Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok

View Poll Results: Melyik ötleteteket tartanád jónak, a hulla erősítésére?
tripla szintenkénti hadibónusz 29 21.64%
dupla szintenkénti hadibónusz 27 20.15%
gyújtás elleni rezisztencia 33 24.63%
minden mágikus és tolvaj akció elleni reziszdetencia (szintenként +5%-ot növekszik) 29 21.64%
férőhelye szintenként +2-vel növekszik 12 8.96%
férőhelye szintenként +10%-ot növekszik 65 48.51%
nem kell erősíteni, vagy ezek közül egyiket se tartom jónak. (alapos kifejtést igényel!!!) 19 14.18%
Multiple Choice Poll. Voters: 134. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-02-2009, 06:03
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by RicsiPi View Post
A gyújtás eltörlésének csak akkor van értelme ha az emberlopást is eltöröljük.
Mert akkor egyszerűen a tolvajakciókkal nem lehet ártást csinálni. Ezt rögtön tovább lehet terjeszteni, hogy a hullára nyitott térkapun keresztül sem a hullát, sem a szövetségeseit nem lehet ártani.
Az emberek visszavándorolnak míg a házak nem épületnek fel maguktól. Szerintem anélkül is lenne értelme, de mindenképp jobb lenne, ha az idő és nyersi szükségletet vinnénk le, vagy valami védelmet (pl.: 10x gyorsabban növekvő autoreziszt) adnánk ellene...100%-os gyújtáselvételt nem támogatom...
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 06-04-2009, 12:10
NZoli NZoli is offline
Junior Member

Longevity: 84%

A 2/B alján, 1000 hektáron van egy hulla országom, felszenvedtem magam eddig, de már várom a tuningot

A mostani bónuszok helyett szerintem is jó lenne, ha ezeket kapná meg:

- 10-szeres autoreziszt tolvajok ellen (gyújtás, emberlopás)
- a hulla térkapuján át csak infózni lehetne a szövetségeseit (vagy fele olyan hatékonyak lennének az ellenük irányuló akciók)
- 50%-kal kevesebb a házak nyersanyagszükséglete és 14(7) kör az építési ideje (vagy 10(5) kör)
- 20 ember/üres hektár
- minden beérkező támadó sereg teljes betegséget kapna
- automata vérszomj, mint eddig
- lakóhely és haderő növelés

Ez utóbbiakra számolgattam kicsit:
Ha 20% lakóhelyet és 30% haderőbónuszt kapna, a támadása 390, a védelme 340 lenne (relatív értékek). A támadás megfelelne egy 45% barakkos gnómnak, de a gnóm védelme jóval nagyobb. Kb ugyanez a helyzet, ha 30% lenne a lakó és 20% a hadibónusza a hullának.
A 30% lakóhely és 30% haderőbónusznál a támadás értéke már 430, a védelemé 375 lenne. Ennek kb egy 55% barakkos gnóm felel meg.
Reply With Quote
Old 06-04-2009, 12:15
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by NZoli View Post
A 2/B alján, 1000 hektáron van egy hulla országom, felszenvedtem magam eddig, de már várom a tuningot

A mostani bónuszok helyett szerintem is jó lenne, ha ezeket kapná meg:

- a hulla térkapuján át csak infózni lehetne a szövetségeseit (vagy fele olyan hatékonyak lennének az ellenük irányuló akciók)
- 50%-kal kevesebb a házak nyersanyagszükséglete és 14(7) kör az építési ideje (vagy 10(5) kör)
- 20 ember/üres hektár

Ez utóbbiakra számolgattam kicsit:
Ha 20% lakóhelyet és 30% haderőbónuszt kapna, a támadása 390, a védelme 340 lenne (relatív értékek). A támadás megfelelne egy 45% barakkos gnómnak, de a gnóm védelme jóval nagyobb. Kb ugyanez a helyzet, ha 30% lenne a lakó és 20% a hadibónusza a hullának.
A 30% lakóhely és 30% haderőbónusznál a támadás értéke már 430, a védelemé 375 lenne. Ennek kb egy 55% barakkos gnóm felel meg.

Ez hihetetlen. Francert kell egy hulye, idiota hullat a gnomhoz hasonlitgatni? Komolyan mondom, nem tudom, mit akartok.

Aztan meg persze, adjunk neki epitesbonuszt is, mint az orknak, es nyersbe se keruljon. Teljesen el vagytok Ti szallva, hihetetlen.

Komolyan mondom, varok mar vegre Atitol egy "vege a gyereknapnak" szeru beirast, mert total teljesen el vannak szallva az emberek, es supermant akarnak csinalni a hullabol.

Ps: Remelem normalisan at lesz gondolva ez az egesz, mert alapjaiban teheti tonkre az eddig nagyon szep jatekegyensulyt. A fedezes is jol el lett rontva (azt is kosz, Xepi!), csak most nem par ember szivja meg, hanem mindenkinek tonkreteszitek a jatekat ha szuperfajt csinaltok a hullabol....

