|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

05-24-2006, 10:48
|
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Siman van eselyed beverni 
Viszont olykor tenyleg nehez, de be kell vallalni a dolgokat.
Pl. tegyuk fel, hogy ha tudod hogy mindenki az elejen csak vedekezni fog, akko Te egy darab ijjat sem csinalsz. Pl. a kezdo 250-es kepzesbol csinalsz 50 tolit es 200 varit, hozza 1 kocsmat es vagy 20 templomot. a 14-15. korben amikor mar van elegendo runad mindenkire kuldesz 10-12 kor vihart, ezzel elonyod lesz. Atlopni nem tudjak a 60 tolidat, Te viszont barkihez belatsz es barkit tudsz artozni, ezzel nepessegelonyt szerzel, amit kesobb attudsz valtani olyan elonnye, amivel beversz barkit is.
A masik dolog, meg ha mindenki vedekezik az elejen, akkor Neked FELESLEGES vedelmi dolgokat kepezned. Csinalsz 150 lovat 100 varival egyutt es verszomjjal folyamatosan bevered az embereket, kb. a 117-18. korre ki is jon ez a kepzes. ALtalaban 75 ijja van az embereknek, azokat pedig alulrol atutod, ha felteszed a verszomjat. S mivel kevesen szamitanak arra hogy Te ütni fogsz, igy lehet a vedelmet sem teszi fel.
Alba, abban rejlik a nagysag, hogy kiismered az ellenfeleid a parbajok soran, es a legtobb jatekos ugyanazt a strategiat alkalmazza a jatek folyaman, igy ha valaki sose védőzik, azt 4*45 tamadoval, s eselye se lesz aztan visszajonni 155 hektarrol, hiaba is varizgat-ijaszozik es tolizgat. (vagy majd fedez, ugye?  )
|

05-24-2006, 14:59
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ezt mar beszelgettünk szecsa...
a 45 nem mindig fer be sajnos.
Amit leirsz jol megy 1-1 be de ha nem egy 8 fos parbaj es ne mcsinlasz vedelmet ugyis megtalal valaki.Azert mindenki ijjazodik es a tamadasok meg meghalnak.Amig nem volt ilyen a dragako jol lehet taktikazni a loveval is.
Pl most csinlal mindenki legalabb 15 könyvtarat vagy többet es irja a tekiket.Korabban ugyancsak draga volt tekit irni.Sokan a 200 on kivul ne mis irtak mast.
|

05-24-2006, 17:47
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Nos, Alba 
45-nek be kell fernie ha ures az orszag es ala tudsz bontani.
43 tamado odaer, 4-es tamado ertekkel, alulrol 80% kat.morallal, ha mf maradsz: 43*4*1,1*1,4*0,8=211,904 Ha az orszag 200 hekin marad, nem vedozik s nem utkozol senkivel,akkor atmesz rajta.
Alba, nem biztos hogy megtalaljak az ures oridat egyebkent.
Altalaban a legtobb ember a tamadoval valo utes utan, atkepzi oket, ha csak nem gombozze meg valaki az oridat, es latja hogy mas a fajod vagy 0 vedelmed van a 11-12. korben is, mivel aki ut az elejen az nagy esellyel kapja a viharokat, es inkabb atkepez minel hamarabb.
Az mas kerdes, hogy a dragakonek van ez a hatasa, sok a penz, de igy izgalmasabb a parbaj, nem kell holmi adoterv...mostansag nyersanyag-terv kell, hogy mit epitsel 
|

01-10-2007, 16:46
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Sziasztok!
Olyan rég volt már itt élet, így egy kérdéssel élek 
Ha a párbaj készítője kizárta az ijászokat, és az örtornyokat, ez azt jelenti, hogy a játékban megadott értéket felfelé csak hektárszerzéssel tudom gyarapítani, és építéssel nem? Továbbá nem tudok ijászt többet képezni. De már láttam olyan indulást, ahol a tolik voltak kizárva, de alapból volt 200, de nem volt kocsma, ha jól sejtem akkor ezeket az első 3 percben le kell fokozni?
|

01-10-2007, 16:55
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
én már olyat is láttam, hogy ki voltak zárva a kocsmák és tolik, de volt mindkettő 
|

01-10-2007, 17:08
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Na ez az, ez azt jelenti, hogy többet nem szerezhetsz építéssel, képzéssel, vagy azt, hogy körváltásnál mondjuk elveszlenek....
|

01-10-2007, 17:09
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
hát én párbaj téren analphabéta vagyok, tehát várd meg az okosokat 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules