|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

12-03-2009, 00:21
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Emberünk, aki teszemazt gnóm fajjal játszik, 3 éve tekercset ír az 5. szinten, mert nem ér rá amúgy játszani. Egyszercsak elindulna, és nincs szándékában újrázással tekercseket duplázni, mert elítéli az ilyesmit.
Fellép a negyedik szintre. Egyszer elfelejti felrakni a könyvtárkulcsot, és a 3 év alatt megírt tekercseit mind egy szálig ellopják.
Mit tehet?
Újrázik, és visszakapja. 3 évi munkája megmentve.
Újrázás korlátozásával?
Újrázik, és egy töredékét visszakapja. 3 évi munkája tönkretéve.
|
Ha jól emléxem azért ez nem pont így van..
Ha bent van az oridban 60 milla tekercs hiába lopja egy olyan ori akinek 10k tekije van, közel sem "lopja el mind egy szálig", ahhoz a tolvajnak is sok tekije kell, hogy legyen bent.
Ha meg valaki hetekig elfelejti felrakni a könyvtárkulcsot akkor és tényleg nullára lopják az IJ 
|
|
The Following 3 Users Say Thank You to wand For This Useful Post:
|
|

12-03-2009, 05:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
Ha jól emléxem azért ez nem pont így van..
Ha bent van az oridban 60 milla tekercs hiába lopja egy olyan ori akinek 10k tekije van, közel sem "lopja el mind egy szálig", ahhoz a tolvajnak is sok tekije kell, hogy legyen bent.
Ha meg valaki hetekig elfelejti felrakni a könyvtárkulcsot akkor és tényleg nullára lopják az IJ 
|
5w 1 hónap alatt 4 milla tekit loptam össze annó, a szövijeim is kb ennyit. Lehet ám nagyon szépen lopni azért. főleg, ha addig nem volt olyan a csoportban. Néztük a rúna fogyást, mikor kerül fel a kulcs, stb. Ha a ht-re hagyta, jó időben indított fosztogatással ki lehet iktatni a ht-ét és kapa 5k kör munkájának 
Last edited by Hex; 12-03-2009 at 06:00..
|

12-03-2009, 08:00
|
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Egy biztos, az eredeti formájában nem támogatom a javaslatot.
Épp most néztem az egyik negyedik szintes országomra, és mit láttok hogy a ti javaslatok alapján nem sokára, ha bajba kerülök elveszteném a rúnáim egy részét. És mindezt azért mert kihasználtam a rendelkezésemre álló időt. Azt látom, hogy azokat is büntetnétek, akik a lassabb játék menettel gyűjtögetik össze a vagyonkájukat.
Miközben én azt látom, hogy igazából nem az zavar benneteket, hogy valakik ekkora vagyont gyűjtenek, hanem az, hogy ezt ki is rakják a piacra sőt ezzel manipulálják azt.
Úgy érzem ezzel a javaslattal közvetve a piaci árak alakulásába, akartok bele szólni.
|

12-03-2009, 11:05
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi2
Egy biztos, az eredeti formájában nem támogatom a javaslatot.
Épp most néztem az egyik negyedik szintes országomra, és mit láttok hogy a ti javaslatok alapján nem sokára, ha bajba kerülök elveszteném a rúnáim egy részét. És mindezt azért mert kihasználtam a rendelkezésemre álló időt. Azt látom, hogy azokat is büntetnétek, akik a lassabb játék menettel gyűjtögetik össze a vagyonkájukat.
Miközben én azt látom, hogy igazából nem az zavar benneteket, hogy valakik ekkora vagyont gyűjtenek, hanem az, hogy ezt ki is rakják a piacra sőt ezzel manipulálják azt.
Úgy érzem ezzel a javaslattal közvetve a piaci árak alakulásába, akartok bele szólni.
|
Bocsáss meg, de szerintem nem teljesen érted a javaslatot.
Ha valami ilyen változtatás bekövetkezne akkor nyilván nem runa meg tekercskupaccal lépsz fel, hanem fellépés előtt eladod a javát, vagy legalább annyit, hogy max pénz köré kerülj.
Így ha fent szétvernek akkor ujra után lesz az oridban 4,2 milliárd arany.
A max pénz az megmarad!!!
Hisz ezzel nem lehet semmit trükközni, mert a játékos hiába ujrázza x-szer, a köv lépésnél is csak a max kp.-nyi pénzt tudja felvinni ujrázható formában. (meg a fajtánkénti 1 millió tekit runát)
Tehát, hogy mindenki világosan láthassa a javaslatot:
Fellépsz, és viszed MINDEN tartalékodat, de minnél inkább törekedsz a kp. felvitelére mert az ujra esetén is rendelkezésedre áll.
Ha esetleg szétvernek, ki0áznak, és ujrázni kényszerülsz akkor a fellépéskori országodat úgy kapod vissza, hogy a max pénzlehetőség mellett a tekercs és a runa fajtánként 1 millióra van maximálva, valamint a képzés alatti egységek törlődnek.

