sziasztok
szerintem egy igen egyszeru dologgal meg lehetne oldani a 0 hekis utésekbol adodo fejfájást
szerintem ez ami mindenkinek a legkevésbé fájna
padlocsempe már javasolta
100k pontkulombségnél 50% legyen az elviheto fold ne 0% és 50%nál kevesebbre ne legyen csokkenthető a vesztesége
szerintem a ráállást nem kell modositani
igy is van olyan orija a big gunnak pl amire lehetetlenség ráállni fokozással (a legnagyobb szk orik is képtelenek lennének ráállni)
igy akár 0 barakot is tarthatna ha akarna (igy irom hogy infot ne adjak ki róla)
én nem szidom oket mert kihasználták hogy a fokozotáv véges es eldugtak egy strarégiailag fontos orit az ellen orkjai elól
nem teccik de ez van
de nehogy már kissebb hekin is lehetoseget adjunk arra a ráfokozás modositásával hogy aki biztos távolban van mindenkitől az elbujhasson privat kis szanatoriumába és pihenhessen (akár extrém termelo is lehessen) amég fokozotávba nem ér egy ori
és ne lehessen ráfokozni sem és teljes biztonságba legyen mindentol és mindenkitol
ez igy nagyon nem lenne jó !!!
továbba alapból egy nagyobb ori tobbet termel (elonyben van)nehogymár a kissebb oriktol elvegyuk a lehetoséget hogy felzárkozzanak es hadis orikat fedezgetésre kényszeritsunk
és mielott letámadnátok a nem tud visszatámadni a szerencsétlen nagyori sztorival elmondom errol is a véleményem
ha nem tudja hazakisérni mert annyival nagyobb mint a támadója akkor ne usson vissza hanem védje ki a sereget es rohogjon egyet hogy pattant a másik
nehogy mar a kisorikat hatrányba hozzuk csak mert valaki olyan magasra ment hogy nem tud visszatámadni a ráfokozo kisoriknak
és szegény szerencsetlen nem tud mégjobban elszakadni az uldozőitöl
brühühü mindjárt sirva fakadok és a konnyeimmel kuzdok ugy sajnálom

fogadja el a nagyori hogy ez egy ilyen onszabájozo valami
és a sikeres védésben senki nem akadályozza
ahol van kit utni (nem hézagos a pontlista)nem is fog a kisori ráfokozni a nagyra hanem keres kozelebbi célpontot