|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

01-30-2006, 09:52
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Senki
2 okból mészárolnak startnál: mert az aljas dolog, de élvezik, vagy azért mert kell nekik a 100% katonai morál gyorsan, és amúgy sincs semmid...
|
Erre mondjuk én spec fosztani szoktam, akkor kis szerencsével még nyerek is a dolgon. 
|

01-30-2006, 10:15
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Ati
Erre mondjuk én spec fosztani szoktam, akkor kis szerencsével még nyerek is a dolgon. 
|
hát nem tudom... valaki még azt makogta egyszer hogy az több morált hoz, de nem hiszem. azóta megszokásból azt... igazából ezt vak hullával szoktam amúgy gömbözök és elorzom a vagyonkákat amivel csak bírom az elején, azt ha feltöltöttem meg 100% a morál, akkor végigmenetelek a csoporton max lépés hekiszámig, ott bevédek tekizek és amint léphetek megyek fel... 
|

01-30-2006, 10:16
|
|
Administrator
|
|
|
|
Semmivel nem kapsz a mészárlásért több morált.  Annyi a különbség, hogy a fosztás pénzét, rúnáját és kajáját nem kapod meg, vagyis igazából ha morálnövelés miatt csinálod, akkor csak buksz a dolgon. 
|

01-30-2006, 10:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Ati
Semmivel nem kapsz a mészárlásért több morált.  Annyi a különbség, hogy a fosztás pénzét, rúnáját és kajáját nem kapod meg, vagyis igazából ha morálnövelés miatt csinálod, akkor csak buksz a dolgon. 
|
nem tudom... talán onnét ered a szokás amikor hullával kezdtem és a szövijeim sok hülyeséget hittek bele a hód szabályaiba  azóta is hullával azt csinálom, amúgy fosztok mint a szél mert akkor van miből válogatni 
|

01-30-2006, 10:25
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Senki
nem tudom... talán onnét ered a szokás amikor hullával kezdtem és a szövijeim sok hülyeséget hittek bele a hód szabályaiba  azóta is hullával azt csinálom, amúgy fosztok mint a szél mert akkor van miből válogatni 
|
Élőhalottnál sokan hiszik, hogy a mészárlás teljes eredményét megkapják katonának, pedig ez nem így van. Idézet a háború súgóból:
" FONTOS! Élőhalott támadásakor normál esetben ugyan nincs vesztesége az élőhalottnak, mészárlás esetén azonban harcosaid sokkal felkészültebbek, és ilyenkor az élőhalott országokban is képesek kárt tenni! Ha a Te támadó országod élőhalott, akkor sima katonának a mészárlás okozta pusztítás elesettjeit nem kapod meg, csupán a normál csata áldozatait."
|

01-30-2006, 10:28
|
 |
Member
|
|
|
|
|

01-30-2006, 10:41
|
 |
Member
|
|
|
|
nem ide tartozik, de valami nem smakkol most a játékban... éjjel kimaradt 3 körváltás és a készültségem pl most sem emelkedik azóta sem...
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules