Quote:
Originally Posted by Pali papa
Liza!
Melyik csoportra gondolsz?
Mert Te lassúcsopis vagy általában és ott szerintem teljesen rendben vannak a piac árai. Legalábbis mikor néha benézek oda, mert igazság szerint nem sűrűn teszem.
Hozzátenném, hogy ismerek olyan lányt a Q-ban akinek 7 éve ott van az orija, nem fejleszti, csak eteti a népet és örül a kis királyságának. Többször, több orimból beszéltem vele mikor odaértem és nem, nem akar feljebb menni, neki ez a játékélmény, nem harácsol, nincs is semmije, de ő jól érzi magát így. Toljunk ki vele azért mert drága a kaja?
Ha jól emlékszem az az igazi stratéga, aki mindig képes a körülményekre reagálni.
Nem támogatom ezt a javaslatot, többek között azért sem, mert mindig vannak akik kezdők és még nem tudják hogyan kell ezt a játékot játszani. Szerinted mennyi ideig maradnak itt ha egyszer csak belázad a seregük, mert nem tudnak feljebb menni?
Az sokkal gusztustalanabb, amikor egy szövi (távol álljon tőlem a személyeskedés...) beáll a 200 heki max. pontszámához "halászni" és folyamatosan tépi szét a kezdőket...

|
Szerinted rendben vannak, de jelenleg van százx aktív ország a csoportunkban, ezért egy ország azzal a pénzmennyiséggel egyszerűen felvásárolta az egész piacot.
A hódító szerintem a hódításról szól, legalábbis a túlnyomó részben. A kezdőket is arra kéne inspirálni, hogy üssenek vagy fedezzenek fel. Tehát haladjanak. És nem arról szólt a javaslat, hogy _azonnal_ támadni kelljen. Csupán arról, hogy hónapokig ne lehessen egy helyben állni (csak szabadságon).