|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |

11-01-2009, 00:27
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by szamóka
Az sem mellékes, hogy ott van mit veszítenie egy szurkolónak, ha nem mehet el a meccsre. Színvonal, hangulat, ilyesmi.
|
De melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? 
A színvonal nem számít ám annyira, mint amennyire hangsúlyozzák. A Bundesliga nem a legnagyobb durrantás, mégis oda járnak a legtöbben élőben meccset nézni a világon (!). A portugál liga sokkal jobb, mint a magyar, mégis haldoklik.
Szóval a színvonal szerintem nem a meghatározója ennek.
Annál inkább a másik, amit mondasz, a hangulat!
És ide illik az első kérdésem: melyik volt előbb?
Először hangulat kell, hogy kimenjenek az emberek, vagy ki kell menniük az embereknek, hogy hangulat legyen? Szerintem a második, épp ezért kell a nem odavalókat kitakarítani, hogy legalább kimehessenek a normális emberek.
Sok meccsen voltam már, ahol színvonal nem nagyon volt, hangulat viszont annál inkább, és azért érdemes lehet kimenni.
Persze nem állítom, hogy a színvonal indifferens, mert egyáltalán nem, de nagyon király hangulatú meccsekhez és telt házakhoz nem kell egetverő színvonalat produkálni
ui: emlékszem, mikor 10-12 éve kimentünk Stadler meccsekre, és 10ezren együtt fogtuk a fejünket, hogy mekkora kétballábas bunkó már ez a Jeremejev, vagy Nicsenko, és ugyanakkor nem mentünk ki egy Stadler - Fradi meccsre, mert senkinek nem hiányzott, hogy belénk kössenek valami ősemberek 
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
Last edited by Von; 11-01-2009 at 00:39..
|
The Following 2 Users Say Thank You to Von For This Useful Post:
|
|

11-01-2009, 09:20
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Először hangulat kell, hogy kimenjenek az emberek, vagy ki kell menniük az embereknek, hogy hangulat legyen?
|
Természetesen az emberek nélkül nincs hangulat, de ha egy embert kitiltanak a lelátóról, a többi 40-60k még gondoskodik a hangulatról. Ellenben az az egy ember örökre lemondhat az élményről.

11-01-2009, 15:24
|
 |
Member
|
|
|
|
http://www.pepsifoci.hu/node/47739
Idézek a videókon reklámozott 1899.hu-n megjelent szurkolói közleményből (adott esetben érdemes végigolvasni az egész cikket, nekem nem volt hozzá gyomrom):
"Felvet?dik a kérdés, hogy ilyen mérték? reakciót kiválthat-e az elkeseredettség? A válaszunk, hogy még nagyobbat is!"
De most komolyan: miért kell megvárni, amíg megint megverik valamelyik ellenfél csapat játékosait (esetleg a sajátjaikat), vagy szétrombolják valamelyik stadiont? Ezeket(!) kitiltani? A francért nem lehet nekizavarni az ilyeneknek pár rendőri rohamosztagot. Ja, hogy ez sérti az emberi jogaikat? Majd lesznek jogaik, ha emberként viselkednek!
Aczél Zoltán, a DVTK vezetőedzőjének nyilatkozata: "Ezt a mérkőzést biztosan nem játsszuk újra, akármilyen határozatot is hoz az MLSZ, mert én nem hozom még egyszer ide a csapatot. Persze mást elképzelni sem tudok, mint azt, hogy megkapjuk a három pontot, de ha mégsem, akkor 3-0 a Fradinak, mert mi nem jövünk el."
"...A legnagyobb baj az, hogy olyan emberek csinálják a balhét, akiknek a labdarúgáshoz semmi közük nincs, és amíg ezt nem oldja meg a Ferencváros, soha nem lesz jó csapatuk."
Igaza is van!
Last edited by BeeLord; 11-01-2009 at 15:26..
|
The Following User Says Thank You to BeeLord For This Useful Post:
|
|

