Quote:
Originally Posted by LiverPool
Most sincs tétje, max az, hogy jól elverlek-e vagy sem 
De most nem ez a lényeg, hanem az indító szöveg...
Erre vmi ötleted?
|
Igen van, gyorsan össze is foglalom, hogy hol látok hibát.
Sokan kezdők játszanak hétvégin, kíváncsiságból kipróbálják, ezzel nem lenne gond, csakhogy laposra verik őket, és onnantól kezdve nem akarnak játszani, esetleg még 1-2szer bepróbálják.
Ezen pl lehetne segíteni azzal, hogy nyitunk egy olyan topicot, aminek az a címe, hogy "Stratégiák, trükkök a Hétvégi Játékokra". Ugyanis igazából ha jól láttam sehol nincs leírva, hogy hogy kellene játszani... És eléggé különbözik ugye a normál Hódtól.
A másik hiba, hogy sok régi játékos, akik tudnak hv-zni, ritkán játszik. Néha bejön 1-1, nyer, ha van ideje rá, aztán ennyi. Kevés olyan hv van, ahol több régi játékos is részt vesz. Ezen sajna nem tudom hogy lehetne segíteni.
Nekem amúgy tetszik az ötleted, csak nem tudom az mennyiben éri el a kívánt hatást.
ui: a lényeg, hogy legalább a külső fórumon elérhető legyen olyan topic, amiből lehet fejlesztenie mindenkinek a hv-s játéktudását, a kezdőknek pedig legalább fogalmuk lenne róla, hogy hol rontották el, mikor először játszottak.
Ugyanis az nem jó játék, mikor a 8. körben beverek valakit, és ír nekem, hogy ezt meg hogy csináltam!? Ezzel pedig egy színvonalas hétvégihez mindenkinek tisztában kellene lennie.
Nem is annyira a létszám a lényeg, minthogy inkább mindenki tudjon játszani.