Quote:
Originally Posted by romoja
Elmesélem: élyszaka megtámadtam egy országot ja amúgy 3 szinten vagyok, na szóval reggel nézem sikerült a csata nyertem de míg távol volt a seregem betámadott egy zombi 2x egymás után ez nagyon padlóra tett ráadásul szétloptott az akit megtámadtam és eggyáltalán nem tudok mit csinálni se lóvé se ember se nyersanyag ezt megdobta egy kis pestis. Ebböl ti hogy lábalnátok ki? Ja és csak ugy tudtam megmenteni egyenlőre a seregem hogy elmentem szabira míg megoldást találok
|
A betegséget nem az előhalottól kaptad, hanem attól, akit megtámadtál. Hiába nem volt élőhalott, beteg volt,és elkaptad tőle a bategséget (előtte ő támadt egy élőhalottat, és még nem gyógyult ki a betegségből; vagy szintén nem élőhelottat támadott, hanem valakit, aki előtte élőhalottat támadott, ...).
Kilábalás: kórház építése a lehető leggyorsabban, intézőben a kórház legfelülre hozatala, hogy biztosan működjön, emberhiány folymaatos pótlása (ha ott az élőhalott, akkor tőle kiválóan lehet embereket lopni, vagy mástól, ha mástól több jön).
Amíg tart a betegség, addig semmiképp ne támadj újra ki, mert akkor a visszaérő seregeddel elölről kezdődik a betegség.