12-03-2009, 11:34
|
|
Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Bocsáss meg, de szerintem nem teljesen érted a javaslatot.
Ha valami ilyen változtatás bekövetkezne akkor nyilván nem runa meg tekercskupaccal lépsz fel, hanem fellépés előtt eladod a javát, vagy legalább annyit, hogy max pénz köré kerülj.
Így ha fent szétvernek akkor ujra után lesz az oridban 4,2 milliárd arany.
Hisz ezzel nem lehet semmit trükközni, mert a játékos hiába ujrázza x-szer, a köv lépésnél is csak a max kp.-nyi pénzt tudja felvinni ujrázható formában. (meg a fajtánkénti 1 millió tekit runát)
Tehát, hogy mindenki világosan láthassa a javaslatot:
Fellépsz, és viszed MINDEN tartalékodat, de minnél inkább törekedsz a kp. felvitelére mert az ujra esetén is rendelkezésedre áll.
Ha esetleg szétvernek, ki0áznak, és ujrázni kényszerülsz akkor a fellépéskori országodat úgy kapod vissza, hogy a max pénzlehetőség mellett a tekercs és a runa fajtánként 1 millióra van maximálva, valamint a képzés alatti egységek törlődnek.
|
Max pénz max rúna(ennyit még csak az anarchban láttam egy oriban) és fajtánként 5 millió tekercs szerintem már barátságosabb és az átlag játékos nincs is ezzel korlátozva és a képzés alatt levő egységek megmaradnak
|

12-03-2009, 20:53
|
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Max pénz max rúna(ennyit még csak az anarchban láttam egy oriban) és fajtánként 5 millió tekercs szerintem már barátságosabb és az átlag játékos nincs is ezzel korlátozva és a képzés alatt levő egységek megmaradnak
|
Max rúnát semmiképpen sem támogatnám, legalább egy nagyságrenddel lejjebb kéne hogy legyen mint a pénz az ára miatt. Szóval akkor mondjuk 100 millió.
|

12-04-2009, 08:44
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
elgondolkodtam egy kicsit
ha én az 5-től runába fektettem a pénzem és haladok szépen felfele , miközben gyüjtögetem a runát. Minden szinten kihasználom azt a lehetöséget hogy max top körig vagyok.
eljutok a 2-be és mondjuk megyek szépen felfele.
legyen az oriba mondjuk fellépéskor 2,5 milliárd (csak példa) arany és mondjuk sok sok runa és ahogy gyülnek a runák szépen egybeszedve mindig piacon tartom, hogy az 1-be legyen mondjuk tartalékom
Na most amiért irok , ne adj isten mikor a 2-be már mondjuk 1500 körnél (ez is példa), visszajön a runám, és mondjuk éppen nem tudok sehogy se gép elé internet elé kerülni, és mondjuk egy fossztival meg lopival jelentösen elviszik a tartalék runámat mondjuk a 400 millka runámbol (ez is egy viszonyszám)
na most akkor nem fog semmit se érni az ujrázásom??
Löttek a runámnak?? amit mondjuk 5-ös 4-es 3-as szinten 2000-2200 körig összetamagocsiztam szintenként??
csak kérdezem
nem számolgattam, csak példa, lehet bármi
elég csak ha a szolgáltatom mondjuk netkimaradást csinál, és nesze neked az a pár honap amit eljátszogattam (hadd ne számoljam ki korán reggel mennyi idöbe kerül mig mondjuk a 2-be 1300 kört elérem  ), és nem is én tehetek rola
mondom csak kérdezem,
teljesen szabályosan játszom, természetesen, semmi roszra nem készülök, csak feljutni az 1-be
Mondjuk ahogy filoztam van a példámra is megoldás, csak éppen az szabálytalan
csak hogy tisztán lássak ezért kérdem, lehet valami kimaradt amit nem láttam
|

12-03-2009, 11:45
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
|
Miért? 10 oriban 4 milliárdokat felléptetni mennyivel jobb, mint felvinni 3M varit, vagy 100M tekit?
Annyi lesz a külömbség, hogy most egy normál szövi is feltudja vinni ha egy kis időt rászán szabályos játékkal, ezután meg csak az tudja felvinni akinek 10 orija van?
|
|
The Following User Says Thank You to wand For This Useful Post:
|
|

12-03-2009, 20:48
|
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
Annyi lesz a külömbség, hogy most egy normál szövi is feltudja vinni ha egy kis időt rászán szabályos játékkal, ezután meg csak az tudja felvinni akinek 10 orija van?
|
Ha már szabályos módszerekkel nem lehet megcsinálni az is előrelépés. Nyilván a szabálytalan játékot meg bűntetni kell, de nehogymár az legyen az érv, hogy ha valamit szabálytalanul meg lehet cisnálni, akkor szabályosan miért ne..
|

12-03-2009, 11:20
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
5w 1 hónap alatt 4 milla tekit loptam össze annó, a szövijeim is kb ennyit. Lehet ám nagyon szépen lopni azért. főleg, ha addig nem volt olyan a csoportban. Néztük a rúna fogyást, mikor kerül fel a kulcs, stb. Ha a ht-re hagyta, jó időben indított fosztogatással ki lehet iktatni a ht-ét és kapa 5k kör munkájának 
|
Hex ez ehhez a temahoz semmitmondo, 5. szinten ujrazassal nem kapja vissza a tekercseit..
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules