Azt hiszem itt elfér
Kaptam egy e-mailt, de nem nagyon értettem, ezért nem is foglalkoztam vele.
Quote:
Feladó: OTP Bank <service@otp.hu> (Felvétel a címjegyzékbe)
Címzett: undisclosed-recipients:,
Tárgy: Fontos!
Érkezett: 10:44
Fontosság: Sürgős levél
Ez a hivatalos értesítést arról, hogy a hitelkártyáját korlátozott volt. A közelmúltban felülvizsgálták a kártyát, és úgy tűnik, hogy a vele kapcsolatban álló több mint 1 számlák. Összekapcsolja a hitelkártya több sokszoros számlák szigorúan tilos, és azt is törvény bünteti. Ön most már felkérték, hogy nyújtson információkat a hitelkártyáját. Az OTP Bank azonnal kivizsgálja az ügyet, és ha a vizsgálatot az Ön javára fogjuk visszaállítani a fiókját. Hogyan állíthatom vissza a számláját?
#
Hogyan állíthatom vissza a számláját?
Kattintson ide , és végezze el a lépéseket, hogy eltávolítsa korlátozásokat.
|
Kicsit Pepás a fogalmazás
(ugye Remy?)
A lényeg, hogy most olvastam a barikádon egy cikket, ami ide kapcsolódik
Quote:
Figyelem! Csalók az OTP nevében, e-mailen kérnek adatokat
2009-10-27 16:19 barikád.hu
Csalók próbálnak visszaélni az OTP Bank nevével ismeretlen eredetű elektronikus levelekben, amelyek némelyikében latin és cirill betűk keverednek - közölte a bank kedden.
Közleményében az OTP felhívja ügyfelei figyelmét, hogy semmilyen módon ne reagáljanak a szövegre, mert a bank soha nem kért és nem kér e-mailben ügyféladatokat, és erre rendszeresen felhívja a figyelmet honlapján is.
Az OTP Bank a mostani visszaélési kísérlet kapcsán már megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket és jogi lépéseket.
Az MTI információi szerint az elektronikus levél "Fontos!" megnevezéssel service@otp.hu címről érkezik. A levél kinyitása után kéri az azonosító adatokat, beleértve a PIN kódot is.
mti - barikád.hu
|
Én nem dőlök be ilyeneknek, de gondolom nem poénból hívják fel az emberek figyelmét.
Biztos van olyan, aki ezt benyalja.