11-01-2009, 18:02
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
|
|
A Bari magyar utánpótlás-válogatott futballistája, Koman Vladimir neve is szerepel aközött a negyven jelölt között, akik közül kiválasztják a 2009-es év legjobb 21 éven aluli futballistáját. A díjat az olasz Tuttosport szervezi.
http://www.tuttosport.com/sondaggi/c...OLDEN+BOY+2009
Szavazzatok!!!
Többször is lehet...
Last edited by Pool; 11-01-2009 at 18:09..
|

11-01-2009, 18:13
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
|
Látszik, a Dzagoev srác elhúzott kissé 
|

11-01-2009, 18:23
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alg
Látszik, a Dzagoev srác elhúzott kissé 
|
van pár orosz
|

11-03-2009, 02:17
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Fradi szurkolói megint meg csinálták...de erről ennyit is
Amúgy az angol példára meg annyit, hogy idén is rögtön megvolt már a balhé az első fordulókban pl a Millwall és az ősi riválisa meccsén. De nagy általánosságban ott már inkább meccs elött és után az utcán rendezik le a balhét, annyi hogy nem stadionokat vernek szét, hanem melette a várost, de ugyanúgy megvan a huliganizmus ott is. Lehet itt is ez lenne, ha végre focit lehetne látni a lelátóról, mert az lekötné a szurkolók figyelmét a meccs idejére
az elöző videók közé ez is beillik (sajnos  ), ha valaki strandlabdát adna nekem karácsonyra esetleg, ne lepödjön meg ha arcon csapás lesz a hála...
http://www.youtube.com/watch?v=vg9kybKbG1E
Last edited by Kutyuleee; 11-03-2009 at 02:26..
|

11-10-2009, 20:47
|
 |
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
A Bari magyar utánpótlás-válogatott futballistája, Koman Vladimir neve is szerepel aközött a negyven jelölt között, akik közül kiválasztják a 2009-es év legjobb 21 éven aluli futballistáját. A díjat az olasz Tuttosport szervezi.
http://www.tuttosport.com/sondaggi/c...OLDEN+BOY+2009
Szavazzatok!!!
Többször is lehet...
|
Koman a 3. helyen eddig, de nagyon elhúzott az első kettő... 
|

11-10-2009, 20:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Egyébként gondoltam arra, hogy rászánok néhány órát és beszavazgatom az első helyre a mi fiúnkat, de amikor megláttam hogy a szavazatok száma meghaladja a 140k-t, akkor hirtelen letettem a szándékomról... 
Viccen kívül megérdemelné Vladimir. Meggyőződésem, hogy ha bejutottunk volna a döntőbe ( amihez csak az első félidőt kellett volna komolyabban venni Ghána ellen ) akkor ő lett volna aki a torna legjobb játékosa címet is megkapja... De így Adiyah kapta ugye, ő viszont sehol sincs a szavazásban, ami azért árulkodó, bár kétség kívül ő is nagyszerű játékos és szép jövő állhat előtte.
|

11-10-2009, 21:10
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Karvaly
Egyébként gondoltam arra, hogy rászánok néhány órát és beszavazgatom az első helyre a mi fiúnkat, de amikor megláttam hogy a szavazatok száma meghaladja a 140k-t, akkor hirtelen letettem a szándékomról... 
Viccen kívül megérdemelné Vladimir. Meggyőződésem, hogy ha bejutottunk volna a döntőbe ( amihez csak az első félidőt kellett volna komolyabban venni Ghána ellen ) akkor ő lett volna aki a torna legjobb játékosa címet is megkapja... De így Adiyah kapta ugye, ő viszont sehol sincs a szavazásban, ami azért árulkodó, bár kétség kívül ő is nagyszerű játékos és szép jövő állhat előtte.
|
Próbáltam én is többször szavazni, de ellenőriztem a szavazatok számát és csak egyszer számolta hozzá 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|