|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
|
View Poll Results: Szerintetek jó ötlet a minimál ár?
|
|
Igen
|

|
8 |
32.00% |
|
Nem
|

|
17 |
68.00% |

11-04-2009, 20:19
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sataniac
Ha jelen esetben véletlenül kiderülne melyik 4 ori (tfh csak 4 volt) csinálta a dolgot, akkor azért érdekelne, hogy mit tenne az admin ha egy "kicsit" bántaná őket mondjuk 30-35 ország. Egyszerre..... nos szerintem előbb kerülnének anarchba ezek a csúnya, gonosz országok akik bántják a szegény kis orikat mint akik egy egész csoportot szivattak meg....
|
Ez természetes, hiszen amit az adott 4 ország csinált, az szabályos, amit a 30-35, azt pedig tiltják a szabályok.
Szabályos játékért nem kerül anarchba senki.
|

11-04-2009, 20:35
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A második, amikor olyan mennyiségeket szeretne valaki egy országgal termelni, ami nem természetes. Ez főleg anarchban jelentkezik, vagy a normál csoportok nagyon topjaiban, ahol a távolság nyújtotta védelem miatt amúgy teljesen életképtelen országokkal például valaki csak tekercseket ír, és olyan mennyiséget szeretne írni, ami teljesen nonszensz. Ennek nincs semmi "következménye", csupán van egy határ, ami fölött nem fog tudni írni, vagy katonát képezni stb, egyszerűen azért, mert az a mennyiség már nem a játék normál menetét szolgálja, és nem arra használja a játékot, amire való.
|
Kiemelném: "már nem a játék normál menetét szolgálja, és nem arra használja a játékot, amire való"
Quote:
Originally Posted by Ati
A harmadik pedig az, amikor a játék normál funkcióit használja olyan módon, amivel másoknak kellemetlenségeket okoz.
|
Majd ezután:
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez természetes, hiszen amit az adott 4 ország csinált, az szabályos
|
Csak én érzem, hogy ez inkonzisztens?
|

11-04-2009, 20:47
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 83%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sataniac
Kiemelném: "már nem a játék normál menetét szolgálja, és nem arra használja a játékot, amire való"
Majd ezután:
Csak én érzem, hogy ez inkonzisztens?
|
Nem, nem csak Te erzed, sztem is ellentmondo... amugy nagyon orulok h nyitottatok ezt a topicot, mindazokutan amik ma tortentek "egy bizonyos csoportban" Bahianal...
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules