Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 05-18-2009, 21:23
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Debilke View Post
a verbális csata nem egyenértékű a fenyegetéssel
Akkor meg semmi értelme nem volt felhoznod,mert itt fenyegetésről volt szó...
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-18-2009, 21:24
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Debilke View Post
nem, a játék a stratégiáról szól, amibe belefér egy verbális csata is
pókerben sem mindig az nyer, akinek jó lapjai vannak
Ebben is van igazsag egy kis szajkarate belefer. De belegondolva mindket dolog szanalmas, valakit torlesig utessel fenyegetni es a supporthoz rohangalni is. Lehet, hogy en vagyok szerencses, de eddig a haboruk tobbseget sikerult jo hangulatban lezarni kimeneteltol fuggetlenul.

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Reply With Quote
Old 05-19-2009, 00:24
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 15%
Longevity: 94%

Úgy érzem nagyon elmegyünk egy olyan irányba,ahova kevés kivétellel senki nem szeretne elmenni.. ez szomorú

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Old 05-19-2009, 00:48
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Amúgy az ilyen üzikkel az a baj, hogy legtöbbször olyan leharcolt országoktól kaptam, akiken már párszor átgyalogoltam. soxor nem az üzenet küldője veri törlésig a másikat, hanem éppen még vesztes fél, fokozza tovább a kárt.

Anno még amikor egyszer voltam mf-ként egy szövi belémkötött egy fosztás miatt... 1vmit is érő játékos volt köztük, meg 3 nagyszájú. picit idegelt amikor már 14x végig gyalogoltam 3orin is, és még mindig olyanokat küldözgetnek hogy úgyis addig ütnek amig mozgok, meg hogy majd elkopik a seregem. mindezt úgy,hogy csak tolival "tudtak" ártani, és óriás voltam... ezekután kiküldtem még 2-2sereget a széttépázott orijukra és töröltek is... a 3.ori pedig leszabizott,de irtam neki, hogyha esetleg végre nem akarja szétveretni az oriját, akkor kössünk mnt-t és mindentovábbi nélkül segitek,hogy mit kéne tennie... el is fogadta késöbb a segitséget. a 4.meg egy torony ijjas beton elf volt, de ő nem is irogatott hülyeségeket, meg nem is csesztetett... és itt pl nem azt volt a célom,hogy törlésig üssem őket, és tulajdonképpen nem is a haszonszerzés, egyszerüen csak annyi, hogy leállitsam az értelmetlen tolvajakcióikat és a nagypofáju üzeneteiket... ez nem fér bele sztem a haszonszerzés kategóriába, de sztem senki nem mondhatja azt,hogy ezzel szabályt szegtem volna, hiszen az üzeneteik, és az értelmetlen tolvajakcióikkal, még mindig azt jelezték,hogy nem adták fel, a háború még tart.

És ami miatt nem tudok egyetérteni ezzel a csak haszonszerzés dologgal az az, hogy a legtöbb tényleges háború sem arról szól itt. egy szövi háborúban nem elsősorban arról van szó,hogy most elvegyük a földjüket, vagy lefosszuk az összes pénzüket, hanem pusztán arról,hogy kiderüljön melyik szövi bizonyul jobbnak a játékban. és itt nagyon komoly mészárlások,pusztitások vannak, amiknek semmi köze a földszerzéshez, pusztán ahoz, hogy elismerje a másik "igen ti voltatok most a jobbak", és ezt újrajátszák majd máshol, nagyobb tapasztalattal... a legtöbb szövinek mindig vannak állandó ellenlábasai akivel háborúba szállnak csak azért mert az ő országaik. és itt kifejezetten arra megy ki a játék,hogy a másik elszabizzon,újrázzon, vagy elismerje a vereségét... talán már ez sem fér bele a játékba??? pedig sztem a játék egyik nagyon élvezetes része, amikor egy szövetség üldöz egy másikat, akár szinteken keresztül

Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to Kutyuleee For This Useful Post:
Old 05-23-2009, 14:27
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 23%
Longevity: 100%

Kersekedelmi forgalomban kapható szabvány autós egészségügyi csomagot bontottam ma ki... Néztem, hogy jé, betettek egy 10-es csomag papírzsepit is, milyen rendesek. Végülis az bármikor jól jöhet, ha rájön az emberre az orrfolyás. Aztán olvasom a tartalomjegyzéket... ez szerintük a 10 darabos kéztörlőkendő... Így már nem olyan vicces, így már inkább tűnik extra-spórolásnak...
Old 05-28-2009, 08:23
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Longevity: 99%

Miért van az hogy a HP nyomtatómat a gépem látja de a saját sofverje nem????
Reply With Quote
Old 05-28-2009, 15:16
szamóka's Avatar
szamóka szamóka is offline
Member

Longevity: 99%

Gondolom be volt kapcsolva a HP blablabla automatikus frissítése. Telepítsd újra a nyomtatószoftvert nálam anno bevált.
Old 05-28-2009, 23:38
Eke's Avatar
Eke Eke is offline
Member

Grrr... mikor lesz már vége a havasesönek?plusz 3 felett van a hömérséklet és havasesö esik.És még ne dühöngjek.

Meduza Electronics
Reply With Quote
Old 06-11-2009, 16:44
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Miért van az, hogy a tanárok mindent megtehetnek? Miért van az, hogy meghirdet egy vizsgát, és cseszik eljönni levizsgáztatni a szerencsétleneket, akik több órán át várják, mint a messiást.
Old 06-11-2009, 16:47
BimmBimm's Avatar
BimmBimm BimmBimm is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Zsáni View Post
Miért van az, hogy a tanárok mindent megtehetnek? Miért van az, hogy meghirdet egy vizsgát, és cseszik eljönni levizsgáztatni a szerencsétleneket, akik több órán át várják, mint a messiást.
Mert tanár és a hallgatók felett áll, és mert megteheti és meg is teszi... csak ezért

BimmBimm (#233333)

Éplista számító
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules