Egy kis külföld:
Nem túl biztató hangulatjelentést ad Németh Norbert, az orosz Tom Tomszk magyar légiósának legújabb bejegyzése a Nemzeti Sport blogzónáján vezetett személyes naplójában.
- Továbbra sem tudok jó hírrel szolgálni a klubom helyzetével kapcsolatban: senki semmit nem fordít le nekem, így kicsit értetlenül érzem magam. Tomszkban van egy tolmács, aki oroszról angolra fordított – korábban sokat segített nekem –, de arra nem volt pénz, hogy velünk utazzon. Továbbra sincs fizetés – még az a szerencse, hogy a családnak hagytam elég pénzt otthon, így nincs gondjuk. Én viszont egy üveg kólát sem tudok megvenni…Jelenleg az FK Moszkva stadionjában edzőtáborozunk. Normális helyen készülünk, ezzel nincs baj, de így nehéz a futballra koncentrálni. Mindenki teszi a dolgát, játsszuk az edzőmeccseket, ám nehezíti a helyzetünket, hogy közben arról beszélnek a sajtóban, mekkora adósságot halmozott fel a klubunk és hogy bizonytalan a jövő. Az edzőtáborban mindent megtettem, igyekeztem újra bizonyítani, hogy helyem van a kezdőcsapatban. Továbbra is gőzerővel azon leszek, hogy számításba vegyen az edzőm. Igaz, azt még nem tudjuk, végigjátsszuk-e egyáltalán az idényt.
|