|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |

05-18-2009, 13:58
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Összesen annyian voltak az egész teremben? :-o
|
Jaja. Családias volt a hangulat 
A holnaputánt anno ketten néztük egy ugyanilyen matinén
Mikor idultunk ránétzem a foglalásokra még csak 3-an lettünk volna de pl a Start trek-re addig még senki se foglalt vagy vett jegyet 
|
The Following User Says Thank You to Goldy For This Useful Post:
|
|

05-18-2009, 14:00
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Jaja. Családias volt a hangulat 
A holnaputánt anno ketten néztük egy ugyanilyen matinén
Mikor idultunk ránétzem a foglalásokra még csak 3-an lettünk volna de pl a Start trek-re addig még senki se foglalt vagy vett jegyet 
|
Premierfilmnél, egy termes moziban ez elég érdekes...
Én is voltam már úgy, hoyg össz-vissz 4-em voltunk, de az késő esti kezdés volt. Annyira, hogy elaludt a gépész, úgyhogy mégkésőbb kezdődött... 
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

05-18-2009, 19:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Premierfilmnél, egy termes moziban ez elég érdekes...
Én is voltam már úgy, hoyg össz-vissz 4-em voltunk, de az késő esti kezdés volt. Annyira, hogy elaludt a gépész, úgyhogy mégkésőbb kezdődött... 
|
Azért nem egy terem van... 
|

05-18-2009, 19:45
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Azért nem egy terem van... 
|
Nem? Nekem úgy rémlett. Akkor valami egy...  De mi? Nyelvet nem lehetett választani, azt tudom. De arról Pesten is leszokóban vannak.  Végre egy jó dolog volt, hogy tudott az ember nyelvet gyakorolni, erre most már itt is csak egy-egy kiválasztott mozi adja eredetiben a filmeket, az összes többiben csak szinkronosan mennek. 
|

05-18-2009, 19:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem? Nekem úgy rémlett. Akkor valami egy...  De mi? Nyelvet nem lehetett választani, azt tudom. De arról Pesten is leszokóban vannak.  Végre egy jó dolog volt, hogy tudott az ember nyelvet gyakorolni, erre most már itt is csak egy-egy kiválasztott mozi adja eredetiben a filmeket, az összes többiben csak szinkronosan mennek. 
|
Igen? Felénk leginkább feliratosan és igen mini angol tudásom ellenére is néhol felháborító a szinkron...

05-18-2009, 19:53
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
Igen? Felénk leginkább feliratosan és igen mini angol tudásom ellenére is néhol felháborító a szinkron...
|
Jaja. Régen szinte minden moziban volt szinkronos és feliratos verzió is. Mostanság egy-egy kiválasztott mozi adja az eredetit, a többiben pedig csak magyarul van.
Én eredetiben szeretem nézni a filmeket (ha angolul vannak...  ), ezért ez a moziválasztást erősen korlátozza. 
|

05-18-2009, 19:57
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Jaja. Régen szinte minden moziban volt szinkronos és feliratos verzió is. Mostanság egy-egy kiválasztott mozi adja az eredetit, a többiben pedig csak magyarul van.
Én eredetiben szeretem nézni a filmeket (ha angolul vannak...  ), ezért ez a moziválasztást erősen korlátozza. 
|
Itt van például premierfilm az Angyalok és Démonok. Palace mozikban egyedül a MOM parkban van eredeti nyelven, a másik 11 mozijukban csak magyarul.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|