Last edited by Remedy; 06-04-2009 at 12:17..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Remedy For This Useful Post:
Old 06-04-2009, 12:18
Dus Dus is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
- 20 ember/üres hektár
A kijelölt 3 db-ból kapásól csak maximum egyet kapna meg, különben nem lehetne betegég nélkül megfogni...
Reply With Quote
Old 06-04-2009, 12:19
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Ezek kapásból felejtősek.
Old 06-04-2009, 14:14
RicsiPi RicsiPi is offline
Junior Member

Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ez hihetetlen. Francert kell egy hulye, idiota hullat a gnomhoz hasonlitgatni? Komolyan mondom, nem tudom, mit akartok.
Hadi erősítésnél mindenképpen valakihez hasonlítani kell a hullát. Nem lehet a levegőben dobálódzni a számokkal, legyen X % bónusz (hasra ütésre)
A hulla nem egyedül játszik a hódítóban, ezért elég fontos, hogy hadilag hol helyezkedik el a többiekhez képest.
Reply With Quote
Old 06-04-2009, 15:08
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:

Aztan meg persze, adjunk neki epitesbonuszt is, mint az orknak, es nyersbe se keruljon. Teljesen el vagytok Ti szallva, hihetetlen.

Komolyan mondom, varok mar vegre Atitol egy "vege a gyereknapnak" szeru beirast, mert total teljesen el vannak szallva az emberek, es supermant akarnak csinalni a hullabol.
Megindokoltam, arra nem voltál képes reagálni? (lehet, hogy láthatatlan tintával írok...)

Quote:
A fedezes is jol el lett rontva (azt is kosz, Xepi!),
Szívesen!
Az irányszámokat számokat Monró és Wand adták, mindenki helyeselte, de ők sávos rendszerre gondoltak. Már nem emlékszem a konkrét számokra (és nem sikerült megtalálnom az eredeti beszélgetést), de az volt a lényege, hogy 5k hektáronként növekedett volna a költség, így pl egy 4999 hektáros ország fele annyiért fedezett volna, mint egy 5000 hekis. Én semmi mást nem tettem, mint egy képletet adtam az igazságosabb növekményért, és ha jól emélkszem 20k hekiig olcsóbb az én képletem, mint amit Monróék javasoltak.
Mocskolódás helyett kérlek inkább kapd össze magad, és reagálj érdemben pl az én hozzászólásomra!
Old 06-04-2009, 15:11
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Mocskolódás helyett kérlek inkább kapd össze magad, és reagálj érdemben pl az én hozzászólásomra!
Mocskolodasrol szo nincs, nem tudom ez honnan jott le Neked. Ne legyel ennyire erzekeny. Egyszeruen tenyleg idegesit, hogy szuperfajt akarnak csinalni egyesek a hullabol.

Te total a masik vegleten vagy, mint en. Te (nagyon) a kozelebe akarod hozni a tobbi fajnak, en nem. Ez elvi kerdes, ezen sokat nincs ertelme vitazni, szerintem.

Last edited by Remedy; 06-04-2009 at 15:13..
Reply With Quote
Old 06-04-2009, 15:12
sutike31005 sutike31005 is offline
Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by RicsiPi View Post
Hadi erősítésnél mindenképpen valakihez hasonlítani kell a hullát. Nem lehet a levegőben dobálódzni a számokkal, legyen X % bónusz (hasra ütésre)
A hulla nem egyedül játszik a hódítóban, ezért elég fontos, hogy hadilag hol helyezkedik el a többiekhez képest.
Én azt szeretném, ha a hulla építési nyers költsége nagymértékben csökkene.. az a 90% nekem nagyon tetszett (az 50% ot keveslem..)
és, igazából ami érdekelne, hogy a katonaimoráljával lehet-e valamit csinálni, hogy ne zuhanjon nagyon le.. mondjuk lehetne az alapkozeperteke a 85..

Last edited by sutike31005; 06-04-2009 at 21:42..
Reply With Quote
Old 06-04-2009, 15:18
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Mocskolodasrol szo nincs, nem tudom ez honnan jott le Neked. Ne legyel ennyire erzekeny. Egyszeruen tenyleg idegesit, hogy szuperfajt akarnak csinalni egyesek a hullabol.

Te total a masik vegleten vagy, mint en. Te a kozelebe akarod hozni a tobbi fajnak, en nem. Ez elvi kerdes, ezen sokat nincs ertelme vitazni, szerintem.
A mocskolódást a fedezésre értettem, hogy negatívan említesz, az itteni véleményeimmel való értelmes vitatkozás helyett rossz hírbe hozol. Tőled nem esett jól ez a csúsztatás.

A faj többihez való erősítésének okait próbáltam megindokolni, hogy mennyire erős X,Y állapotban, illetve ha már annyira ártható, mint az említett országok, akkor mennyire ne lógjon ki a sorból. De még erre sem válaszolt senki érdemben.
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules