|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

05-21-2006, 20:11
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Arwyl szelleme
Egyéniben is ugyan ez a veszély megvan, ahol dinamikus a pontlista. (1/A , 2/B) És megint csak a nagy klánokat nézed, ahol "oda kell állni". Lent oda se kell állni mert 3-4 vagy még több klán egymástól 2 körre van eleve. Akkor ők ki se menjenek?
|
Én továbbra is tartom, hogy ahol sok klán van 2 körre, ott nyilván bármikor számítani lehet a támadásra. Ahol nincs, ezentúl ott is kelljen? Ez szerintem egy NAGYON ROSSZ ötlet lenne.
|

05-21-2006, 21:31
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Kicsit gondolkodtam a nyomógombos rendszeren
Nézzük meg, hogyan lehet a pontlistán vándorolni.
- Bontással azért olyan nagyon sok kört nem lehet klánszinten távolodni. Tehát ha egy klán fölöttem annyi körre van, hogy bontással mellém jöhet, akkor figyelnem kell, mintha 2 körre lenne.
- Ország törléssel, fordulással teljesen váratlanul fel lehet tűnni bárki mellett. Ezért ilyen esetben letiltanám a nyomógomb használatát a következő körváltásig.
- Egyszeri nagy felfedezéssel nem lehet váratlanul más mellé kerülni, mert a felfedezés után autómatikusan frissül a klán pontlista.
- Katonák lefokozásával, klánéheztetéssel szintén nem lehet váratlanul más mellé kerülni, csak ha elég közel van az ellenfél.
- Tagfelvétellel és tag kizárással szerencsére már nem lehet váratlanul vándorolni.
Szóval szerintem nincs komoly veszélye a váratlan mellékerülésnek. Csak akkor kell intenzíven figyelni, ha pár körre van az ellenfél.
Más:
A mostani változtatás előtt a tornyos védelem a védekezőknek, a klántámadási rendszer pedig a támadóknak kedvezett, hisz a jól támadót csak nagyon felkészülten lehetett megfogni.
A nyomógombos rendszer erősíti a védő oldalt, hisz könnyebb visszatámadni, tehát csak akkor lehetne szerintem bevezetni, ha a klánvédelmet is gyengítenénk, ezt viszont Ati elvetette.
Last edited by -Fegya-; 05-21-2006 at 21:36..
|

05-22-2006, 01:38
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by -Fegya-
- Bontással azért olyan nagyon sok kört nem lehet klánszinten távolodni. Tehát ha egy klán fölöttem annyi körre van, hogy bontással mellém jöhet, akkor figyelnem kell, mintha 2 körre lenne.
...
Szóval szerintem nincs komoly veszélye a váratlan mellékerülésnek. Csak akkor kell intenzíven figyelni, ha pár körre van az ellenfél.
|
Éppen elég gond, ha pl 6 körről simán melléd bont/fokoz egy klán egy pillanat alatt nagyon közel a kv-hoz, frissítést nyom, kiküldi a seregét... azonnali visszakísérés nélkül üthet -ez hol jó?
Néhány 1000 pont bontásról/fokozásról van csak szó, ami még egy kisebb klán esetén sem megvalósíthatatlan.

05-22-2006, 08:26
|
|
Member
|
|
|
|
Szerintem se szerencsés, hogy a védekező klán elveszti a lehetőségét arra, hogy visszamenjen, viszont a frissítéssel meg tul eros lesz es jobb vedekezni.Senki se tamad majd hanem kivar arra, hogy majd visszamehesse, mert igy nincs akkora riziko.
A lenyeg hogy ugy kell valtoztatni hogy mind2 fél egyenlő legyen.A klanszinten valo tamadas eseten a tornyok minden bonuszat el kellene törölni viszont a visszatamadas lehetoseget fenn kell tartani...
|

05-22-2006, 16:07
|
|
Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Alba
Szerintem se szerencsés, hogy a védekező klán elveszti a lehetőségét arra, hogy visszamenjen, viszont a frissítéssel meg tul eros lesz es jobb vedekezni.Senki se tamad majd hanem kivar arra, hogy majd visszamehesse, mert igy nincs akkora riziko.
A lenyeg hogy ugy kell valtoztatni hogy mind2 fél egyenlő legyen.A klanszinten valo tamadas eseten a tornyok minden bonuszat el kellene törölni viszont a visszatamadas lehetoseget fenn kell tartani...
|
Szerintem ezt olvasd el és gondold át mégegyszer
|

05-23-2006, 09:29
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Serg
Szerintem ezt olvasd el és gondold át mégegyszer
|
Igen elolvastam...
Egy tamadasnal nem mind1 ki megy alulrol meg ki felulrol...Ha a a vedekezo barmikor szembemehet a tamadoval akkor azt jelenti hogy o fog alulrol menni.Hiszen ahogy wand is leirta sokkal több épuletet tud lebontani.Es meg megmarad az eselye a visszutesre is.Magyarul az jar jobban aki figyelget es egy alkalmas pillanatban visszaüt a tamadora.
Erre mondtam azt hogy a tamadot erositeni kell, de nem ugy hogy nem lesz visszatamadato...
|

05-23-2006, 09:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Alba
Igen elolvastam...
Egy tamadasnal nem mind1 ki megy alulrol meg ki felulrol...Ha a a vedekezo barmikor szembemehet a tamadoval akkor azt jelenti hogy o fog alulrol menni.Hiszen ahogy wand is leirta sokkal több épuletet tud lebontani.Es meg megmarad az eselye a visszutesre is.Magyarul az jar jobban aki figyelget es egy alkalmas pillanatban visszaüt a tamadora.
Erre mondtam azt hogy a tamadot erositeni kell, de nem ugy hogy nem lesz visszatamadato...
|
Alba.
Nem csak ugy lehet támadni, hogy eleve elhasználod a firssítési lehetőségedet!
Sőt... ugy nem is érdemes,mert a "sunyulás" kétélű fegyver... Ha megmarad a frissítésed akkor megint az üt alulról aki jobban taktikázik. Nekem tutira menne az alulról ütés erre mérget vehetsz  Korábban levezettem pontról pontra.
|

05-23-2006, 09:37
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Apám...
10 másodperc az élet ??? 
|

05-22-2006, 15:44
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Xeper
Éppen elég gond, ha pl 6 körről simán melléd bont/fokoz egy klán egy pillanat alatt nagyon közel a kv-hoz, frissítést nyom, kiküldi a seregét... azonnali visszakísérés nélkül üthet -ez hol jó?
Néhány 1000 pont bontásról/fokozásról van csak szó, ami még egy kisebb klán esetén sem megvalósíthatatlan.
|
Ugyan már 6 kör?ez egyik nagy klánt se fenyegeti és ráadásul a kicsik meg elég közel is vannak egymáshoz és mivel lenne klánpontlista frissítő gombod simán vissza is tudod kisérni erről beszélünk napok óta igaz ez számotokra előnytelen mert eddig csak nekünk kellett körönként távolba nézni hogy nem jut-e eszetekbe éppen 100k pontot bontani és betámadni valamelyikünket  Az új rendszerben ti is rá lennétek kényszerítve a körönkénti távolozásra bár gondolom ez nem véletlen nem tetszik nektek  Éljen a klánpontfríssítő gombb 
|

05-22-2006, 15:47
|
|
Member
|
|
|
|
Ja és nekem jó ha betesszük a tábornokokat a klántámadásba,de akkor legyen úgy hogyha kiküldöd a tábornokaidat klántámadni egyéniben annyival kevesebb maradjon
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules