|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Változtassunk e a piac működésén a piaci "átutalások" megszűntetése érdekében?
|
Ne. Teljesen jó így ahogy van. Aki tud utalni az utaljon.
|

|
31 |
58.49% |
Igen. Vezessünk be 24 órás átlagfigyelést a piaci árukra és az átlagár legyen a max értékhatár.
|

|
0 |
0% |
Igen. Vezessünk be 24 órás átlagfigyelést és a fölötte kitett áruk után fizessen mindenki "adót".
|

|
2 |
3.77% |
Igen. Vezessünk be 24 órás átlagfigyelést és az átlagáron a Császár tegye ki a "saját termelését".
|

|
7 |
13.21% |
Igen. Vezessünk be a Hódító minden csoportjára érvényes közös piacot.
|

|
13 |
24.53% |

06-06-2006, 18:12
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Mitől számítana bele az átlagárba az uton lévő cucc? Még nincs is ilyen fogalom, hogy átlagár!
A fenti kifogásod picit barátibb hozzáállással így hangzana:
Ha ez az 5let be lesz vezetve, figyelni kell arra, hogy csak a körváltáskor piacon ténylegesen kinnlévő áruk számítsanak bele az átlagárba.
|
jó akkor javasold azt, de mi az , hogy nincs ilyen fogalom, hogy átlagár??
olvass súgót! le van írvam hogy az átlagár 2x esnénél drágábban kiarakott cuccok elvesznek..
sazl már bocs, de az átlagár fogalom létezik 
|

06-06-2006, 18:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
sazl már bocs, de az átlagár fogalom létezik 
|
Két azonos nevű fogalom között is lehet különbség 
Az a fajta 24 körre vetített átlagár amiről beszélünk egy ideje nincs jelenleg. Lehethogy körváltáskori prompt átlagár létezik, de ezt senki sem ismeri és nemis ugyanaz mint amiről szó van 
|

06-07-2006, 22:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Az összesített piacra szavaztam, mert így nem lenne csillagászati ár a kis létszámú csoportokban ahol akinek van bányája, az az úr, és az 5. szinten is használhatóbb lenne a piac, ahol úgyis 1-2 bányával is meg tudja termelni az ember az építési költségeket... valamint ez talán már hozna akkora nyűzsgést a piacon, hogy nem lehetne utalni vagy a felvásárlás pokoli összegeket emésztene fel. (mert ügye nem lenne olyan árú amiből nincs tonnaszámra)...
de ez az ötlet nem vezet nálam nagyon a "ne változtassunk semmit" előtt, de ez talán jobb lenne. a többi ötlet szerintem nem jobb a jelenlegi 'vadpiacoknál'...
Last edited by Senki; 06-07-2006 at 22:35..
|

06-07-2006, 23:53
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Én is a közös pijacra szavazok... de az lenne a legjobb, ha minden csoportnak piaca 1 lenne...
A negativum az, hogy igy minden nyersanyag baromi olcsó lenne az 5/-es orik miatt.
A másik negativum meg az, hogy igy tudnánk utalni alulról az 1-be és vissza pénzt, sereget mindent ami kell... (persze ez néha jó is lenne) 
|

06-07-2006, 23:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Hát nem hiszem hogy olyan könnyű lenne. így is sokszor az A piacán az orrom elől tűnik el amit meg akarok venni. gondold el ezt összenyitva a nagyon nagy létszámú csoportokkal... ami kimegy a piacra az 5percen belül gazdára is talál valahol szerintem... 
|

06-08-2006, 10:54
|
Member
|
|
|
|
A közös piac uge csak vicc....ekkora marhasagot.
A piac lenyege hogy akar el is fogyhat onnan valami, de egy közös piac eseten sose lesz ilyen.Tele lesz termelo orikkal az egesz csoport.Pl
felmegyek 5 ös csopiba 1500 hekire es nekiallok termelni.Az összes többi orimban nem kell semmi termelés...
Minden csopiban 1 piac es ahhoz kell alkalmazkodni...
|

06-08-2006, 12:08
|
Member
|
|
|
|
egy alternativa:
ÉS mi lenne ha a közös piac az adott szintre lenne beállítva: szóval szintenként 1 piac, így a csoportok között nem lennének akkora különbségek, viszont akkor pl a drágakő ára is szintre vonatkozna. Így az ötös csopikban nagy váltás lenne néhol, a magasabbak kevésbe lennének érintve...
Tovább mennék: szűkitsük ezt csak az 5ös szintre, ott amugyis csak egy orija lehet bárkinek, így nem tud táporit tartani...
Last edited by Steve; 06-08-2006 at 12:16..
|

06-08-2006, 12:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
A közös piac uge csak vicc....ekkora marhasagot.
A piac lenyege hogy akar el is fogyhat onnan valami, de egy közös piac eseten sose lesz ilyen.Tele lesz termelo orikkal az egesz csoport.Pl
felmegyek 5 ös csopiba 1500 hekire es nekiallok termelni.Az összes többi orimban nem kell semmi termelés...
Minden csopiban 1 piac es ahhoz kell alkalmazkodni...
|
Ezzel teljesen egyet értek... a közös piac a hódító rendszere miatt alapvetően nem működhet jól...
És születnek emberek.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|