|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

06-26-2009, 15:46
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha van egy 6000 forintos csekked, akkor fogj egy ezrest, és az "aprót", és fizess azzal.
De azt hiszem, hogy ezt sem lehet. Mintha lenne valami az üzletszabályzatban arról, hogy maximum hány darab érmével fizethetsz egyszerre. Régen mintha legalábbis lett volna. De lehet, hogy keverem már a parkolóautomatákkal, múltkor ott szívtam...  Gondoltam felhasználom az összegyűlt 5 forintosaimat, erre kiderült, hogy max 20 érmét dobhatok be fizetésenként...
|
A régi szép időkben én rendszeren álltam a pulthoz a boltban párszáz 1 és 2 forintossal, kicsit csúnyán néztek rám, de kifizethettem azzal is 
---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő  (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
|

06-26-2009, 15:50
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ildee
A régi szép időkben én rendszeren álltam a pulthoz a boltban párszáz 1 és 2 forintossal, kicsit csúnyán néztek rám, de kifizethettem azzal is 
|
De mindezeket figyelembe véve ugye elég mókás, hogy ha meg azért gyűjtöd, hogy beolvasszad, akkor azért is Te vagy a hibás, mert nem rendeltetésszerűen használod. Így felmerül a kérdés, hogy akkor mégis mi a fenét csináljon vele az ember. 
|

06-26-2009, 15:54
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Menjetek ki a piacra, ott meg direkt orulnek is az apronak.... A multkor direkt kertek tolem, hogy aproval fizessek...
19 db 20-assal fizettem, ugy pakolasztam ki 5-osevel a ketkaru merlegre, mint a pokerben a zsetonokat... Mondtam is, hogy emelek 19-el...
A piacos srac is csak mosolygott 

06-26-2009, 15:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Menjetek ki a piacra, ott meg direkt orulnek is az apronak.... A multkor direkt kertek tolem, hogy aproval fizessek...
19 db 20-assal fizettem, ugy pakolasztam ki 5-osevel a ketkaru merlegre, mint a pokerben a zsetonokat... Mondtam is, hogy emelek 19-el...
|
Ő meg tartotta másfél kiló paradicsommal?  
|

06-26-2009, 15:59
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Ő meg tartotta másfél kiló paradicsommal?  
|
A markát tartotta...  De mar nem emlekszem mit vettem 

06-26-2009, 15:56
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
Itt nem 19 darab érméről volt szó. 
|

06-26-2009, 16:01
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Itt nem 19 darab érméről volt szó. 
|
Hat szep lassan... Eleg hamar el lehet vasarolni 5k forintot a piacon, hidd el.... 

06-26-2009, 16:02
|
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
|
Jópár évvel ezelőtt, amikor még csak háromezer-valahányszáz forint volt a buszbérlet, 100 Ft-osokkal szerettem volna fizetni. A pénztáros hölgynek elkerekedett a szeme (pedig nem is párszáz érméről van szó  ), és jó hangosan azt mondta a munkatársainak: -"Ide nézzetek, mivel akar fizetni az úr...!"
Erre azt feleltem neki: - "Mi a probléma? Ez a Magyar Köztársaság hivatalos pénzeszköze. Talán nem akarja elfogadni?" Erre már nem szólt semmit, elvette a pénzt és odaadta a bérletet.
De azért hihetetlen, hogy Magyarországon nem lehet magyar pénzzel fizetni... 
|

06-26-2009, 16:06
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rynok
Jópár évvel ezelőtt, amikor még csak háromezer-valahányszáz forint volt a buszbérlet, 100 Ft-osokkal szerettem volna fizetni. A pénztáros hölgynek elkerekedett a szeme (pedig nem is párszáz érméről van szó  ), és jó hangosan azt mondta a munkatársainak: -"Ide nézzetek, mivel akar fizetni az úr...!"
Erre azt feleltem neki: - "Mi a probléma? Ez a Magyar Köztársaság hivatalos pénzeszköze. Talán nem akarja elfogadni?" Erre már nem szólt semmit, elvette a pénzt és odaadta a bérletet.
De azért hihetetlen, hogy Magyarországon nem lehet magyar pénzzel fizetni... 
|
Ja hát ha kicsivel fizetsz az a baj, ha meg 20000essel akkor meg nem akarnak visszaadni, sőt már 5000nél is ez van   
---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő  (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
|

06-26-2009, 16:07
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Igen, elég fura ez a "ne fizessünk bankkártyával", de "ne fizessünk kis pénzzel se," és "ne fizessünk nagy pénzzel se", és "utalni hogy képzeli"... 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|