|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-05-2009, 15:24
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Komolyan kedvet kaptam a regisztráláshoz 
A gond csak az,hogy múltkor is kedvet kaptam,regeltem,aztán iszonyatosan zavart,hogy nem értek egy kukkot sem egy ilyen szenny nyelvből,és töröltem.
|
ugyanezzel a problémával küzdök, no meg, h nem szeretek és főképp nem is tok mf orival játszani..

03-05-2009, 15:36
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
ugyanezzel a problémával küzdök, no meg, h nem szeretek és főképp nem is tok mf orival játszani..
|
Szerzel még két ilyen jófej és szenvedő alanyt és leverhetjük a topklánt 
Egyikőjük tudjon románul is 
|
|
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

03-05-2009, 19:15
|
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Szerzel még két ilyen jófej és szenvedő alanyt és leverhetjük a topklánt 
Egyikőjük tudjon románul is 
|
A roman tudassal nincs gond es en szivesen csatlakozom egy szovit felvinni a 2/B topjaba (onnan meg nekem van az A-ban orim SZK-n). A top klan levereset meg ratok bizom. Nem azt mondtam h lehetetlen csak nekem nem celom es sosem volt igazan, habar sokat szenvedtem az A-ban, de ez nem szamitana elegtetelnek szamomra... 
Ha tenleg raveszitek magatokat szoljatok es allok rendelkezesetekre.
Zsepi, ha elfer meg egy tag az A-ban, aki termeljen nektek csak szolj es vipezem be magam h johessek, mert a tarsasagert megeri  , de a jatekert sajnos nem...
P.S. : Ha 12-13 nap mulva reggeltek akkor optimalis lenne szamomra mert akkor jovok a 2/B-bol zero startal. Azert lenne jo nekem mert azon meg akkor is lesz kb 4500 vip korom. (Ati ez neked szolt amugy... csak h lasd h fordulni nem tudok es mar ha nem tevedek akkor 3. vagy 4. alkalommal zero startolok es nyomom igy is a vip-et... jatszani szeretnek es igazan jatszani, nem a vipezessel van a gond, hanem azzal h ertelmetlen a roman 1/A jelenleg...)
|

03-05-2009, 19:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
A roman tudassal nincs gond es en szivesen csatlakozom egy szovit felvinni a 2/B topjaba (onnan meg nekem van az A-ban orim SZK-n). A top klan levereset meg ratok bizom. Nem azt mondtam h lehetetlen csak nekem nem celom es sosem volt igazan, habar sokat szenvedtem az A-ban, de ez nem szamitana elegtetelnek szamomra... 
Ha tenleg raveszitek magatokat szoljatok es allok rendelkezesetekre.
Zsepi, ha elfer meg egy tag az A-ban, aki termeljen nektek csak szolj es vipezem be magam h johessek, mert a tarsasagert megeri  , de a jatekert sajnos nem...
P.S. : Ha 12-13 nap mulva reggeltek akkor optimalis lenne szamomra mert akkor jovok a 2/B-bol zero startal. Azert lenne jo nekem mert azon meg akkor is lesz kb 4500 vip korom. (Ati ez neked szolt amugy... csak h lasd h fordulni nem tudok es mar ha nem tevedek akkor 3. vagy 4. alkalommal zero startolok es nyomom igy is a vip-et... jatszani szeretnek es igazan jatszani, nem a vipezessel van a gond, hanem azzal h ertelmetlen a roman 1/A jelenleg...)
|
Timpul jocului 1.000 runde 3 runde NECORESPUNZĂTOR 
The Following 2 Users Say Thank You to csabi For This Useful Post:
|
|

03-05-2009, 19:30
|
|
Member
|
|
|
|
Hat Csabi vagy varsz 12-13 napot vagy bevarlak a 4. szinten a masik orimmal ha szovizni akarsz.
|

03-05-2009, 19:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
Hat Csabi vagy varsz 12-13 napot vagy bevarlak a 4. szinten a masik orimmal ha szovizni akarsz.
|
szeretek az eleén kis pénzt gyüjteni és legalább ismerkedem a 100fős csoporttal, tehát maradok.. 

03-05-2009, 19:36
|
|
Member
|
|
|
|
Van 2 dolog amirol felismerheted barmelyik orimat.  A neveben ha "raplee" vagy "Erdelymagyaria" szerepel akkor az en lennek...
Akkor tali 2 het mulva kb. es orulok h raszantad magad.
|
|
The Following User Says Thank You to ErdelyMagyaria For This Useful Post:
|
|

03-06-2009, 04:11
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Timpul jocului 1.000 runde 3 runde NECORESPUNZĂTOR 
|
Gyűjts nekem tarcsit,jöszök 
|
|
The Following 2 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules