|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

05-18-2009, 21:23
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Debilke
a verbális csata nem egyenértékű a fenyegetéssel 
|
Akkor meg semmi értelme nem volt felhoznod,mert itt fenyegetésről volt szó...
|

05-18-2009, 21:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Debilke
nem, a játék a stratégiáról szól, amibe belefér egy verbális csata is 
pókerben sem mindig az nyer, akinek jó lapjai vannak 
|
Ebben is van igazsag egy kis szajkarate belefer. De belegondolva mindket dolog szanalmas, valakit torlesig utessel fenyegetni es a supporthoz rohangalni is. Lehet, hogy en vagyok szerencses, de eddig a haboruk tobbseget sikerult jo hangulatban lezarni kimeneteltol fuggetlenul.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

05-19-2009, 00:24
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Úgy érzem nagyon elmegyünk egy olyan irányba,ahova kevés kivétellel senki nem szeretne elmenni.. ez szomorú 
|

05-19-2009, 00:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Amúgy az ilyen üzikkel az a baj, hogy legtöbbször olyan leharcolt országoktól kaptam, akiken már párszor átgyalogoltam. soxor nem az üzenet küldője veri törlésig a másikat, hanem éppen még vesztes fél, fokozza tovább a kárt.
Anno még amikor egyszer voltam mf-ként egy szövi belémkötött egy fosztás miatt... 1vmit is érő játékos volt köztük, meg 3 nagyszájú. picit idegelt amikor már 14x végig gyalogoltam 3orin is, és még mindig olyanokat küldözgetnek hogy úgyis addig ütnek amig mozgok, meg hogy majd elkopik a seregem. mindezt úgy,hogy csak tolival "tudtak" ártani, és óriás voltam... ezekután kiküldtem még 2-2sereget a széttépázott orijukra és töröltek is... a 3.ori pedig leszabizott,de irtam neki, hogyha esetleg végre nem akarja szétveretni az oriját, akkor kössünk mnt-t és mindentovábbi nélkül segitek,hogy mit kéne tennie... el is fogadta késöbb a segitséget. a 4.meg egy torony ijjas beton elf volt, de ő nem is irogatott hülyeségeket, meg nem is csesztetett... és itt pl nem azt volt a célom,hogy törlésig üssem őket, és tulajdonképpen nem is a haszonszerzés, egyszerüen csak annyi, hogy leállitsam az értelmetlen tolvajakcióikat és a nagypofáju üzeneteiket... ez nem fér bele sztem a haszonszerzés kategóriába, de sztem senki nem mondhatja azt,hogy ezzel szabályt szegtem volna, hiszen az üzeneteik, és az értelmetlen tolvajakcióikkal, még mindig azt jelezték,hogy nem adták fel, a háború még tart.
És ami miatt nem tudok egyetérteni ezzel a csak haszonszerzés dologgal az az, hogy a legtöbb tényleges háború sem arról szól itt. egy szövi háborúban nem elsősorban arról van szó,hogy most elvegyük a földjüket, vagy lefosszuk az összes pénzüket, hanem pusztán arról,hogy kiderüljön melyik szövi bizonyul jobbnak a játékban. és itt nagyon komoly mészárlások,pusztitások vannak, amiknek semmi köze a földszerzéshez, pusztán ahoz, hogy elismerje a másik "igen ti voltatok most a jobbak", és ezt újrajátszák majd máshol, nagyobb tapasztalattal... a legtöbb szövinek mindig vannak állandó ellenlábasai akivel háborúba szállnak csak azért mert az ő országaik. és itt kifejezetten arra megy ki a játék,hogy a másik elszabizzon,újrázzon, vagy elismerje a vereségét... talán már ez sem fér bele a játékba??? pedig sztem a játék egyik nagyon élvezetes része, amikor egy szövetség üldöz egy másikat, akár szinteken keresztül 
|
|

05-23-2009, 14:27
|
Administrator
|
|
Activity: 23%
Longevity: 100%
|
|
Kersekedelmi forgalomban kapható szabvány autós egészségügyi csomagot bontottam ma ki... Néztem, hogy jé, betettek egy 10-es csomag papírzsepit is, milyen rendesek.  Végülis az bármikor jól jöhet, ha rájön az emberre az orrfolyás.  Aztán olvasom a tartalomjegyzéket... ez szerintük a 10 darabos kéztörlőkendő... Így már nem olyan vicces, így már inkább tűnik extra-spórolásnak... 
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

05-28-2009, 08:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Miért van az hogy a HP nyomtatómat a gépem látja de a saját sofverje nem????
|

05-28-2009, 15:16
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Gondolom be volt kapcsolva a HP blablabla automatikus frissítése. Telepítsd újra a nyomtatószoftvert nálam anno bevált.

05-28-2009, 23:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Grrr... mikor lesz már vége a havasesönek?plusz 3 felett van a hömérséklet és havasesö esik.    És még ne dühöngjek.
|

06-11-2009, 16:44
|
 |
Member
|
|
|
|

06-11-2009, 16:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
|
Mert tanár és a hallgatók felett áll, és mert megteheti és meg is teszi... csak ezért 
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|