Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Szabadidő, Sport

Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-04-2009, 21:27
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Pepa View Post
S. C Lewis: Narnia krónikái: A varázsló unokaöccse
Quote:
Originally Posted by Pepa View Post
Narnia krónikái:A boszorkány, az oroszlán és a ruhásszekrény
Narnia krónikái:A ló és kicsi gazdája
Narnia krónikái:Caspian herceg
Narnia krónikái:A Hajnalvándor útja
Narnia krónikái: Az ezüst trón
Narnia krónikái: Az utolsó csata
Sponsored Links
Old 03-12-2009, 15:08
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 2%
Longevity: 99%

Lenne egy olyan kérdésem hogy kinek van meg esetlegesen Margit Sandemo Jéghegyek Népe c. kötetéből valamennyi vagy tud-e olyan helyet ahol ez megvásárolható vagy kölcsönadná vagy megvásárolhatnám-e tőle a könyveket ?)) Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni mert nagyon beleestem eezekbe a könyvekbe :$
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 03-12-2009, 15:14
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Napoleon Hill: Gondolkozz és gazdagodj
Old 03-12-2009, 15:26
vityu vityu is offline
Senior Member

Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Lenne egy olyan kérdésem hogy kinek van meg esetlegesen Margit Sandemo Jéghegyek Népe c. kötetéből valamennyi vagy tud-e olyan helyet ahol ez megvásárolható vagy kölcsönadná vagy megvásárolhatnám-e tőle a könyveket ?)) Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni mert nagyon beleestem eezekbe a könyvekbe :$
Nekem is nagy kedvencem lett.(Még az utolsó könyv végén lévő családfát is tudtam fejből, hogy ki kivel. ) Az a baj vele, hogy a szinte lehetetlen megtalálni kategória. Antikváriumokban 1000 felett van általában az a kis könyv(HA van egyáltalán), és azt meg megszorzod (asszem) 52-vel, és kijön egy horribilis összeg.
Én könyvtárból vettem ki amikor elolvastam. Talán abban az időben volt először, hogy időben vittem vissza mindig a kihozható 5 könyvet. Napi 1et mindig elolvastam!
Reménykedek benne, hogy hátha majd valamelyik kiadó (pl a Szukits kiadó, ami egy ideje adogatja kifelé a sorozatokat) kiadja összegyűjtöttbe.

Summázva, én is keresem már egy ideje, de nem nagyon találom sehol. Várni kell, valszeg még az életünkben kiadják megint! (Van a Szukit oldalán egy olyan lap, hogy kiadásra ajánlom, de nem működik Már próbáltam.)
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Old 03-12-2009, 15:32
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Nekem is nagy kedvencem lett.(Még az utolsó könyv végén lévő családfát is tudtam fejből, hogy ki kivel. ) Az a baj vele, hogy a szinte lehetetlen megtalálni kategória. Antikváriumokban 1000 felett van általában az a kis könyv(HA van egyáltalán), és azt meg megszorzod (asszem) 52-vel, és kijön egy horribilis összeg.
Én könyvtárból vettem ki amikor elolvastam. Talán abban az időben volt először, hogy időben vittem vissza mindig a kihozható 5 könyvet. Napi 1et mindig elolvastam!
Reménykedek benne, hogy hátha majd valamelyik kiadó (pl a Szukits kiadó, ami egy ideje adogatja kifelé a sorozatokat) kiadja összegyűjtöttbe.

Summázva, én is keresem már egy ideje, de nem nagyon találom sehol. Várni kell, valszeg még az életünkben kiadják megint! (Van a Szukit oldalán egy olyan lap, hogy kiadásra ajánlom, de nem működik Már próbáltam.)
barátnőmnek megvan a 13-tól a 37-ig és most megöl a kíváncsiság mert pont egy nagyon érdekes részhez ért a történet és húúúúú..... furdal a kíváncsiság

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 03-12-2009, 16:30
vityu vityu is offline
Senior Member

Quote:
barátnőmnek megvan a 13-tól a 37-ig és most megöl a kíváncsiság mert pont egy nagyon érdekes részhez ért a történet és húúúúú..... furdal a kíváncsiság
És 1-12ig nem olvastad?
Mert azért azok az alapok kellenek!
Reply With Quote
Old 03-12-2009, 17:13
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
És 1-12ig nem olvastad?
Mert azért azok az alapok kellenek!
Sajnos nem olvastam de azért elég sokat sejtetnek az utána lévő részek

Reply With Quote
Old 03-12-2009, 17:18
vityu vityu is offline
Senior Member

Quote:
Sajnos nem olvastam de azért elég sokat sejtetnek az utána lévő részek
Ááááá, akkor azokat pótold be, de gyorsan. Az egyik kedvenc szereplőmet Sol-t hagytad ki. Tengelről is a 13 részben szerintem már csak szó van, nem szerepel benne. Bár lehet tévedek, és ott még megtalálható...
Reply With Quote
Old 03-12-2009, 17:19
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Ááááá, akkor azokat pótold be, de gyorsan. Az egyik kedvenc szereplőmet Sol-t hagytad ki. Tengelről is a 13 részben szerintem már csak szó van, nem szerepel benne. Bár lehet tévedek, és ott még megtalálható...
ahonnét én olvastam onnantól Sol és Tengel már csak szellemekként jelennek meg Niklastól Villemotól és Dominictól követem az eseményeket

Reply With Quote
Old 03-12-2009, 17:28
vityu vityu is offline
Senior Member

Quote:
ahonnét én olvastam onnantól Sol és Tengel már csak szellemekként jelennek meg Niklastól Villemotól és Dominictól követem az eseményeket
Hát akkor rettenetesen sok, és főképp jó részt hagytál ki, én a helyedben mindenképpen pótolnám!
Már csak azért is, mert nem olvastál arról a helyről, ahonnan jöttek, nem ismerted meg Hanna-t (asszem így hívják) sem. Végülis olyan, mintha a felénél kezdtél volna el egy filmet.
Ha jól emlékszem, akkor Villemoék már a 3. generáció...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules