|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Szerinted okozhat-e gondot a jellenlegi helyzet a jövöben?
|
Elffel játszom és szerintem igen
|

|
13 |
26.53% |
Elffel játszom és szerintem nem
|

|
10 |
20.41% |
Nem elffel játszom és szerintem igen
|

|
15 |
30.61% |
Nem elffel játszom és szerintem nem
|

|
3 |
6.12% |
Nem játszom A-ban, de szerintem igen
|

|
6 |
12.24% |
Nem játszom A-ban, de szerintem nem
|

|
2 |
4.08% |

11-28-2009, 15:53
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
Ez az ujaknak elég gáz lenne szerintem. Aki meg már fölötte van annak könnyebb, lassabban tolódna a top mostantól. De szerintem kényszerinteni senkit nem szabadna az ütésre. Ösztönözni kéne az ütést, nem az egyetlen alternativaként felsorolni.
|
Pillanatnyilag nem látok más megoldást, tény hogy az probléma hogy most a top 30 határa 4800heki fölött van, de sokszor elhangzik érvként az, hogy akik a topban ülnek és felfedeznek azok lent aktiv játékosok és nem csak felfedeznek, tehát hoznak magukkal kedvezményes fedezést. Aki lent játszik aktivan az azért az A-alján is tud egyet kettőt ütni, hogy legyen több kedvezmányes felfedezése.
Szerintem, ha nem lesz ezeknek az embereknek a dolga leegyszerüsitve, akkor muszály lesz kényszeriteni őket valamilyen szinten, mert maguktol nem fognak változtatni a dolgok jelenlegi állásán.
Gyulaword (#79796)
|

11-28-2009, 15:56
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Pillanatnyilag nem látok más megoldást, tény hogy az probléma hogy most a top 30 határa 4800heki fölött van, de sokszor elhangzik érvként az, hogy akik a topban ülnek és felfedeznek azok lent aktiv játékosok és nem csak felfedeznek, tehát hoznak magukkal kedvezményes fedezést. Aki lent játszik aktivan az azért az A-alján is tud egyet kettőt ütni, hogy legyen több kedvezmányes felfedezése.
Szerintem, ha nem lesz ezeknek az embereknek a dolga leegyszerüsitve, akkor muszály lesz kényszeriteni őket valamilyen szinten, mert maguktol nem fognak változtatni a dolgok jelenlegi állásán.
|
Akkor ezekszerint két különböző álláspontot képviselünk, mert szerintem meg nem kéne rákényszeriteni arra őket, hogy A-ban játsznaka ha nem szeretnének. Tehát azt kéne kitalálni hogy aki akar foroghasson alsóbb szinteken, ha valahogyan már bebizonyitotta, hogy A-ban is képes lenne tulélni, de ne legyen rákényszeritve A-ra.
|

11-28-2009, 16:06
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
Akkor ezekszerint két különböző álláspontot képviselünk, mert szerintem meg nem kéne rákényszeriteni arra őket, hogy A-ban játsznaka ha nem szeretnének. Tehát azt kéne kitalálni hogy aki akar foroghasson alsóbb szinteken, ha valahogyan már bebizonyitotta, hogy A-ban is képes lenne tulélni, de ne legyen rákényszeritve A-ra.
|
Nézd a játék 5 szintböl áll. Régen is volt erröl vita, hogy vannak akik nem szeretnek A-ban játszani. Ezen az elven akkor el is lehetne törölni a kötelező A-s jatékot, mert szerintem azzal sem bizonyítanak a játékosok semmit, hogy felfedezősdit játszanak.
Ne legyen kötelező az A, lehessen fordulni a B-böl A-s ország nélkül is, de csak minden második fordulásért járjon plusz személyiség.
Gyulaword (#79796)
|

11-28-2009, 16:11
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
|
Szerintem 2 jó megoldás lehet, 2 hatékony megoldás:
1/ ha valaki már teljesítette valamelyik országával az A-t, akkor nem kell A-ban orit tartania, hogy foroghasson B-ből
vagy
2/ aki tényleg csak arra használja az A-t, hogy B-ből foroghasson, és A-ban gyakorlatilag a fedezésen kívül nem csinál mást, annak megtiltani a B-ből forgást és minden országát hozza fel A-ba és onnan fordulgasson. 
(az 1A felpörgetése rovatban már hosszabban kifejtettem ezt...)
|

11-28-2009, 16:58
|
Junior Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by RicsiPi
Szerintem 2 jó megoldás lehet, 2 hatékony megoldás:
1/ ha valaki már teljesítette valamelyik országával az A-t, akkor nem kell A-ban orit tartania, hogy foroghasson B-ből
vagy
2/ aki tényleg csak arra használja az A-t, hogy B-ből foroghasson, és A-ban gyakorlatilag a fedezésen kívül nem csinál mást, annak megtiltani a B-ből forgást és minden országát hozza fel A-ba és onnan fordulgasson. 
(az 1A felpörgetése rovatban már hosszabban kifejtettem ezt...)
|
Mint fentebb említette vki az első megoldás sztem azért nem jó, mert ha egyszer régen voltál A-ban és teljesítetted a feltételeket, mert nem volt akkora követelmény, nehogy lehessen már forogni B-ből anélkül hogy A-ban lenne orid!
Így szinte majdnem mindenki foroghatna B-ből drasztikusan megnőnének a kék számok(amik így vmennyire sztem nem érnének annyit) használó orik.
A második kijelentésed meg üti az elsőt ha figyelmesen megnézed!
" ha valaki már teljesítette valamelyik országával az A-t, akkor nem kell A-ban orit tartania, hogy foroghasson B-ből"
szóval ha vmelyik országgal, vagyis van 4 orija egyikkel volt A-ban és mindegyikkel foroghasson B-ből na ne már!
"megtiltani a B-ből forgást és minden országát hozza fel A-ba és onnan fordulgasson.  " De hát az előbb írtad ha egyikkel teljesítette A-t akkor foroghasson mindegyikkel B-ből most meg magad ellen beszélsz, mert írod hogy minden országát hozza fel! Akkor hogy is van ez?
Én is játszom A-ban sztem kár lenne kihagyni azt a szintet, kláncsata, klánraktár meg hasonlók egyik szinten sincs ilyen!
Aki tud és akar az fel tud jönni a top30-ba én úgy gondolom!
Én is ott vagyok, igaz nem úgy hogy top 30% hanem top 30 on belül 
Aki követi az A-ban történő dolgokat meg tudja melyik orival vagyok az láthatja!
Lényeg a lényegben nincs elérhetetlen, na meg olyan hogy nem tudok a top 30%-ban megmaradni x ideig, itt arra értem aki fordulni akar!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|