitálni 
|

vajon miért? 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|