|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szavazás A megbeszélt téma szavazása. Moderált topic, a beírások csak a szavazás lezárulta után jelennek meg. |

05-31-2006, 10:55
|
Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 99%
|
|
6. Bárki bármikor kérhesse a SAJÁT klánjának a pontszám-aktualizálását INGYEN, de X körönként csak egyszer.
Én erre szavazok hogy megadjuk az esélyt a visszatámadásra.Akik viszonylag kisebbek ugyis kell körönként távolba nézniük akkor pedig legyen ez így mindenkinek ,ne legyen az hogy én fényévekre vagyok mindenkitől elég 2-3 körönként benéznem,ha már klán akkor legyenek aktívak a tagok és ne érezze senki magát biztonságban.
|

06-01-2006, 11:03
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Sziasztok!
Én a következőre szavaznék: "Legyen 2 kör között (mondjuk félkor) mégegy klánpontlista rendezés."
Mégpedig azért, mert: így egyrészt továbbra is teljesen kiszámítható marad a pontlista frissítés, nem fog egyetlen klán sem hirtelen a semmiből "előtűnni".
másrészt így a megtámadott klánnak is van esélye fél órával később ráállni a támadóra és csatát indítani. (bár a 2körre kerülést nagyon könnyen ki lehet védeni a támadónak, ez tény)
harmadrészt, így a támadó és a visszatámadó serege is egyaránt 3körig van összesen úton, miközben (elvileg) mindkét klán pontja fog változni (beverik). így azért nehéz egy harmadik klánnak közbeszólni, bár egyénileg egyáltalán nem lehetetlen.
Ez a megoldás nem tökéletes, de a felsoroltak közül a legjobb szerintem. Ha így marad ahogy van, az nem jó. A 10 másodperces szünettel az a baj, hogy így a visszatámadó 4 teljes körre küldi ki a seregét, nagy az esély, hogy egyéniben, de még akár klánban is nevetve beverjék közben.
A manuális frissítés pedig szerintem a lehető legrosszabb. Ki lett már fejtve miért van annak a legnagyobb esélye, hogy a támadni hajlandó klán bukni fog végül. Nomeg, nem utolsó sorban: ez egy stratégiai játék, és mint ilyen egyrészt a kiszámíthatóságon is alapszik. A manuális frissítéssel ez megszűnik.
|

06-01-2006, 13:33
|
Senior Member
|
|
|
|
6. Bárki bármikor kérhesse a SAJÁT klánjának a pontszám-aktualizálását INGYEN, de X körönként csak egyszer.
Átlagos klán vagyunk az én megítélésem szerint, olyan fajta, amiből talán a legtöbb van, eltekintve az egyszemélyes klánoktól. Nem engedhetünk meg magunknak milliárdokat egy támadásra, vagy esetleges védekezésre. Nem beszélve arról, hogy nekünk 2-4 klán folyamatosan két körre van 
A nagyklánoknak viszont alighanem mindegy, hogy ingyen, vagy pénzért megy-e a dolog, mert sokkal nagyobb kerettel dolgoznak. Ha fizetni kell a frissítésért, az vagy értelmetlenül alacsony összeg lenne, vagy a kis klánokat hozná hátrányba.
|

06-01-2006, 22:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Hi all!
Én az 1-re szavaznék. Ettől függetlenül a 2. pontot is elfogadhatónak tartom , de ez a szabadon kérhető klánpontlista változtatás nem egy túl jó dolog.
Többek között a kisebb egymáshoz közel eső klánoknál, egy bontással is oda lehet kerülni a másik klánhoz. A támadó klán megteheti, mert van pénze, aktualizálja a klánpontlistát kör előtt, majd támad is. A másik klánnak semmi esélye sem marad.
Kicsit arról szól nekem a szavazás és a többi felvetés, hogy most egyesek erőssen félnek, hogy megtámadják őket. Pedig ettől megy a játék, nem attól, hogy a bevédett betámadhatatlan orijainkkal elvagyunk mint a befőtt.
A többi pontot nem is igazán értem, mi az, hogy bármikor kérhetem a saját klánom pontjainak aktualizálását??? A többi klán meg ott marad ha ők nem kérik??? Már ne haragudjatok de a 3. ponttól lefelé, ritkán halottam ilyen butaságokat.
Zoli
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|